Biokväll

Efter en lång dag på stranden och på Hängnan för att titta på djur så ska jag och Marcus gå på bio :) Vi ska se The Proposal, jag hoppas den är bra för jag har velat se den länge! Kan titta in senare och säga vad jag tyckte om den.





En av världens största artister - avliden

Jag läste just runt på lite bloggar och fick se att vår stora pop/rock idol Michael Jackson har avlidit i torsdag av hjärtstillestånd. Jag tycker verkligena att det är hemskt då han var en man som jag tyckte var stencool trots operationerna och alla anklagelser mot honom, ingen vet ju trots allt om det är sant. Det jag beundrar(de) med honom var förstås hans musik, det är låtar som har varit bra sen de kom ut och kommer fortsätta vara det långt efter hans död.


Jag tycker inte direkt om uttrycket "rest in peace", men det hoppas jag verkligen att Michael får göra efter ett så hektiskt liv som hans!





At Hindersön

Nu börjar vi äntligen komma i form här ute på ön. Igår kväll när vi kom ut så fungerade inte elen som den ska efter vintern så vi hade varken vatten (vi har en eldriven brunn), lyse eller värme, och det kan jag säga: ett hus som har stått tomt hela vintern är inte varmt! Men nu fungerar allt och vi har sovit gått till fåglarnas kvitter hela natten!
Det är verkligen mysigt här ute, speciellt på kvällen då det aldrig blir mörkt. Det är ljust och fint så man blir aldrig trött haha. Jag har tagit en del bilder men de kommer nog upp när jag är tillbaka i stan tror jag, vet nämligen inte var min älskling har sladden nånstans.


Nej nu ska jag ut i det fina vädret och titta på Marcus som slår gräset med röjsågen! 
GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA!




Blogging på båten

Nu sitter jag på Kungsholmen som är en båt som går till mitt landställe. Det är fint väder men mycket vågor, men det är ju bara kul haha. När vi kommer fram ska jag och Marcus städa hela våran stuga som vi ska bo i, woho! Men först ska denna tre timmar och tjugo minuters färd ta slut och sen ska vi eventuellt gå i en halvtimme nånting för att komma fram, *hoppas, hoppas* att mamma och Micke kommer och hämtar oss med fyrhjuling och släp!

Så, jag ville mest att mina vänner skulle veta att jag lever här uppe i Luleå haha, hoppas ni har det bra vart alla nu än befinner sig. Vi hörs och ses snart!



(Bild på mitt landställe)


Sista inlägget på en vecka skulle jag tro.

Här sitter jag och kan inte sova, det började med att jag vid halv fem var i ett väldigt stort kissbehov men det hjälpte inte det inte. Igår innan jag gick och la mig så kände jag att jag hade lite ont i ryggen, typ längst ner vid revbenen på höger sida men det gjorde inte så ont jag tänkte inte mer på det..

Nu är det senare på dagen! Jag och Marcus ska flyga upp till Luleå idag och min familj begav sig för att bila upp i morse men nu har bilen gått sönder så dom sitter fast i upplansväsby! KUUUUUL! Jag tycker pissynd om dom. Plus att dom har min resväska med alla mina kläder också KUUUUUL! ÅH VAD JAG BLIR ARG PÅ ATT ALLT SUGER! NU SKA JAG ÄTA LUNCH! HEJDÅ HÖRS OM TYP EN VECKA! FAAAAAAAAAAAAAAAAN


Jag har inte så mycket att säga

Men idag har jag chillat galet enda tills ungefär klockan fem då jag åkte in och köpte lite smink och underkläder! :) Mer än så har jag inte att säga, hoppas alla har haft en bra dag.


Luuuuugn Lördag

Det är precis vad det har blivit idag. Jag har i stort sätt sovit hela dagen och planerar att ta det lika lungt av det som är kvar av denna dag! Ha en bra en!



Lägger upp bilden för att jag älskar tröjan/jackan!


Just nu

Nu sitter jag och mumsar i mig ananas med vaniljsås till! muuuuuuuuumss... Myspys när regnet ändå bara öser ner.




-

So close you can almost taste it..



Kul att jag ska på grönan idag..

..När det spöregnar! Men fick ett sms precis att vi nog tar det i morgon istället, i hopp om lite bättre väder. Men som jag förstår det så ska det regna då med. KUL SVENSK SOMMAR!!!

Jävla skitdag!






Hade chansen på världens vackraste häst...

...Men det kändes inge bra. Idag har jag alltså varit och kollat på en häst som jag var intresserad av att bli medryttare på, men hästen var alldeles för stor och ung i huvet. Det kändes inte som att jag skulle ha kontroll över henne om hon busade.
Hästen hette Cinamon och var världens vackraste, men om det inte känns bra så är det inte värt det, oavsett hur fin den är.





Men nu är det bara att leta vidare, kommer dock aldrig glömma denna vackra häst.



Just nu..

..Sitter jag hemma hos min söta älskling medans han duschar. Snart ska vi ha hans studentmottagning så det blir väl lite kakor och sånt haha. Senare drar vi iväg till Rålis för att fira min och Deniz som båda fyllt år, det blir en hel del folk och en del alkohol kan jag också tänka.. hehe.

Nu ska jag sminka mig klart innan Marcus släkt kommer! PUSS
Ni får en partysomamrlåt också!






Fan!

Jävla skitväder som förstör allt!!!


Grattis till studenten min älskling!

Idag tog Marcus studenten! Han var så otroligt stilig i sin kostym, ville bara äta upp honom. När de hade sprungit ut och han kom fram till oss så kände jag en känsla av en sån otrolig stolthet att jag nästan började gråta, jag är så glad för din skulle älskling, du klarade det!
Just nu är han och åker flak och festar galet med sina kompisar. Påväg till flaket så gjorde jag misstaget att gå precis under en lastbil eller vad man ska säga och då blev man ju nersprutad med öl på en gång. Kan tänka mig hur Marcus kommer se ut när han kommer hem.. Full och dyngsur haha.



Marcus, jag älskar dig oavsett




Grattis DENIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Idag fyller Deniz 17 år, grattis älskling! Hoppas du får en toppendag i det fina regnet höhö. Ses i skolan bejb! <3





Skolavslutning idag

Ja då var denna termin slut och det är dags för skolavsluting på NTI. Det har varit ett väldigt händeslefullt år med mycket överraskningar, vissa bra vissa mindre bra.. Men jag tycker ändå att om man sumerar allt så har det varit ett toppen år, tack mina älsklingar för väldens bästa första år.





Igår hoppade jag Zoran..

..På minihöjd men det var kul ändå, riktigt mysig häst det där.






Födelsedagsmiddag!

Snart ska jag och mamma åka iväg för att äta middag med marcus och pappa. Eftersom jag fyller år så får jag bestämma coh det blir sushi, muuums! Tänkte ta och berätta vad jag får i present senare, mest för att jag inte vet det än höhö.


YAAAAAAAAAAAAAAAAAY!

IDAG FYLLER JAG ÅR :D YAY YAYAYAYAYYA !!!!!! Jag är som ett litet barn, tihi!


slutkörd

Nu har jag suttit i flera timmar och försökt amatör fixa till min systers bloggdesign.. Det blev ganska bra tycker jag men jag är inte riktigt klar än, tänkte fortsätta en annan dag då jag är alldeles slut i huvet.

I morgon är det idrottsdag i min skola men jag ska inte vara med för att jag fyller år och för att min älskling har planerat något på dagen hihi! Jag är så sjukt förväntansfull! :D
Tänkte jag kunde visa telefonen jag vet att jag kommer få i födelsedagspresent haha. Det har varit ett väldans diskuterande fram och tillbaka om jag skulle få den eller en annan men tillslut så bestämde sig pappa för att jag fick bestämma själv för att jag skulle få den som jag ville ha :) Däremot kommer jag inte få den i morgon utan nästa vecka för jag tror att de skulle beställa den. 

LG KU990i Viewty Black





I morgon är det min dag!

Ja så är det! I morgon fyller jag år och det är kul haha! Och på tisdag fyller Deniz år så på onsdag är det kalas! wahahahhahawahwahhahawawhahw


Min Lördag

Min Lördag har varit väldigt aktiv. Den började med att jag fick veta att Marcus skulle spela paintball på våran halvårsdag så då tänkte jag att jag kunde åka med till min kusin Jennifers student i alla fall då. Så det gjorde jag! Det var mycket trevligt med god mat och dryck, kanske lite för mycket dryck för min del hehe... Nu sitter jag i alla fall hos Marcus och har precis ringt och beställt två pizzor till matchen (Svergie - Dannmark om någon har missat det).

Men jätte grattis till dig Jempa! Hoppas du har en grym kväll!





På stan i nästan 6 timmar

Och ni får se resultatet både från igår och idag senare! :)


Sista dagen!

Idag är det sista dagen på praktiken, det känns ganska skönt att man ska få sommarlov nu snart! Men nu måste jag springa, ha en bra dag!


Natti natti

Gonatt min söta blogg, vi hörs i morgon! :)


Dagens shopping inköp!



Vitt linne med blommor - BikBok 149 kr
Trasiga svarta jeans - Gina Tricot 199 kr



Björkhagensskola i ett nötskal

Nu är det så att i min gamla skola Björkhagensskola så har rektort bestämt att klassen där min syster går i ska splittras på grund av dålig ekonomi och lärarbrist. Då rektorn på skolan är lite ja vad ska man säga inkompetent? nej jag vet inte men hon är väl ingen vidare rektor direkt, det är min åsikt i alla fall, så lyssnar hon inte alls på vad elverna har att säga och sådana viktiga saker. Hur denna nyhet kom ut var att vissa föräldrar fick information om ett föräldrarmöte där detta togs upp, då hade ingen fått veta något än varken elever eller föräldrar. Sen släpper de bomben och struntar i att informera de som inte var där - vilket mina föräldrar inte var då de inte fått denna hemliga information. Men är det inte väldigt märkligt att man splittar en hel klass och slänger in elverna i de resterande klasserna som finns när de ska börja nian och utan att meddela alla elver och föräldrar?
Det här är inte första gången det händer såna här saker på den skolan, jag vet inte hur många gånger våran årsgrupp protesterade om olika saker och fick inget vettigt svar av rektor Ingela. Och precis som i våra alla fall så blev det en protest från eleverna gällande splittringen och allt det där.





The Hills at MTV Movie Awards

Tittade runt lite på Veckorevyns hemsida och hittade lite bilder från MTVs Movie Awards och där var de superheta The Hills brudarna. Så vem tycker ni var snyggast eller bäst klädd: Whitney Port, Lauren Conrad, Lauren Bosworth eller Audrina Patridge?







Min skola ska byta plats!

NTI Gymnasiet ska flytta från fina Hagagatan till Crafoords väg. Mig gör det ingenting för det skulle tydligen vara bättre lokaler och så vidare. Men jag har en liten fundering som mina kära klasskamrater gärna får svara på om dom kan: Hur blir det med våra matställen tror ni? Ska vi byta och förlora älsklings Indiska? Då blir jag lite ledsen måste jag säga!


RSS 2.0