Marcus, jag älskar dig oavsett





Gossip var naaajs..

.. Men nu ska jag springa ner till Konsum och möta älsklings Mackan som har gjort ska göra mackor med skagenröra! MUMS! Jag har verkligen världens bästa pojkvän! (fästman?)


Fredagen tar vi nu

Min Fredag visade sig att bli en dag jag alltid kommer minnas. Jag och Marcus hämtade ut våra förlovningsringar och efter det kunde jag inte bärga mig så vi satte på oss ringarna när vi kom hem till Marcus så satte vi på oss ringarna och bums så var  vi förlovade :) jag har aldrig varit lyckligare! hihi. Men vi ska ändå äta middag och sådant på Lördag då vi skulle ha förlovat oss eftersom vi har varit tillsammans i ett halvår då!

På kvällen så åkte jag iväg till en restaurang för att fira Lovisa som fyllde år, vi alla hade jätte trevligt och åt gott även om mängden på maten kunde varit mer och priset lägre haha. Så efter middagen så gick alla direkt till Donken där vi fortsatte att äta. Sen var det dags för fest så jag, Lovisa, Cecilia, Gabriel, Amanda och Katta åkte iväg till Midsommarkransen på ett partaj som var riktigt roligt!

Men flickvännerna (jag och Cecilia) åkte hem lite tidigare än alla andra för att sova med våra små pojkar. Hoppas att ni andra som var kvar hade jätte kul efter vi hade gått också! Jag blev förövrigt utsedd till den bästa drickaren den kvällen av en trevlig kille som hette Max tror jag haha.

Det var min Fredag det! Lördagen blev lugn med besök först min farbror med Marcus och sen åkte vi hem och sov i stort sätt.


Dröm sött!

Det har varit en fartfylld dag med mycket sol men nu är den slut och det är dags för sängen! Gonatt bloggen, sov gott! :)


Uppdatering kommer senare, har lite brådis

                 

Jag har ju helt glömt veckans skor!

Men det blir iallafall dessa sommriga skönheter som ska bli mina i samband med min födelsedag den 8 juni mohahah! Nästa vecka blir det nog mina favoriter av min egna samling :)

Tommy Hilfiger - Scorett 699 kr





Simmes Fredag

Idag blir det nog en väldigt hektisk dag vilket inte passar mig så bra då jag mår jätte illa och har ont i huvet, nästan som om jag hade krökat satan igår.. Men som sagt har inte varit på praktiken idag heller på grund av det. Men nog om hur jag mår, hur mår alla? Fint väder och grejer!

Iallafall så väntar jag på att Marcus ska komma hit igen så ska vi åka in och hämta våra ringar som är färdiga nu! :D Jag är så förvantansfull hihi. Kan ta en bild på dem senare så får ni se hur dem ser ut. Sen måste jag lämna tillbaka kjolarna jag köpte på Gina Tricot, den ena kom jag på var inte värd 300 spänn och den andra var bara knas (provade inte den andra i butiken). Ska försöka hitta något för kvällen bravader och kanske något fin till skolavslutningen, vi får se hur det blir med det där! Sen ska jag åka hem och fixa mig tror jag och när jag är klar med det ska jag på lite hemliga saker hehe.. När det är klart ska jag troligtvis grilla eller liknande med Sofia och Deniz och ja några fler också haha.

Det är min dag det! Lägger in en glad låt som passar till det underbara Stockholms vädret :)





Grattis - Lovisa 17 år!



Idag är det min porriga Lovisas dag! Lilla stumpan fyller nämligen 17 idag! :) Grattis grattis älskling!



Tack Linnea!

Idag efter praktiken ruschade jag dirket till Rådmansgatan för att min gulliga vän Linnea skulle klippa mig på salongen där hon praktiserar. Det blev jätte fint men jag tror inte att det syns på bild riktigt för vi tog bara topparna och klippte luggen lite :) och det bästa var..... Att det var GRATIS! Det gillar vi massor haha.


Gonatt!

Nej nu blir det inget mer för idag, gonatt världen! :)



Why can't I be fixed?

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse.

Önskar bara att du var här.



GREYS ANATOMY

Jag ligger precis och tittar på Greys och såg just att Denny är tillbaka vilket måste betyda att Izzy ska dö! :'( FAN! Det är ju bröllopsdag och allt!

Nu har jag sett klart på programmet och gud va bäst att Izzy och Alex gifte sig ändå!


Började dåligt, blev bra, slutade sämst!

Dagen började med att jag hade så ont i magen att jag inte kunde gå till praktiken igen, så jag somnade om och när jag vaknade var det helt okej. Sen har jag haft lite småont hela dagen men det har varit bra ändå. Jag och Marcus åkte in till stan för att köpa en kostym åt honom och jag skulle bara handla lite om jag hittade något, vilket jag gjorde både igår och idag men det kan jag visa sen.
Så hittils har min dag varit först inte så bra men sen så blev den det. Men.. när jag kommer hem så hittar jag ett graviditets test på köksbilden så jag tittar förvirrat på mamma och får ur mig: vaaa? Hon svarar enkelt att hon tror att det är därför jag har haft ont i magen och att hon hade köpt det till mig. Så nu sitter jag här och oroar mig att det ska ha hänt, igen.

Ja ni nu som läser det här vet nog inte allihopa att jag redan varit gravid en gång, i December 2008 men gjorde en medicinsk abort i Januari 2009. För mig gjorde det inte så ont men det har varit och är fortfarande ibland väldigt påfrestande psykist. Ni kanske tror att det borde vara värst just då fysiskt men inte för mig.. Det är bara jobbigt när jag är runt många små barn och bebisar och litet sådant för jag kan inte sluta tänka att jag gjort mig av med ett liv, bara sådär utan större konsekvenser. Det är det som har varit jobbigt för mig. Jag tänkte i alla fall att jag skulle berätta det, för nu känner jag mig någorlunda redo att göra det. Inte för att jag vill ha uppmärksamhet eller något sådant utan för att det kanske kan hjälpa någon som sitter i samma situation som jag gjorde. Om det är någon som undrar något eller så, jag vet ju liksom hur det är.



Bild tagen från Google



Fint väder!

Jag vill bara önska alla en bra dag nu innan jag rushar iväg till praktiken! Puss



Grattis till mig!

Tydligen så vann jag "Veckans Blogg" i en tjej som heter Jenny's blogg så det tackar man för! Jag blir så glad när jag hör att folk tycker om det jag skriver även om det inte är så mycket mer än mitt liv, men det känns bra helt enkelt haha. Så det tackar vi massor för! :D


Dagens låååååt

Oasis - Live Forever





Vill ni veta en hemlis?

..... På Tisdag ska jag och Marcus köpa förlovningsringar, hihi! Och den sjätte juni ska vi förlova oss!


Greek is back!


Greek är tillbaka i TV rutan på Kanal 5 och jag sitter och njuter! Första gången jag såg det så visste jag inte vad det var men det har verkligen växt i mina ögon. Hur många tycker om serien precis som mig? :)



Bebis i Januari!

2010 ska jag få en liten kusin! Vi fick veta idag att min morbrors tjej är gravid och att de ska få en liten plutt i Januari. Mamma är helt överlycklig över att få bli faster då hon bara är moster hittills haha. Vi här hemma tror att det blir en lite kille men min morbror tror att det blir en tjej, vi får väl se hur det blir. De vill nämligen inte veta könet innan den föds, de vill ha det som en överraskning.
Jag är jätte glad! Det är så mysiga när dom är se sådär två, tre år och det är ju min kusin Elias men han växer ju snart ur det och då har man ju en till som kommer i den åldern snart, eller ja om några år. Plus att jag är så glad för min morbrors skull, att det äntligen är hans tur!

Grattis grattis till Conny och Lisa!



Det finns ingen bra rubrik

Jag bad om ursäkt förut för att jag inte uppdaterat på länge men så kom jag fram till nu att jag inte behöver det, det är min blogg och jag gör som jag vill :) right?

Jag har varit väldigt stressad på sistonde och det är därför bloggen har halkat efter. Dels för att jag riskerar att inte få G i Matte A, men mest för att när jag berättade det för mamma så var hennes svar ungefär: aha oj okej. Inte mer än så.. Och jag är en sådan person som behöver mycket stöd från mamma och jag har också alltid haft det. Men nu sen mamma har en ny pojkvän och allt sånt där så känns det som att jag hamnar efter och sist.
Så det är så det ligger till med mig, plus att det är lite annat som inte riktigt går som jag vill så det mesta känns allmänt pissigt. Det är tur att man har folk som finns där ändå.


Veckans skoooor



Detta är utan tvekan veckans snyggaste skor! Jag vet att de ser relativt fula ut på bilden men jag bara älskar dem, och de är sjukt snygga på och sköna. Som en dröm, kärlek till dom.

Din Sko - 499 kr



Den här är för dig Issi





O n t i fötterna!

Idag har det varit en väldigt slitig dag med en jävla rush på Gina Tricot så när jag hade slutat så kände jag att jag ville ha en kram. Så nu sitter jag hos Marcus och äter Ben&Jerry's Chunky Monkey, det var förrätten det! Nu blire fullkornspasta med någon sås som hette typ fortimamamjjlgliiigghhhööööö.... Smaklig måltid till oss!


I <3 CANAL+

Vi har fått hem ComHem boxen och jag måste säga att jag verkligen älskar den! Det är ju hur skönt som helst att ligga hemma när man är sjuk och kolla på film efter film efter film. Det är nästan alltid något bra att se på någon av kanalerna. Just nu på CANAL+ så visas det I am legend, så den sitter jag och Isabelle och tittar på. Det är en film som verkligen faller mig i smaken, den är både spännande, lite halvläskig och har en väldigt bra historia som berättas under filmens gång. Den är också sorglig väldigt mycket men samtidigt så har den en humor som är lite små smaskig sådär, nej jag gillar den helt enkelt!







Yay!

Det är en tjej som har en häst som har svarat! Det är bara det att jag inte minns var annonsen låg någonstans.. heheh. Men strunt i det, det här blir kanske bra det. Ska dit och checka läget någon gång i veckan tänkte jag.

Det passade inte riktigt för mig det där tillslut va....


Heath Ledger

Jag ligger hemma i soffan och tittar på En Riddares Historia med Heath Ledger, jag älskar den här filmen. Den är så söt och trevlig och fin och bra.


(Det är faktiskt exakt den scenen som är nu som är på bilden hihi)

Men saknar vi inte alla Heath? När han avled så blev jag verkligen ledsen för jag tyckte han var en sådan underbar skådespelare.  Något som är sorgligt är att han inte ens hann se sin roll i Batman filmen, och kritikerna sa ju att det var en av hans bästa om inte den bästa. Nu ska jag fortsätta kolla och njuta av denna underbara man, och film såklart..





Sjuker

Jaha ja, idag blir man hemma från praktiken på grund av denna dumma mage.. Men mamma ska boka en läkartid när hon kommer hem från jobbet så får vi veta vad det är som är fel. Det känns lite bättre och lugnare om jag vet vad det är.. Mamma ringde och sa nu att jag ska till doktorn klockan fyra idag. Önska mig lycka till eller vad man säger.


Idag var en vårig och fin dag



Och jag har varit glad idag!

Min händelsefulla helg

Fredag:
Vart ska jag börja någonstans.. I Fredags så blev det fest hos min älskling, det var en lyckad fest enda till slutet då det hände en del tjafs mellan mig och Marcus och festen var tvungen att avbrytas. Jag vill verkligen be om ursäkt till alla som var där för det, det var jag som sa att jag inte ville ha något bråk eller sådant från någon och så var det jag som gjorde det iallafall, så förlåt för slutet men hoppas att alla hade kul tills det var dags att gå.
Men iallafall så blev det massor av drinkar, skojj och stojj och väldigt mycket för älsklingen att städa kan jag säga haha.

Lördag: Eftersom både Marcus och min lilla syster Isabelle fyllde år i Lördags så kan ni ju tänka er att det blev en ganska stressig dag för mig?
Vaknade vid 12 hos Marcus pappa och sen vid två så åkte vi och åt tårta hemma hos hans mamma med hans mormor, första gången jag träffade hans mormor så jag var lite skakis faktiskt..
Efter det var det dags för mig att springa iväg till pappa för att Isabelle skulle öppna sina presenter, där bland en ny telefon som var as najs! Sen skulle vi äta på Pizza Hut och Marcus skulle med så då mötte vi honom i Hammarby centrum och åkte iväg, middagen var trevlig och väldigt god och sen rullade jag och Marcus hemåt mot honom. Vi skulle även försöka få tag i jordgubbar för jag hade en mysig och halvsnuskig plan haha, det var bara det att det inte fanns någonstans men tillslut så hittade Marcus det på en affär som jag inte kommer ihåg vad den heter :)
Så det blev lite chokladdoppade jordgubbar och lite hemliga saker som ni inte får veta! Och så Eurovision song grejen där i mellan.

Söndag:
Idag har jag bara ridit i stort sätt, trodde ju att jag skulle få rida pissHillman men det blev en glad överraskning när jag kom till stallet och fick se att det stod Wesselton på tavlan. Har aldrig ridit honom förut men det gick verkligen bra och han var jätte mysig :) Så han blir det nog nästa vecka också skulle jag tro.

Hoppas alla har haft en bra helg, det har jag iallafall!



Go Norge!

Jag måste säga att jag är jätte glad att Norge vann Eurovision song Contest! Låten var super bra och Alexander Rybak som sjöng var riktigt söt haha.



Måste säga att jag tyckte att standaren på hela programmet var över förväntan, sen fanns det ju några som kanske inte höll samma mått som resten (Sverige????) Här får ni vinnarlåten en gång till, lyssna och njut!



Det blev min favorit som vann, vilken var er?



Vi tar helgen senare

Min helg var väldigt händelserik men det tar vi senare för jag måste skynda mig iväg till stallet när som helst. Känner mig lite små sur och allmänt otaggad, kommer dessutom få rida sveriges suraste häst, jobbigt.


Hillman, ja.



Jag älskar Marcus Hägglund

Baby you know that I miss you
I wanna get with you tonight but I cannot babyboy
And that's the issue
Boy you know I miss you, I just wanna kiss you



Medryttarhäst!



Så började det när jag kom på att jag också vill ha en medryttarhäst eller liknande, eller jag har velat det länge men inte tagit tag i det men det har jag nu! Jag har mailat två stycken olika som jag tyckte passade mig bra, så nu är det bara att hoppas! :D Om någon som läser det här skulle behöva en medryttare på en maxad D-ponny eller häst så kan man gärna skriva en kommentar så berättar jag mer om mig själv.



Tyckte att en bild på mig och Dandy var passande!





Dumma dumma mage!

Det är något fel med min mage.. Helt plötsligt (speciellt när jag precis har ätit ibland, och jag äter inte för mycket) så kan jag få riktigt onda magsmärtor, och nej det är inte mensverk heller för det är mer i övre magen och på ena sidan. Det är verkligen jätte jobbigt, för idag var jag tvungen att gå hem från praktiken för att jag fick så ont. Det är lite läskigt också för jag vet ju inte varför det gör ont och så får jag så ont ibland att jag bara vill lägga mig ner och dö typ, nej inte riktigt men ni förstår känslan. Det för verkligen pissont!

Men nu är det bättre, det är väl gått över för stunden.. Ska sätta igång att plugga lite nu när jag väl mår bra. PUSS


Gomorron!

Idag är det torsdag, alltså dagen innan fredag och det känns jätte skönt! Jag måste snart rusa iväg till tunnelbanan om jag ska hinna i tid men jag ville bara önska alla en god morgon! :)

Ha en bra dag, hörs senareeeeeeeeeeeeee


Matthew Williamson for H&M

Det här är verkligen världens bästa reklam! Man blir allmänt pepp av den och den är verkligen ur häftig! Älskar hon som kliver ut ur tidningen och säger "I had enough".

 Insperation är det enda rätta ordet.



"Well I haven't done them all, yet.."



Såja!

Nu är äntligen hela designen klar! Det ska vara blommig bakrund och bilderna i headern är i färg så om det inte är det för er så tryck på Uppdatera! Jag är super nöjd, vad tycker ni?


Bakrund

Nu har jag äntligen fått min nya bakrund att fungera med hjälp av Gabriel och älsklingen! :) Ska bara fixa så att bilderna i headern är i färg så allt passar bättre tillsammans, det ser lite konstigt ut nu tycker jag.
Men det blir i morgon för Marcus har inte photoshop på sin dota, hehe..


Mer skor - Jag blev sugen

Jag är jätte sugen på ett par skor från Nelly.com, dom är alldeles underbara. Har kollat på dem ett längre tag men aldrig köpt dom för jag har känt att det inte har varit värt att lägga pengar på dom. Men jag vet inte, tror att jag kanske ska det ändå, inte den här månaden då jag inte har pengar alls typ men så småning om när min ekonomi har stabiliserat sig!





Färgstarkt för fötterna

Ja då var det dags för veckans skotips igen och den här gången tycker jag att vi satsar på färg då vårvädret är så fint!


Detta var denna veckas skor, enjoy!



Dead and gone

I turn my head to the east I dont see nobody by my side
I turn my head to the west still nobody in sight
So I turn my head to the north, swallow that pill that they call pride
That old me is dead and gone, but the new me will be alright



Dagens outfit



Kilklackar - H&M
Jeansleggings - Bikbok
Tisha - Vila
Kavaj - H&M Divided



Jag är en tröttis

Idag var det en väldigt lugn dag i butiken men jag är ändå helt slut! Marcus skulle göra klart sin läxa igår när vi var hos honom och det slutade med att vi var hemma hos mig vid 1 i natt, så det kanske är därför jag inte är så pigg..

Nu ska jag titta på 2 and a half men och sen gå till älsklingen, ha en bra kväll!




Ridning

Denna till en början blöta Söndag blev ju riktigt fin tillslut! Och jag tillbringade den i stallet, för varje Söndag så är det ju ridning för min del. Jag red Hillman, var lite sur för det först men sen gick det ganska bra ändå och det blev en riktigt skön dag också. Isabelle red Master som var den första häst som jag någonsin ridit, en gammal polle det där men han är underbart söt.

Master & Isabelle







Sad song

Jag känner mig väldigt nere och slut men vet inte varför, vill mest krypa ner i sängen och inte göra något alls. Nu fick jag en macka av älsklingen som han tvingar mig att äta, ska väl göra det då. Hejdå


Lördag förmiddag, egentligen eftermiddag

Denna morgon har varit väldigt seg, men mysig. Vi har bara legat i sängen och degat och kollat på film, och lite mys självklart.. :)

Nu snart ska jag, älsklingen och hans mamma åka iväg till IKEA för att titta på lite saker. Tror att jag kanske ska införskaffa en ny blomma till mitt fönster eftersom Marcus lämnade fönstret öppet när balkongdörren också var det och det blev korsdrag, för att jag göra en historia kort så har jag ingen blomma mer - eller kruka för den delen.

Börjar bli riktigt hungrig nu, kanske lite lunch innan vi åker. Och glass, jag tror jag ska köpa en Sandwich för nu mina vänner är pakten slut. Trots det ska jag hålla allt för utom att äta glass för det ska jag göra minsann, det är ju trots allt sommar.




Min pojkvän har en hemlighet..

Jag sitter då vid Marcus dator och när jag loggar in ser jag att det ligger en textfil på skrivbordet som heter Mark och jag frågar då vem Mark är, inte för att jag egentligen vill vera utan för att jag inte sett den förut. Då får jag svaret att jag inte får öppna filen för att den handlar om mig. Då blir man ju ännu mer nyfiken! Men samtidigt vill jag inte öppna den för tänk om det typ är vad jag ska få i födelsedagspresent eller något sådant, då vill jag ju inte veta det. Han säger att jag kommer få veta det ganska snart troligtvis, när hans projektarbete som han kallar det är klart.

Detta är inte så kul eftersom jag är den mest nyfikna människa som finns! Filen bara ligger där och skriker: SIMONE ÖPPNA MIG OCH LÄS VAD SOM STÅR!!!
Men nej, jag vill inte svika min älskling.. Jag får väl veta snart vad det är, hoppas jag.


Uppdatering för Cecilias skull

Ja Cissi, nu får du en uppdatering! :)

Idag har jag inte praktiserat utan var i skolan och skrev Nationella Prov i Engelska, det kändes som det gick riktigt bra faktiskt. Vi håller tummarna på det iallafall. Så nu har jag bara lite kvar i skolan, två matteprov och två inlämningar men sen är jag klar. Det känns väldigt skönt att ettan är så gott som färdigt.

Eftersom vi bara hade provet och våra matkort inte är påladdade på grund av att vi praktiserar så blev det lurre på Donken. Jag provade en ny burgare, East Chicken Junior tror jag att den hette och den var sjukt god! Det var nog den godaste burgare jag ätit på McDonalds. Ja jag vet jag låter som största svullot men den var ljuvlig haha.
Efter lunchen åkte jag hem för att vänta på Marcus som skulle komma efter skolan, vi skulle nämligen gå på cirkus men vi kom fram till att det inte fanns pengar att göra det för. Men i morgon ska vi gå och titta på djuren som står utanför iallafall.
Så vi tog det bara lugnt och tittade på film och sen somna jag, trötter som jag är nu för tiden. Sen bara hem till älsklingen som hade fått sin nya MOORE tidning som jag roade mig med, intressant läsning det där. Och nu ska vi titta på en film till, vi har ju nämligen avslutat vårat Sex and the City maraton och har nu börjat med American Pie, nu blire The Wedding och popcorn.

Hoppas din dag har varit bra Cecilia! Nu har du din uppdatering som du kan läsa när du sitter där ensam på ditt rum och känner att du vill veta mer om omvärlden! :)


Bubbse

Jag älskar min älskling mest av allt.





The shoes of week ladies and gents



Ja ni, dem är lite udda allihopa men jag älskar de alla! Ser stora möjligheter i dem alla, allt är från Scorett. Ja jag vet att det är fel stavat på bilden men nu får det vara så! :) Gonatt världen!



Praktik at Ginaaaa

Det var jätte kul på praktiken idag! Jag trivs redan jätte bra faktiskt, alla är jätte trevliga! Hoppas morgondagen blir lika bra :)


Nervöööös

Okej, idag gäller det! Nu börjar praktiken, idag. Ja, usch, jag är så nervös! :( Hoppas det går bra, håll tummarna.


Fortfarande krasslig

Eftersom förskylningen fortfarande sitter i och jag skulle vilja bli frisk(are) tills praktiken som börjar i morgon så skippade jag ridningen idag, för det är ju så att så fort jag anstränger mig lite mer än vanligt så blir jag sjukare. Så jag och min älskling har bara tagit det lugnt idag. Eller ja, vi åkte in till stan en snabbis för att jag skulle köpa strumpbyxor och han skulle köpa nya ram minnen till sin dator. Men vi blev inte långvariga.


Vi åkte till hemåt och Marcus köpte en yougurtglass och när vi gick förbi min gamla skolgård så kände jag att jag ville gunga lite, det var så länge sen och jag kände mig vårig! Så då gjorde vi det och han gjorde så mycket fart att jag trodde jag skulle dö, barnen som var där måste ju trott att jag var dum i huvet så mycket som jag skrek haha. Sen lekte jag lite i hinderbanan och efter det spelade vi lite basket.
Om det skulle vara någon som aldrig har träffat Marcus som läser det här så ska ni veta att han är ungefär 20 cm längre än mig, han är 193 cm lång om jag inte minns fel och ändå när vi spelade 21an så vann jag! Och jag vann stort! :O Det kändes ganska kul eftersom jag knappt orkade kasta upp bollen till ringen haha. Men det var kul, inte för Mackan dock för han är en vääääldigt dålig förlorare..


Efter hans stora förlust och min otroliga vinst så gick vi hem till honom och åt sen somna jag bums! Bad honom väcka mig till Gossip Girl som jag kollade på sen, det var bäst!

Ibland när jag vaknar kan jag vara väldigt förvirrad och kan börja prata om konstiga saker. Så när jag vaknade förut så letade jag efter någonting och Marcus frågade vad och jag svarade som om det vore självklart: Var är brickan? Jag måste hitta den. Och sedan försökte jag hitta den i täcket någonstans men det var ju lite svårt, för det fanns ingen bricka.. Det jag tänkte mig i mitt huvud var en rosa typ pärlplatta som min mobil satt fast på och så var det lite "legoblommor" på också, väldigt märkligt om jag får säga det själv. Jag måste väl ha drömt något konstigt :P

 





 

 


Slacker lördag

Denna Lördag har varit väldigt lugn och skön och har endast innehållit SACT och Marcus, helt perfekt i mina ögon!
Nu blir det mer Carrie and the Girls :)



Riktigt stolt!

Ja ni det är precis vad jag är! Jag är så sjukt stolt över mig själv! Jag är utan tvekan den mest otekniska männiksa jag vet men ändå så lyckades jag att ändra min header och bakgrundsfärgen alldeles på egen hand utan hjälp! Och visst blev det ganske snyggt ändå? Säg gärna till om ni tycker att något inte blev bra :)


Utomhus är det fint

Jag vill gå ut!
Jag är less på att vara sjuk!
Jag vill ut i det fina vädret!
Jag vill gå ut nu!



Valborg a lá sjuk

Eftersom min sjukdom fortfarande sitter i så blev det som sagt en väldigt lugn Valborg för min del. Vi åt middag hemma, sen gick jag och Marcus ner till brasan i Hammarbyhöjden. Elden var jätte fjuttig haha, ungefär den minsta majbrasa jag någonsin har sett, men det var myyysigt! Jag vet inte om det finns vid så många majbrasor men vid våran så kan man alltid köpa lotter och vinna gosedjur eller liknande och eftersom jag alltid har gjort det sen jag var liten så ville jag ta vid traditionen och göra det igår med och jag vann en liten nalle!



Efter brasan så tjatade jag till mig att vi skulle åka och säga hej till mina kompisar som var i Tanto och grillade eftersom jag ändå mådde ganska bra men halvvägs dit så blev min hals dum och jag fick jätte ont. Så på väg hem åkte vi förbi Gullmarsplan och Seven Eleven och köpte varsin yogurtglass som vi smaskade på på vägen hem. Jag tycker att jag hade en väldigt lyckad Valborg, trots att jag var sjuk :)



RSS 2.0