Tävling hos den snyggaste och härligaste Tyra!

Nu är det så att Tyra har en tävling om att man kan vinna ett presentkort på Vero Moda och det skulle jag kunna tänka mig att göra, hehe. Så då måste man länka och hålla på med sådant så det är precis vad jag gör i det här inlägget! :) ÖNSKA MIG LYCKA TILL!

HÄR ÄR LÄNKNINGEN TILL INLÄGGET! :D







:(

Söndagar suger snabel!



JAJAJA ÄNTLIGEN!

Äntligen någon som tar upp detta i media! Förhoppningsvis får de omtalade sig en tankeställning!





När ska jag bli frisk?

Usch fy och blä! Jag är så förskyld att det värker i kroppen! Inte alls så kul.. Men jag tänker pallra mig iväg till skolan idag iallafall. Har ju min första multimedia lektion idag så det är nog bra att vara med på den, eftersom jag är ledig i morgon och missar den vi har då.
Vad som händer i morgon är att vi ska jordsätta min farfar som dog i vintras, han är krimerad so no worries! Vi gör det nu på "sommaren" för att våra släktingar från Australien ville vara med och säga hejdå, nu är dem här så vi gör det i morgon Fredag.

Nu ska jag fortsätta med min frukost bestående av té och en skål yogurt! Ha en bra dag!


Sometimes you miss things



Jackson Five from a car stereo singing “I want you back, want you back “
 Just a year ago I would have danced so crazy
 And now I think I wanna get back on that track
 If I only could relax in this confusion
If I could dance with you the way we used to
 And shake my hips to the revolution
 If I could be naive again 
<3





RIKTIGT dålig uppdatering

Det beror helt enkelt på att jag inte har mått så bra, dels har jag varit och är sjuk och sen så mår jag inte så bra på grund av allt med att Marcus inte är här och så. Jag har helt enkelt inte haft nån lust att skriva och jag vet inte hur länge det kommer fortsätta men jag orkar inte blogga så mycket just nu bara.
Men det är ju mitt val att blogga och skriva hur mycket eller lite jag vill eftersom jag  bara skriver för att underhålla mig själv och möjligtvis hålla mina vänner uppdaterade, så jag tänker inte köra en "förlåt för jag inte har uppdaterat".

Jag lovade Konrad att uppdatera idag och skriva att KONRAD ÄR BÄST så nu har jag gjort det! Hoppas alla har det bra så hörs vi när vi hörs.



En fin bild från Gröna Lund när jag och Lovisa åker slänggungan <3
Lovisa är "längst bak" och jag "näst längst bak"



Sista dagen, det har gått för fort..

Idag är min sista dag på sommarlovet. Det märks verkligen att hösten börjar krypa sig på nu. Igår var jag och red i en timma i spöregn och otrolig blåst och då när vi var påväg hemmåt så såg jag ett löv som liksom singlade ner från träden, då fick jag riktiga höstkänslor.
Mig gör det faktiskt inget om det blir höst, jag gillar hösten men då ska den helst vara solig och fin. Ni vet sån där mysig höst? När man kan ta mysiga promenader och fika på uteserveringarna fortfarande med en filt runt sig.

Men idag är det som sagt sista dagen på sommarlovet som jag tycker ha gått på tok för fort! Det känns inte som att jag har gjort någonting i stort sätt. Men på något sätt kännes det bra att gå tillbaka till skolan (ser inte fram emot själva pluggandet dock hehe...). Det känns som att det kommer bli en bra höst, en glad höst på något sätt! Speciellt med Inas goda nyheter ;) hehehehehehe.
På denna sista dag så ska vi iallafall åka till Gröna Lund och åka arslet av oss! Jag och Ina ska börja med att åka POPEXPRESSEN! Wihoooooo dunka dunka dunka!!





MJAAAAAAAAAAAAAAAAAO

Sorry för rubriken... Jag är jätte flamsig just nu... Vill ni höra min absoluta favoritlåt genom alla tider? Den blir liksom aldrig dålig och man blir alltid och då menar ALLTID glad av den!
Ett äkta lyckopiller är vad det är.

Axwell - I Found You
Everybody wanna know why i walking 'round with a big smile on my face






Jag älskar Billie and the vision!

Här är en av deras bästa låtar enligt mig, enjoy!
NIGHTMARES



Hittade bara en massa konstiga videosar men låten är rätt iallafall! :)



Jag vill bara säga att..

...JAG OCH INA ÄR JÄVLIGT ÄG, SÅDETSÅ!
Har saknat dig babe <3



(och vi är tydligen väldigt fulla också?)



Som jag hade dig förut



Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
 men är livrädd att fastna här
 nu kan det vara för sent
 att säga som det är

 Vi testar nya vägar
 som aldrig tycks ta slut
 vi har försökt att fånga den andra
 men aldrig nått ut
 jag vill ha en sista chans
 så jag säger det rakt ut

 Jag vill ha dig nu
 som jag hade dig förut
 jag vill ha dig nu
 som jag hade dig förut


Jag älskar dig, <3



Dagens cravings

Det här är inte ett par skor jag normalt skulle bli kär i. Men det är något speciellt med dem.. Tycker dock de är snyggare med silver kant i stället för brunt men de är ändå underbara! Så om jag någon gång känner att jag har råd att köpa skor för nästan 3000 kronor så skulle det gärna bli dessa!



Acne




veckatrettiofyra





A L L T K Ä N N S S K I T

Ska försöka sova nu, efter många om och men. Gonatt! kom hem... <3


Söndagar är fan bara skit.


Shoes is love!

NU ska jag visa skorna som jag köpte igår och tre par andra skor som jag har köpt den senaste månaden ungefär. Alla är köpta på rea pris haha. Klicka för större bilder :)

Nån affär i Luleå som jag inte kommer ihåg namnet på.. (Fick dem av Marcus <3)
400 kr
rea: 320 kr




Belle Shoes (dom jag (mamma) köpte igår)
rea: 99 kr



Din sko
499 kr
rea: 199 kr




Ellos.se
500 kr (tror jag?)
rea: 250 kr




BILLIGT ÄR BRA!







Nya skor!

Idag har jag köpt nya skor, eller mamma har köpt nya skor åt mig! TACK MAMMA! :D <3 Jag älskar att du har börjat förstå mitt skobehov hihi.
Jag kan dock inte visa någon bild på dem innan min syster kommer hem så jag kan låna hennes kamera (min vill ju inte ansluta till datorn..) Men jag är glad! För jag älskar dem! :D


Min och mammas kväll!

Jag och mamma har precis ätit världens godaste middag på Texas Longhorn! Jag åt BBQ Ribbs och det var kladdigt och underbart! :D haha! Och så drack jag Margerita för första gången (smakade några klunkar av mamma) och det var det godaste jag hag druckit i hela mitt liv! MUMS!
I morgon kanske jag ska köpa skor, om jag får som jag vill! Mohahahaha! Nu ska jag sova, gonatt!


Just nu..

..Håller jag på att göra mig i ordning för att jag och mamma ska ut och äta! men vi har ingen aning om vart än, vi vet inte heller vad vi är sugna på. Men förhoppningsvis kommer vi fram till något haha. Ha en bra kväll!


Ny design!

Nu har jag tagit beslutet och gjort en ny design! Jag är ganska nöjd, det är kanske lite småsaker som jag ska pilla med senare men just nu ser den ut såhär :) Vad tycker ni? Och ni som kommer ihåg den gamla, har jag gjort ett bra val?

Tryck på F5 om det fortfarande är en blommig bakrund!


Bloggtorka..

..Det är därför det inte blir så många inlägg, känner inte att jag har något intressant att skriva om. Så är det just nu!


Tjenis

Nu ska jag byta om sen åker jag och rider. Tjeeeeeeeeeeeeeeenis


Min nya skola är fin :)

Igår var jag, Lovisa och Cecilia och tittade på vår nya skola eftersom den har flyttat. Vi kände att vi inte ville springa runt och leta efter den första skoldagen hehe. Lärarna hade börjat jobba igår så vi fick gå in och kolla och det var verkligen jättefint! Ser ut som något från typ 1800-talet där man hade stora baler med otroliga klännigar och sådant haha.
Vi var väldigt oroliga över att vi skulle få gympasal och matsal (vi har haft matkort på restauranger och idrott på ett gym) men så var inte fallet! Vi får behålla våra gamla matställen och får dessutom nya och ett nytt flott gym som ligger närmare :) Så allt verkar verkligen skitbra!

Utsikt från klassrummen! :)



Bild tagen från Lovisa




Lets have some fun, this beat is sick

Nu drar jag till Anna för att träffa henne och Paula, peeeeeeeeeeeeeeeeace!



Year one:



Igår var jag ju som sagt och såg den här filmen på bio och jag kan ju bara säga att det kan alla skippa! Man kan lätt vänta tills den kommer ut att hyra (eller ladda ner), för det var inte värt att betala 100 spänn för. Visst hade den sina småroliga stunder men det var verkligen inget att hänga i julgranen.. Vill ni se en komedi på bio - gå och se Brüno i stället, mycket mera sevärd!



I love you guys



Av: Gabriel



Bio ikväll med hjärtat!



Ikväll ska jag och Marcus gå på bio och se Year One! Hoppas den är bra :)



Bad uppdatering idag

Men det får tålas! Jag hade jättekul igår med tjejerna och har varit rätt så bakis idag och det är därför jag inte suttit vid datorn alls idag.
Nu snart ska jag åka till Marcus som äntligen är hemma! :D Jag är lyckligast hihi!


Inspererad av Ina

Första gången jag hörde den här låten tyckte jag inte att den var något speciellt men nu har jag börjat tycka att den är riktigt fräsig!





TAGGAD!

JAG ÄR SÅ SJUKT TAGGAD INFÖR IKVÄLL! FYFAN VA KUL VI SKA HA BABES!



Dagens

Dagens klädsel: Tror att det blir blommig kjol från Gina Tricot och ett vitt ribbat linne
Dagens smink: det vanliga, foundation, mascara, ögonbrynspenna
Dagens frisyr: Utsläppt antagligen
Dagens vill ha: Åhhh en massa kläder från Gina och H&M som jag har spanat på
Dagens låt: Candy from strangers - Britney Spears
Dagens planer:
Paaaaarty
Dagens puss:
Går till min älskling
Dagens köp:
Lite vin och lite cider kommer det bli!
Dagens godis: Cidern?
Dagens humör
: TAGGAD!
Dagens borde:
Hoppa in i duschen NU
Dagens längtan:
Till i morgon då Marcus kommer hem!


Gomorron gomorron! Eller God dag..?

Tjena tjena bloggen! Har precis vaknat och känner mgi faktiskt ganska utvilad, trots att jag gick och la mig vid tre igår. Jag mår bra idag, jätte bra faktiskt! Hur mår alla andra?
Jag ser jätte mycket fram emot ikväll då det blir en liten reunion med några av mina vänner! Det ska verkligen blir skitkul! :D Jag har inte träffat de flesta på hela sommaren förutom den är veckan då jag har träffat en del, fan att Vilma är och rider i Frankrike.. Hade varit as fräsht att ha med min partybabe! Jo juste, för det är det vi ska göra, vi ska partaja!
Snart ska jag ringa Paula och försöka få upp henne ur sängen och sen göra mig iordning så ska vi kirra lite drick mjaa, men ingen sprit här! Nej! Det ska jag aldrig mer dricka, inte efter den där sjuka natten, usch fy och bläääääääää!



Mina babes förra sommaren (minus Linus haha)
Nu blir det frullle! Ha det soft!


Duschen nästa!

Nu ska jag ta tag i mig själv och börja göra mig i ordning inför kvällen! Ska på  en liten grillfest i en park i närheten, det blir säkert mysigt. Hoppas alla får en trevlig kväll! Nu blir det duschen för min del.


En dag av blandade känslor

Idag har jag en sån där dag där jag saknar Marcus otroligt mycket, allt känns jobbigt utan honom idag. Och jag tror att därför känner jag mig allmänt seg och rätt nere faktiskt.
Men samtidigt så ska jag ut ikväll och träffa några kompisar vilket jag ser fram emot väldigt mycket, önskar bara att jag var mer på topp - antar att man inte kan vara det varje dag..

Jag känner bara fan för lumpen, fan för vissa, fan för skitsnack! Blööhhh på det mest idag!



Älskar!

Dessa koftor som jag ska visa nu är verkligen några som jag har fastnat för, då pratar vi om själva modellen. Jag har en själv som införskaffades i helgen och när det blir lite svalare sen så kommer den användas på högvarv! Tänk er en sån kofta med ett skärp i midjan, svarta stuprör och några fräsiga stövlar eller stövletter! Me loooooooove!



Båda två är från H&M



Igåååår

Igår så började dagen med att jag åkte in till stan med min systeryster på en låång jakt efter varsin Frapino från Espresso House, tillslut när vi hade tagit oss enda till Centralstationen så fick vi varsin (varför vi jagade dem över hela stan var för att Isabelle aldrig hade smakat och det tyckte jag att hon skulle göra!)
Sen gled vi bara runt och tittade på massor av kläder och skor som jag vill ha, sånt där roligt ni vet. Sen åt vi lunch på Donken och sen åkte vi hem.
Men medans vi var på stan så mötte jag Christina som sa att hon skulle träffa Paula på kvällen och frågade om jag ville med, klart jag ville! Så jag gick och mötte Paula och nu var det hennes tur att äta på Donken - middag den här gången dock, så det gjorde vi, eller ja hon gjorde. Vid det laget hade Christina också ätit klart hemma så vi åkte och mötte henne i Hammarby och sen satt vi och gick runt där hela kvällen, det blev riktigt trevigt för av någon anledning så var alla tre väldigt flamsiga men det var kul!

Det var i stort sätt min Måndag, var eran också rolig? Jag tycker man ska börja veckan på ett roligt sätt nämligen! :)



Inspiration

Något som jag verkligen har fastnat för just nu är fräsiga armband, nitar och leopardmönster! Jag tycker alla tre känns helt rätt och funkar schysst med varandra också. Så idag tror jag att jag tar insperation av de här tre bilderna:





Bilder från fashionpics




Ensamt inatt

Marcus har åkt hem och sover ensam inatt. Det känns väl sådär, det är så mysigt att vakna upp med en gosig varm älskling bredvid sig. Men men, fyra dagar sen kommer han hem igen!

GONATT SCHHHWEEDEN!


Hmm.. ja nja jag venne..

Nej jag vet faktiskt inte.. Jag tröttnar lätt och fort på saker som jag ser varje dag och vill därför ofta ha variation (kanske därav shoppingberoendet..?) på saker omkring mig, haah ni lät det som jag ville ha variation på människorna också men det var verkligen inte så jag menade. Det jag försöker komma till, min poäng alltså, är att jag funderar på att göra om min design på bloggen igen..
 Men jag vet inte riktigt, för det är nämligen så att jag väldigt ofta får komplimanger om den så jag antar att ni där ute tycker om den. Men nu behöver jag verkligen er hjälp! Tycker ni att jag ska göra en ny design? Jag kan kanske göra en som jag tänker att jag vill ha det och visa den så kan ni få tycka till då också? jaja skitsamma. Om någon är trött på min färgglada sommardesign så säg till!


Bloglovin'

Nu har jag tagit tag i det här med bloglovin' så om ni tycker att min blogg är intressant kan ni följa min blogg här: Följ min blogg med bloglovin <3



PEEEAAAAAAAAAAACE!




RSS 2.0