Min älskling är happy happy!

Marcus har köpt en ny mobiltelefon idag, eller han hade beställt och den kom idag och han är jätte glad! Själv tycker jag att den är ganska ful, jag gillar ju inte när telefoner är uppfällbara, tycker det ska vara flipp eller bara vanlig platt modell eller vad man ska säga haha.
Men jag tycker självklart att det är bra att min älskling är så glad, som ett litet barn på julafton är han haha.
Nu ska jag titta vidare på DH, bye bye.


Huh?

Ser du något fel med den här bilden?



Jag tittade igenom mina bilder och hittade den här från en Söndag när vi är påväg hem från stallet.



Louis Vuitton



U need a trashbag?



Så vårit väder, men saknar sommarn

En liten bild från i sommras när vi är på vårat landställe. På bilden tvättar jag min lillasysters hår med havsvatten eftersom vi inte har vatten som rinner i kran där, man måste ta upp vatten ur en brunn, men inte en sån som man pumpar utan den är elektrisk.
Det var säkert jätte intressant att veta, haha. Men iallafall så saknar jag sommaren och mitt landställe så hemskt mycket!
Även om det börjar bli lite skruttit nu på äldre dar så är det så sjukt mysigt och fridfullt där. Det finns nog inte något ställe som jag kan slappna av så mycket som jag kan där.

Men visst är sommaren mysig ändå? Med sköna grill sommarkvällar med vännerna.
Något som jag just tycker om väldigt mycket är att det är så ljust hela tiden, det är ju ganska ljust nu också men när vi kommer inte i Juni någon gång så blir det ju ljust nästan dygnet runt, inte riktigt här nere i Stockholm, men i Luleå blir det verkligen aldrig helmörkt.
Det är så skönt att sitta uppe vid midnatt och det är fortfarande inte mörkt, visst det är ju inte som det är på dagen men ändå haha.

Jahapp, kul att jag slutar om en timme då. Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, Marcus ska sova hos mig ikväll men mer än så vet jag inte. Jag vill bara sitta ute, dricka en chailatte och lyssna på alla Lilly Allen låtar som Deniz just skickade. Det verkar skönt, nu ska jag plugga!



Jeansjackor till våren

Vilken tycker ni är snyggast? Min personliga favorit är den från Gina Tricot.





Älskade morfar


En hantverkares spiklåda är tom
En fiskares nät har hängts på tork
En morfars lek har ebbat ut
En pappas omsorg har tagit slut
En man har släppt sin kvinnas hand
Din plats kan aldrig fyllas mer.

Du ger oss glädje, Du ger oss lycka, Du ger oss minnen men framför allt så ger Du oss kärlek. Vi skriver ger för att Du alltid kommer att finnas här för oss, vi älskar dig morfar.




Great!

Filmen var verkligen jätte bra igår! Kunde verkligen känna igen mig och relatera ibland haha, och det är ju alltid posetivt när man ser en film eller läser en bok eller liknande.
Jag tycker verkligen att om man är intresserad av mode, eller kläder och sådant så bör man se den. Och faktiskt så om man har lite shopaholic problem så kan man lära sig ett och annat, det gjorde faktiskt jag. Filmen fick mig att tänka till på ett och annat, och nej jag kan inte säga att jag inte var shoppingsugen när jag kom ut från biografen men ändå, jag tänkte till och kände att jag kanske inte behöver så många fler par skor även om jag vill ha haha.

Svenska lektionen pågår så jag ska hänga med, hejdå!


En Shopaholics Bekännelser

Ikväll ska jag och Marcus gå på bio, vi ska se En Shopaholics Bekännelser! Det ska bli riktigt kul och jag ser fram emot att se den. Jag har ju alla böcker hemma men har inte läst dom än, (eller Ina, har du en av mina böcker fortfarande kanske?) Men jag kanske får lust att göra det när jag sett filmen, vem vet?


Förut tyckte jag inte om att gå på bio så mycket men min älskling har verkligen dragit mig in i det och nu tycker jag att det är jätte roligt och definitivt mysigt! :) Speciellt om man har en hel soffa längst bak som vi ska ha hehe..




Jumpsuit

Jag måste säga att jag aldrig direkt har varit ett stort fan av jumpsuits men när jag såg den här från Monki så ändrade jag mig.. Såg den innanför näthinnan som en hel look, med ett par skor jag har, ett par stora snygga solbriller och nått brakigt halsband. Tror att det kan bli en skön sommargrej liksom! :)





En ner släckt bakislördag?

Man skulle verkligen kunna tro att jag söp riktigt ordentligt igår, känner mig nämligen jätte bakis. Men sanningen är att jag inte drack en enda droppe.
Jätte konstigt, men jag har känt mig bakis av och till i några dagar nu, mamma säger att hon tydligen har gjort det med. Hmm.. Konstigt, kanske något som ligger i luften? Vad vet jag.

Ikväll är det ju Earth Hour, hur många ska följa detta? Alltså att man släcker alla lampor från halv nio till halv tio ikväll.
Men jag har en liten fundering, är det bara lampor eller kan man typ sitta vid datan och kolla på TV? Om det är någon som vet säkert så kan man ju slänga ner en komentar!




Nu kan du få mig så lätt


Det va så mörkt den kvällen jag gick hem jag hade hoppats på något, hoppats på något
Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt



Kan nog pusta ut, tror jag?

Nationella provet gick nog ganska bra tror jag. Jag var i en grupp med Åsa och Gabriel, det var skönt för det blir ju mer avslappnat när man är med kompisar liksom.

Snart ska Marcus komma hit, efter han har tittat på något TV program vill säga haha. Och nu ska jag titta på Ellen DeGeneres show haha, någotn ska fria till någon som sitter i publiken, spännande!
Nä men det verkar inte finnas något annat på burken.




Godermorgon mitt herrskap!

Snart ska jag åka iväg till skolan för att ha min enda lektion, English Speaking Test. Jag är faktiskt lite nervös.. Men det går nog bra, det kan ju inte sänka mitt betyg iallafall. Och sen är det ju fredag idag så jag är HAPPY HAPPY!

Nu måste jag göra mig i ordning, tjingeling!


Ps.

Det är jag som är Günter..



Klippkväll

Eftersom det aldrig är nått jag gillar på TV på torsdagar så fastnade jag på Youtube. Det började med lite sköna låtar men övergick snabbt till en barn nostalgitripp.
Men nu på slutet, eller ja om slutet räknas som säkert mer än en timme så har det varit den skönaste mannen i världen, JA, Björn Gustavsson.


Detta klipp är det sista av många jag tittat på ikväll, nu ska jag nämligen sova! Men ta en titt och god natt! ;)



Rara söta Anna - Ronny och Ragge

"Häng är ju mannens sexuallty för FAN!" Kommer Vilma och Pernilla ihåg kanske?


Watchin they asses go down down


You spin my head right round, right round
When you go down, when you go down down



Kjolshopping på Gina Tricot

Dessa två köpte jag idag efter skolan med Ina & Deniz.
Den blommiga var på rean och kostade 99 kr och den svarta kostade också 99 kr men det var orginalpriset :)


Pårrelovet

Snart är det Påsklov! (vecka 15 that is). På Torsdagen eller Fredagen ska jag åka ner till min morbror i Nyköping med mamma, mormor och Marcus.
Det ska bli skönt att komma bort ett tag faktiskt, ut på landet haha.
När min morbror hörde att Marcus skulle med blev han jätte glad för då tyckte han att vi skulle se på skräckfilm! Men det är ju bara det att Marcus verkligen inte tycker om sånt, fegisen..

Saknar mormor också så det ska bli kul att träffa henne också :)

JUSTE!
jag har utvecklingssamtal idag, det lär ju gå sådär, ligger lite risigt till tror jag...


JAG VILL BLI FRISK

Varför blir jag aldrig helt frisk? Jag kommer bli jätte arg snart! Jag vaknar och mår bra men så går det lite tid och då känns det som jag håller på att svimma och svettas ihjäl, mår jag bra? Nej.


Dagens låt

Flo Rida ft Keisha - Right Round




Gamla minnen från BHS

"Skaru tjacka ett solur?"




Riktigt berörd

Idag när Åsa kom försent till skolan så undrade jag varför, då berättade hon att hon satt fast med pendeltåget för att någon hade hoppat. Ja, i Jordbro hade någon ledsen själ hoppat framför tåget och avslutat sitt liv.
Jag blev verkligen berörd när jag hörde detta, jag menar det är ju hur hemskt som helst att någon känner att dom inte har nånting alls att leva för, inte något och inte någon, att inte känna sig älskad av någon, att leva ett ensamt liv fast hellre inte leva alls.

Det måste vara hemskt att känna så, visst jag tror att alla har känt att allt känns rätt värdelöst ibland men att känna så hela tiden och inte vilja leva. Men tänk om han hade någon som älskade honom? Då blir det ju nästan en lite självisk handling tycker jag, att inte tänka på hur ledsna dem eller den blir..
Nej, det där med självmord är ingen bra idé, det finns alltid ett bättre sätt att lösa det på, oavsett vad det är.


Frille

Nu är jag äntligen frisk och tillbaka i skolan! :) Just nu har vi Mediaproduktion där min lärare försöker rita en hund på tavlan.. Ja jo fint. Men vi år iallafall igenom reklamtexter och det är tråååkigt!

Måste berätta en sak! När jag satt på tunnelbanan påväg till skolan så satte sig en man framför mig och läste tidningen, inget konstigt med det jag vet. Men saken var den att varje gång han rörde sig, vände blad och sådär så tittade han mig rakt i ögonen som fick mig att tro att han skulle döda mig!
Det var absolut ingen speciellt med honom, förutom just den där blicken.. Jag blev faktiskt lite små rädd, men sen gick jag av i Odenplan och gick iväg väldigt fort! Haha, spännande morgon det där.

Psst.. Hunden på tavlan blev just en gris..


Den rätte för Rosing

Ikväll så satt jag och tittade på Linda Rosing på Kanal 5, där hon bad Johan att gå. Vilket jag verkligen tycker var på tiden!
Nu har hon ju bara två kvar och valet är hennes, vi har Hugo som är 19 och Ejjan som är 22. Är det bara jag som ser mönstret? De yngsta är kvar, och hon är 35 år gammal. Men med en eftertanke så passar det kanske för henne, jag menar hon är ju som en 19 åring i huvudet uppenbarligen, det är vad jag och mamma kom fram till här i TV soffan haha.

Vem tror ni att det blir? Jag tror eller snarare hoppas på att det blir Hugo ändå, han verkar så gullig, även om han är ungefär lika gammal som min egna pojkvän haha.





Som godis


Gina tricot 99 kr





Fortfarande sjuk

Det går inte bra för mig att bli frisk.. Har legat i sängen största delen dagen och resten i soffan. Ska iallafall försöka gå till skolan i morgon, kan inte missa massa mer.

Snart är det middag, det blir lax med potatis, mumsmums! :)


En fråga till Deniz och Ina:

Tycker ni fortfarande att Ed Westwick är snygg?




Song of 23/3 2008

Britney Spears - If U Seek Amy






Jag har blivit lurad

"åh ja va skönt med vår!"

Nej, jag har blivit lurad. Inatt snöade det jätte mycket så nu är gatorna täckta med snö, vilket känns sådär.. Eller nej det känns hemsk. Jag är så trött på mörkret och att vara tvungen att dra på sig vinterskor och vinterjacka.
Hoppas att jag är frisk i morgon att snön har smält och att solen strålar för jag är less nu!


Ja visst, det kan se riktigt mysigt och vackert ut men sådär ser det tyvär inte ut i Stockholm, i Stockholm är det slask!



Förresten så var det lite ballt att det här var mitt trehundrande inlägg i den här bloggen! Hade ju en annan förut men nu har jag haft den här ett tag och ja jävlar, 300 inlägg!




Sjuk

Idag är jag sjuk, trodde jag hade feber när jag vaknade men nu mår jag bara illa och är yr. Vet inte vad det är men jag har mått såhär ganska mycket på senaste tiden.. Usch, vill bara bli helt frisk och må helt bra.




Party Lördag!

Haha lördagen var jätte rolig! Deniz och Sofia kom hem till mig sen åkte vi till en fest i Tyresö där vi inte kände många. Men det gjorde verkligen inget för kvällen var så rolig ändå, det blev Kosken, dans, headbangande och lite pussar och kramar för vissa.
Träffade många nya roliga människor som gjorde festen till det den var, kuuuuuuuuuul! Men det var dags att bege mig hemåt vid halv två ungefär så jag åkte till Gullmars och mötte Marcus och vi åkte hem och hade en stillsam natt. Men det kan man inte säga att alla hade.. Sofia och Deniz stannade kvar långt efter jag åkte och kom tydligen hem vid fem på morgonen, haha.

Riktigt lyckad kväll, det gör vi om tjejer!


Beautiful dirty rich

Om en timme nånting kommer Deniz hit sen ska vi dra ut och får se vart kvällen bär. Kanske borde börja göra mig iordning, ligger ju fortfarande i soffan i pyamas haha.
Måste iallafall blöta håret (duschade i morse, är inte äcklig) för det står åt alla håll och kanter och inget annat finns att göra! Så ja om jag börjar med det kan jag ju kanske sminka mig sen för jag har ingen aning alls om vad jag ska ha på mig, mest eftersom vi inte riktigt vet vad vi ska göra.
Blir nog jeans och nånting med klackar, vi får se.




Today!

Idag ska jag bombardera mig själv i chailatte innan det blir dags för kvällens underhållning. Vi köpte nämligen chaipulver från Expresso House igår så man får exakt såna lattes som dom här där, mumsfillibabba! Fast jag måste medge att man blir ju rätt mätt på bara en haha.

Ikväll ska jag troligvis träffa Deniz och Åsa, för The Åse är äntligen ledig från sin boyfriend och ska inte till Mariefred. Tror att min alkoholistvän Deniz var sugen på lite krök eller fest ikväll så det lär ju bli något sånt.

Vi får se senare helt enkelt!


Världens gulligaste dejt!

Skansen igår var jätte mysigt! Djuren var jätte gulliga, speciellt sälarna och uttern :) Marcus var ju lite skeptisk i början men det hela visade sig vara en jätte bra och jätte mysig dag!


Crossed fingers

I morgon blir det ju skansen som sagt så jag gick in och kollade priserna men hittade även en flik med lediga tjänster så jag sökte ponnyridningstjänsten på skansen. Den platsar precis in under veckorna som vi ska praktisera så det vore ju jätte bra om jag fick jobbet! :)


YAYAYAY

Han gav med sig, haha, det blir Skansen på fredag :D


Hehe..

Tänkte bara berätta att jag och min syster har ett väldigt konstigt band... Här är lite humor som vi delar tillsammans, även om det är ganska förnedrande, men det är roligt! :)

NI MÅSTE LÄSA


Skitpissdummatråkhemskaasdåliga engelska tal!

I morgon torsdag ska jag framföra ett tal på engelska lektionen, mitt ämne eller det som jag ska prata om är Size Zero vs. Full Figure.


Tyckte att det verkade som ett bra ämne och tänkte att det måste ju finnas hur mycket intressant som helst att skriva om som man kan hitta på nätet, men nej. Inget, zero, nada! Eller nja lite men inte alls så mycket så jag kan få ihop ett helt tal på fem minuter.
Vet inte vad jag ska göra, och varför börjar jag alltid med skolupppgifter dagen innan dom ska vara klara? Det är ju så dumt och det lär ju knappast gå bra att redovisa i morgon heller liksom.
Ska väl försöka kämpa vidare nu, wish me good luck!


Solbrillor

Jag är på solglasögonjakt! Började leta efter min systers i hennes rum men där var dom ju inte, dom var hos papi tyvär..
Men då tittade jag runt lite på nätet och hittade ett par på H&M som jag gillar väldigt mycket.



Det är precis den formen på dom som jag måste ha för att inte se ut som ett pucko haha. Så förhoppningsvis kanske jag kan skrapa ihop en hundralapp och springa iväg och köpa dom :)


Varför vägra Skansen?

Nu när solen har tittat fram och jag har en rejäl vårkänsla i kroppen så känner jag väldigt starkt för att åka till Skansen idag, jag ska ju vara med Marcus idag också så jag tänkte att det kunde vara mysigt liskom - lite barnminnen.
Så jag ringer min älskling för att fjäska lite så han skulle gå med på det, när jag ringer för att fråga så lägger han på och sen skickar ett sms där det står att han vägrar, varför?
Det är ju supermysigt där! Men men, jag ska iallafall försöka få honom att gå med på att ta en promenad på Djurgårn, det är ju vårigt och fint!



Mediaproduktion A

Min uppgift är att skriva två synopsisar till två olika reklamfilmer, men jag har som vanligt ingen fantasi. Vad ska jag skriva om? Vilken produkt? Ja jag vet inte..


Riktigt god morgon!

Jag vet att jag har tjatat väldigt mycket om vädret men seriöst, i Stockholm idag är det vår! På riktigt, det är lite kallt men det är alldeles underbart fint väder!

OCH NU BLEV DAGEN ÄNNU BÄTTRE! Fönstret på andra sidan gatan av klassrummet öppnas av en kille med bar överkropp, WOW! Vi alla tjejer reagerade väldigt starkt om vi så säger. Damn.. Magrutor...


Right now

Sitter hos Marcus just nu, mår pyttelite bättre men inte mycket. Vi ska gå och handla batterier och sirap nu haha, och han är lite bitter för att jag är långsam :)
Så nu åker strumporna på på en gång!


Still no good

Jag mår fortfarande piss och inte blev det bättre när jag var tvungen att blir arg.. Funderar på att skippa sista lektionen, vi gör ingenting på den ändå, men vi får se hur jag gör.


Less

Jag är så sjukt less på vissas attityd i min klass! Om "vissa" personer gör något så är det jätte kul men så fort någon annat gör något så duger det inte och det blir ett jävla gnäll.
Vissa i min klass lider verkligen av HEJ JAG ÄR BÄST OCH INGEN ANNAN DUGER syndromet, så jävla less.


I gotta touch you right now

Nu är jag i skolan men jag mår inte bra, ska nog hem till Marcus och sova sen efter skolan. Nu har jag lunch, hejdå!


Tisdag morgon

Inte en sån god morgon idag om jag får säga det själv, har sprängande huvudverk, mår illa och har lite ont i magen som kommer och går. Vad kan detta vara?
Vet inte ens om jag kan gå till skolan, men jag måste egentligen, kan inte hålla på och missa mer.
Fint väder föresten ! regner det bara öser ner! Vad hände med gårdagens fina vår väder? Nä det är väl bara att plocka fram paraplyet och gummistövlarna, om man har såna alltså, det har inte jag så det måste tyvär bli tygskor för jag orkar inte ta stövlarna eftersom dom är högklackade.

Nu ska jag gå och dra ut min syster från duschen!


Tack och adjö för idag

Nu ska jag krypa ner i sängen tror jag, eller jag ska vänta på att Marcus ska ringa upp men sen ska jag sova, det har varit en lång dag.
Gonatt och dröm sött!


Get Naked

I’m not ashamed of my beauty you can see what I got
Shit freak you out; imagine if I work it out
If I get on top, your gonna lose your mind
The way I put it down boy you know should be up


Bodypump

Jag har ont
överallt
i hela kroppen
kommer inte kunna gå
i morgon


I love you

You and I, we're king and queen, I'm for ever yours.


ÅÅÅÅÅHHHHHH

Gud vad jag kan bli arg på mig själv ibland! Jag raderade alla bilder som jag någonsin har laddat upp i bloggen men trodde inte att dom skulle försvinna från inläggen för det, men det är klart som fan att dom gjorde! så nu är det bara att börja om igen. Eller nej, jag orkar inte, det får vara utan bilder det som var förut, ska inte göra om samma misstag igen bara.
VARFÖR GÅR INGET BRA?


Mörkt, kallt och ensamt

Jag har helt seriöst inte varit så uttråkad och ensam som jag är just nu på länge! Mamma är på föräldramöte och syrran är på nått annat konstigt som jag inte förstod vad det var..
Vet inte vad jag ska ta mig till! Allt känns tråkigt och hemsk, och så är det kallt också, jätte kallt.
Jag kanske skulle kunna plugga men det känns så himla nej just nu bara, jag vill bara ha roligt! Nä nu ska jag gå i ide, det kanske är roligare än ingenting alls.





Flowers



Jätte fin blommig väska från Have2have, och ja - jag have2have den nu!



En snabbis

Jag ska bara fråga en snabb fråga - vad hände med det fina vårvädret som var i morse?  


I skolan utan dator

Sitter i skolan med Deniz just nu vid en killes i min klass dator. Jag har nu försökt skriva ut en sommarjobbsansökan på tre olika datorer eftersom jag inte har min egen med mig men ingen funkar "/

Nu har vi bara idrott kvar, vet inte riktigt vad jag ska göra när jag har slutat, vill bara vara ute för det är så fint väder! Riktigt vårigt faktiskt, skulle vara lite varmare bara! :)


CATWALK: Louis Vuitton AW09




Bilder från Glamour


Gullunge!

Moster spontan skickade en bild på min lilla underbara söta kusin! Saknar den lilla plutten så mycket, men snart är det sommar och då får man träffa lillskiten igen :)



Song of Sunday

James Morrison - Wonderful World



Det är här min nya favorit låt, tycker verkligen att den är helt underbar! I'm in loooove!



SÖT

Otroligt söt klänning från stylebystars!


Myssöndag i stallet

Söndagar betyder ju alltid ridning för min del och idag var det hoppning. Blir alltid så nervös när jag ska hoppa eftersom jag var så rädd för några år sen, jag antar att det kanske sitter kvar i ryggraden lite och jag kan nog inte säga att det blev bättre för att älsklingen var med haha.
Men som tur är gick det jätte bra! Dandy var lite het på gröten men det gick verkligen jätte bra.
Jag vet inte riktigt varför jag var så rädd för att hoppa förut för om jag får säga det - utan att skryta så är jag bra på det, väldigt bra faktist.. Haha.

Marcus tyckte till och med att det var jätte intressant att titta, vilket verkligen chockade mig då jag trodde att han skulle somna.
Efter lektionen gick vi och tittade på kossorna och kalvarna, dom var så sjukt söta! Hoppade omkring överallt haha. Jag funderade på att ta sno med mig en hem, hehe..

Sen åkte jag hem och sov, riktigt skönt! Nu ska jag titta klart på The City på MTV, hejhopp!


Fredagkväll

Ikväll blir det fekkelifest hos en bekant, det ska bli roligt för det var riktigt länge sen jag var på en riktig fest!
Outfiten blir en marinblå siden klänning från Gina Tricot med ett par kilklackar från H&M :)

Hoppas det blir en riktigt rolig kväll! Nu ska jag chilla med livet lite.



Fint från haléns!


La upp det här för i Englas blogg kan man nämligen hitta en tävling där man kan vinna 1000 kr på Haléns om man gör vad jag har gjort ovan. Så nu är det bara att hålla tummarna! :)



Pink love


Din sko 349 kr



Wonderfull world


And I know that it's a wonderful world
But I can't feel it right now
Well I thought that I was doing well
But I just want to cry now
Well I know that it's a wonderful world
From the sky down to the sea
But I can only see it when you're here, here with me



usch

Hej! Jag vill bara säga att jag hatar skolan och att jag tycker att det är riktigt hemskt och att min skola är dum i huvet!


Filmning

Idag filmade vi ju som jag skrev tidigare, tänkte att ni skulle få se lite bild resultat på hur det såg ut haha.




Haha, riktigt fina grejer det där!



Photo






Today is gonna be the day that they're gonna throw it back to you

Idag ska jag, Deniz, Ina och Åsa filma vår musikvideo :) Låten vi ska använda är If I Were A Boy så det ska bli riktigt kul.
Nu måste jag göra mig i ordning för snart kommer bruuudarna.

Hejsvejs


En i två färger



Gud vad jag tycker att dom är söta! Skulle jätte gärna vilja ha en i varje färg, perfekt till våren.



Yes, it's high fashion




!!!

ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!

Jag orkar inte med allt jävla tjat hela tiden.
Jag har inte bett om något, ingenting.
Ändå är det en jävla massa tjat oavbrutet!

Men det är lugnt, jag skaffar jobb och flyttar hemifrån om det är det du vill! Då slipper du ju betala för mig överhuvudtaget!!





Musik för dagen



Justin Nozuka - After Tonight



Vill också!

Jag såg just på Facebook att en kompis till mig har tatuerat sitt namn i nacken, det blev verkligen skitsnyggt! Jag har länge varit sugen på att tatuera mitt efternamn (Rylin) på min högra handled och så småning om min systers namn (Isabelle) på min vänstra men får inte för varken mamma eller pappa, "ja visst, när du flyttar hemifrån alltså." Så brukar det låta.
Handleden är ju inte dirket ett ställe som man kan smyga undan med att ha en taturering på heller, det syns ju hela tiden i stort sätt.
Jag får väl vänta, jag menar det är ju bara ett år och några månader så är jag arton och vad ska dom göra då? Då bestämmer ju jag!
Ett liiiitet problem dock, jag är så sjukt låg smärtgräns! Minsta lilla så skriker jag som en gris, vet inte riktigt hur det ska gå och tatuera sig då haha.


The one who smiles at a scarr has never felt a wound


Jag är sentimental

Ja det är precis vad jag är, så fort jag tittar på nått gulligt eller romantiskt på TV så blir jag jätte puss sugen haha.


Hoppas hoppas hoppas!

Nu har jag äntligen skickat iväg några mail till olika ställen där jag skulle kunna tänka mig att praktisera.
Dröm praktiken hade verkligen varit på Vecko Revyn, SOLO eller liknande.

Hoppas bara att någon vill ha mig som praktikant haha, annars får jag stanna i skolan och städa i 5 veckor, wohoooo!


Ännu mera kär

Idag var vi ju då i stan och kollade runt i affärer, det märks verkligen att det var länge sen jag var i stan överhuvudtaget.
Wedins i Sergelgången är ju nämligen nerstängd och där ligger nu en av mina absoluta favoritskoaffärer, DNA! Dom har verkligen helt sjukt grymma skor där! Det tyckte jag verkligen var jätte kul, jag har nämligen bara sett den i Farsta men där är jag ju nästan aldrig.
Vägg i vägg med DNA har dom även öppnat en EuroSko butik och där har dom ju också väldigt uppskattade skor om man så säger. Det var även där Marcus köpte ett par vår/sommar skor idag :) väldigt fina lite nättare Vans liknande skor, blir nog lite skönare än ett par gympadojor haha.

När vi ändå strosade runt där i stan så gick vi in på H&M och kollade på mina älskade skor som jag har tittat på hur länge som helst nu och faktiskt prova. Det var nog ingen bra idé eftersom jag blev ännu mer kär i dom..
Marcus erbjöds sig att köpa dom som en tidig present men han köpte ju faktiskt skor till mig igår så jag kunde inte direkt säga ja.
Vet inte vad jag ska ta mig till, dom är så underbara!
Det är väldigt jobbigt att behöva spara 500 kr i månaden av 1000 kr, när man ska köpa pengar till telefonen för ca. 200 kr också. Då har jag ju drygt 300 kr kvar vilket verkligen suger! Och det ska jag klara mig på en hel månad? :O
Som tur är sparar jag ju pengar för något som man verkligen kan se fram emot: New York, så jag kanske inte ska klaga ändå..

Nu ska vi laga middag av nått slag, får se hur bra det går haha. Sen ska vi också pröva oss på att göra chailatte, HEJA OSS! vi kan knappt göra sås haha.

Ha en bra kväll, tjena!


Älskling



Jag vet inte varför men jag saknar min älskling otroligt mycket just nu, älskar dig honey.



Can't be just like me, can't make that happen




Posh




Två dagars shopping

Igår efter skolan åkte jag till Skanstull för att möta Marcus som skulle kolla på en ny mobiltelefon, men det var inge kul tyckte jag eftersom han bara ville ha fula och dåliga :P haha.
Men sen blev det roligare för då gick vi och kollade i mer intressanta affärer som till exempel Din Sko.
Väl där inne så såg Marcus att mina skor jag hade på mig såg förjävliga ut rent utsagt så han ville köpa nya till mig, det blev ett par vita låga tygskor.
Jag protesterade väldigt men gav sen med mig när jag insåg att mina vita skor började bli gula... hehe.

Idag efter skolan blir det mer shopping fast åt Marcus den här gången haha, då ska vi åka in till Centralen i stället för jag är less på Ringen!
Det blir några tröjor tror jag och så tycker jag att han ska köpa ett par nya skor på Scorett, försökte hitta dom på hemsidan men nejnej, där var dom ju inte kvar såklart!

Nu kanske jag borde sätta igång med Svenska lektionen (?)







Helgen - lite sen kanske

Helgen för min del blev väldigt lugn och mysig! :)
I fredags gjorde jag inget speciellt i och för sig, var bara hos Marcus hela dagen och kvällen. Men på lördagen kände vi att vi ville göra något fast han var sjuk. Så vi gick på bio på kvällen och såg Seven Pounds, den var ganska seg i början men sen tog den sig mot mitten och blev riktigt bra! Jag grät till och med lite grann, haha.



Efter det åkte vi bara hem till mig och sov sen var det ridning på söndagen. På vägen hem från stallet kände jag att det var riktigt länge sen jag umgicks med mina vänner så jag slängde iväg ett sms till Deniz om en fikaförfrågan så hon, jag, Ina och Sandra åkte till rådmansgatan till ett jätte mysigt café och fikade. Äntligen fick jag min älskade chailatte!

Det var helgen det, sent jag vet men jag har varit för trött för datan, haha.


Konstigt

Kom just på en grej:
 Jag vaknade tidigt i morse av att jag hörde en bilkrock utanför men jag gick inte upp för att kolla.
Är inte det konstigt? Att man hör något allvarligt hända men det har ingenting med en själv och göra så man orkar inte riktigt bry sig? Sover bara vidare istället som att inget alls har hänt.
Om jag ska vara helt ärlig så har jag fortfarande inte kollat ut genom fönstret, kanske borde göra det, jag jag gör det sen. 




Datanördar

Vi vaknade runt halv tio idag så vi låg kvar i sängen ett litet tag men det tog inte lång tid innan han drog iväg till sin "andra flickvän" - alltså datorn.
Då kände jag att varför ska jag ligga kvar i sängen ensam och titta på när han sitter och filurar med datan? Finns ju ingen direkt solklar anledning så då drog jag fram min med :)

Jag känner verkligen att vi är bra på en göra en lördag morgon till en supermysigliggaisängenmorgon, njaa?




Tröttisfredag!

Har varit ledig idag, hade inga lektioner så det har varit riktigt skönt! :)
Jag har bara spenderat dagen i sängen hos älsklingen och sovit i stort sätt hela dagen.

Planerna för kvällen var att gå ut, eller ja kröka lite med några kompisar men eftersom alkohol blev ett problem så blir det nog inte av och vi tar det troligtvis i morgon (?)

Nu efter en jätte god thaimiddag ska jag nog krypa ner i sängen igen, vet dock inte vart Marcus tog vägen. Hör att han pratar lite i telefon men han försvann helt enkelt haha.

Ha en bra fredagskväll!



Breakdown

Jag tror att jag håller på att bryta ihop.
Det är så mycket just nu. Engelska tal , inriktingsval till tvåan, APU plats.

Talet ska vara klart i morgon och jag har inte börjat men jag tror att jag ska göra en powerpoint för att underlätta lite.

Det jobbiga med inriktningen är att jag inte vet om jag ska gå matte B eller inte, dilemmat ligger i att jag knappt kommer få G i matte A kursen så hur ska jag då klara matte B? Dels är det ju mycket svårare vilket känns väldigt jobbigt, men det är ju också så att man måste ha matte B kursen klarad nästan vad man än ska plugga till efter gymnasiet så ångesten är ganska hög just när det gäller det valet.

I vår ska vi praktisera i 5 veckor och jag har ingen APU plats som det ser ut just nu. Jag vet inte heller vart ska vända mig eller hur jag ska göra det.
Plus att väldigt många i min klass som har sökt har fått nedslag för att det är för lång tid tills vi ska praktisera och att vi ska göra det så pass länge.

Och så till råga på allt så är jag ju sjuk men sitter i skolan ändå för det var saker som var tvunget att göras.





MEH!

Det var ju inget Sex and the City :(


FINASTE SKORNA JAG HAR SETT PÅ LÄNGE!



Dessa underbara sötnosar kan man hitta på Modekungen och jag verkligen älskar dom!



TV kväll

Ikväll blir det TV hela kvällen! Det är ju många toppserier så vad ska man göra?






Sjuklingar

Idag har jag bara legat i sängen med älsklingen hela dagen. Han fick feber och liknande i morse och jag hade lite
ont i huvudet men nu vet jag inte vad som har hänt för nu mår jag piss :(
Men vi ska shoppa i morgn så jag måste ju bara frisk då heheh ;)


Finfina halsband & armband!





Kissenödig!

Vad gör man när man sitter på lektion där läraren har en viktig genomgång men är riktigt jävla kissnödig? :O
Jobbigt, jobbigt, farligt, farligt!


Well done!

Nu är bloggen äntligen helt färdig! :) säg gärna vad ni tycker.


Saknar

Tittade på bilder på min systers dator igår och hittade en i och för sig väldigt ful bild från i sommras innan jag färgade håret och allt, och GUD vad jag saknar den gamla färgen!
Tur att min vän Linnea som går frisör ska slinga mitt hår snart så kanske vi får tillbaka ungefär rätt färg :)




Jahapp

Idag gjordes ett försök till att fixa till bloggen lite men det gick väl sådär...
Vet inte om den nya headern syns? Den gjorde det i skolan men inte nu när jag titta så jag vet inte riktigt vad som gäller.
Men i morgon är den förhoppningsvis klar! :)

Tack för hjälpen Åsa :)


Mys-eftermiddag

Här sitter jag med en kopp chaité och nu ska jag och mamma titta på film till lunchen som blir vårrullar! :)
I DVDn rullar filmen Next, får se om den är bra eller ej.




Lyckliga jag!

Den här dagen är så bra hittils som den kan bli :)
Ridningen gick verkligen skitbra, Dandy gick i form och var mjuk och allt gick bäst!

Marcus kommer hem idag, åh jag kan knappt vänta till halv elva!


RSS 2.0