Nu vet jag vilka de absoluta är.

Pernilla, Emma, Vilma och Paula <3 Ni är fan det bästa som finns <3








party torsdag!

Sitter med Paula och snackar skit :) Snart kommer alla brudar och då kommer bli ett härligt hålligång! Det kommer nog bli en underbar kväll :D

 


Snart mina!

 


Förshoppa

Snart ska jag och Cissi åka in till stan och "förshoppa", vi ska alltså kolla på saker som vi ska införskaffa när jag fått mina pengar! Måste nämligen planera min budget lite hehe.. Jag är så shoppingsugen att det kliar i fingrarna.


Dagens namn!

Ooooh ja! Idag har jag namnsdag så grattis till mig! :D och alla som heter Simon dåra..



Work, work, work.. Endless work

Vänner på tvn och tidningsomslaget på datorn, det går inte bra. Det känns lite som att jag har fastnat fast jag inte riktigt kommit igång, inte alls speciellt bra. Det känns bara som att hela ytan är för liten att jobba på vilket krånglar till det en del, hoppas lösningen kommer nedslagen med en blixt snart!

Sängen väntar och morgondagen är full med planer! Först på dagen ska jag träffa Cecilia och tugga hemma, vet inte riktigt vad planen är men lugnt blir det i alla fall. Efter det ska jag åka och möta pappa, vi ska äta middag på Pizza Hut och gå på bio. Vi ska se Zombieland, hoppas den är bra, den verkar rolig!

 


Insikt

Det finns verkligen vissa människor som skulle göra de flestas liv bättre om de inte fanns..
Sorgligt men sant.



Headline

Allting gick underbart bra på sjukhuset, fort och smidigt! Bara en liten gnutta pain. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer så nu ska jag fortsätta kolla på Gossip Girl <3


.

 


Hotness



 


Oh oh here she comes

I Fredags var det som sagt fest, halloweenfest för att vara exakt! Det var riktigt kul och kvällen förde med massor av skratt och stoj.
Vi åkte från Gabriel till Vällingby för att möta upp Hannes och Lukas som vi fick med till festen. När vi kommer dit är det helt sjukt mycket folk där, det var nästan svårt att komma in. Men efter ett tag verkade det som att det började avta, kanske gick folk en trappa ner, vad vet jag. Vi satt och spelade ölspelet, jag har aldrig och sanning och konka största delen av kvällen men det var väldigt roligt! Många smaskiga konsekvenser..


Den här dagen började med att jag åkte och mötte Cecilia i Gullmarsplan sen åkte vi vidare till Gabbe för att börja jobba lite med våra tidningsomslag (bra sätt att spendera första lovdagen på!). Jag hann få en del hjälp av Gabbe innan jag var tvungen att åka hem för att hinna till ridningen.
När jag och mamma går på tunnelbanan så ser vi något mycket märkligt.. Det är 5-7 personer utan byxor utspridda i vagnen (både tjejer och killar), alla med kalsonger på. När vi har åkt några stationer så kommer det på en kille mer en hel del byxor i famnen som han börjar "sälja" till de utan byxor för lite småpengar. Alla förstod ju att det var spelat men jag tror inte rikigt att någon fattade varför de gjorde det.. Antagligen något med skolan att göra men jag förstår inte heller vad. Kul var det i allafall!

I morgon ska jag ta en tripp till sjukhuset för lite personliga affärer, hoppas allt går bra! Sen vet jag inte riktigt om det blir bio och middag med pappa i morgon eller på Onsdag, det återstår att se!
Nu ska jag forsätta med tidningsomslaget tror jag.. Bye bye!

 


Photoshooooot at Gabriels

Just nu sitter vi hos Gabriel! Kvällen bjuder på fotografering för våra tidningsomslag, middag, förkrök och sedan fest :) De flesta är supertaggade och på riktigt bra humör!

Jag har precis fotat klart Lovisa för mitt omslag och jag måste säga bilderna blev otroligt bra :D Här kommer en liten sneakpeak!



Utkast

Både igår och idag har jag varit hemma från skolan för att jag har varit sjuk, har mått illa och haft huvudverk. Men jag tror att det börjar bli bättre nu så i morgon blir det skola igen.
Marcus kom ju hem i tisdagskväll och det var jätte mysigt, vi gjorde inget speciellt men det tycker jag inte att man måste. Jag uppskattar de stunder när det bara är vi mer, det känns som man kommer varann närmre då.
Och så igår när jag ligger hemma och gör ingenting så får jag ett sms där det står att han ska komma hem och sova! Jag tycker verkligen att det är helt underbart att han resten av sin tjänstgöring här i stockholm, det gör ju att han kan komma hem vissa kvällar och det underlättar ju verkligen!

Nu är det middag och sen stallet med min skitsyster.


Världens bästa tisdag!

Jag kan inte beskriva hur glad jag är just nu! Men det återkommer vi till.

Den här tisdagen är och kommer bli så jävla ÄG! Det börjar med att vi är lediga, dock hade jag utveckligsssamtal. Det var det bästa utvecklingssamtalet jag någonsin har haft! Fick grym feedback från alla lärare, alla sa att jag var en VG/MVG elev (alltså i ALLA ämnen :D) Min mentor sa till och med att jag låg på samma nivå som "de bästa" i klassen :D så dels är jag överlycklig över det med tanke på hur orolig jag har varit över min skolgång för tillfället.

Men sen är det ju en liiiiiiiiten detalj som gör allt helt underbart också... Bara en liten, pytte sak..

MARCUS HAR KVÄLLSPERMIS OCH KOMMER HEM ÖVER KVÄLLEN! :D Så vi ska äta pannkakor och mysa tills klockan halv elva då han måste åka tillbaka igen. Det här är verkligen en grej som bara förgyller! HELT UNDERBART ATT FÅ PUSSA PÅ MIN LILLA ÄLSKLING IGEN :D Då kanske inte veckan bli så jobbig ändå, hihi!

Nu ska jag styla min lillasyster och fota henne för mitt tidningsomslag till Grafiska lektionen på fredag. Tjolahopp!


This i a snigel

 


Helgen är slut.

Den underbara helgen med min älskling är tyvärr slut och i morgon börjar en ny helvetesvecka, och som grädde på moset så kommer inte Marcus hem den kommande helgen heller. Jag måste verkligen säga att jag är så otroligt less på det här.. Helgen går alltid alldeles för fort och helt plötsligt så säger vi hejdå med tårarna i ögonen och väntan och längtan börjar om igen.
Ibland önskar jag verkligen att du inte hade tackat ja älskling <3


Äntligen!

Åh åh åh åh! Om ungefär två timmar kommer Marcus hem :D Helt fucking underbart! Jag har längtat så mycket så det ska bli så kul att träffa min lilla älskling igen :D <3 <3 <3 <3 <3 <3




Multimedia

Jag och Gabriel sitter på Multimedian och diverse problem, även om mina verkar vara lösta nu och jag är klar. Det är lite typiskt att varken jag eller Gabbe inte kan göra någonting utan hjälp från vår lärare och ingen utav oss minns någonting så en sa som vi gjort en flera gånger innan är helt bortblåst en halv minut senare. Men yay till oss! Gabriels krånglar mest som vanligt och ingen vet varför :P Just his luck!

Efter det här har vi psykologi och då ska vi spela upp våra rollspel, wohoooooo vad kul! NOT. Våran försvarsmekanism som vi ska spela är bortträngning vilket kommer resultera i att Lovisa sitter med en låda på huvudet, haha. Sen är det lunch och efter det Grafisk komunikation och redovisning, jag måste skriva ner min presentation till mina företagsloggorbilder! Får se till att göra det på lunchen. Nu ska jag hitta på något kul!


Isbitsfötter

Har precis kommit hem från stallet. Isabelle red Rita och det gick bra, de hade vikare dock vilket var lite tråkigt då det aldrig blir lika bra då. Men gud va trött och kall man blir när man sitter där och tittar! Jag gäspade som en galning och mina fötter är isbitar. Nu ska jag försöka lösa ett litet problem med ett skolarbete..  Sen väntar min förhoppningsvis varma säng!


Dagens

Jag och mina kära vänner sitter och diskuterar Gossip Girl på lektionen och citerar lite fint sådär.

Jag: "Your one and only source in the scandalous life of Manhattan"
Gabriel: Va? Utspelar det sig på Manhattan?
Resten: Jaaa?
Gabriel: Jaha, jag trodde det var i New York..


torsdagen den femtonde oktober

Gud vad den här dagen har varit skön! Hade bara en lektion idag och det var Mediakomunikation vilket är väldigt slappt. Och sen kan man ju inte klaga på vädret här i Stockholm idag heller! Strååååålande sol och faktiskt ganska varmt, vilket känns lite konstigt med tanke på att det snöade rejält igår.. Hmm.. Förvirrande? Ja jo lite.

Sitter och tittar på Tyra show i brist på annat, kanske ska plugga lite. Kan försöka i alla fall hehe.



Vi vet..

Cissi har ju som bemärkt varit lite out of shape i veckan.. Och nu vet vi varför:



I'M FREAKING IN LOVE

OMG JAG ÄR SÅ JÄVLA KÄR SÅ JAG TROR JAG DÖR, OCH DÅ MENAR JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR! Världens bästa skor, mums mums mums..
Men som alltid så finns det ett problem: Pengar. Jag har typ preciiiis råd med dem när jag får nästa studiebidrag så vi får se. Kanske kanske.


Sovmorgon!

Jo juste, det glömde jag berätta! Jag har världens härligaste sovmorgon i morgon! Jag börjar halv två, HALV TVÅ som i på eftermiddagen! Helt underbart! ;D


Skolångest någon?

Oooooh ja! här bara flödar det av skiten. Måste verkligen sätta igång och plugga nu men jag är verkligen helt otaggad, känner bara nej nej nej! Men jag ska sätta igång, snart..

För att prata om lite trevligare saker så är det bara två dagar kvar tills Marcus kommer hem! :D och idag åker han upp för att fortsätta sin tjänstgöring på Muskö och sen Berga här i Stockholm i stället för i Karlskrona så då kan vi kanske till och med ses mitt i veckan ibland! Det uppskattas massor kan jag ju tala om!

Nej nu ska jag pluggtagga till här. Slänger in en låt som är bra så länge :) pusspuss (hittade bara den här, inte den riktiga videon tyvärr...) Min och Olivens låt :D




Till en fin vän <3

Jag vet att du har det lite jobbigt just nu men du ska veta att jag och många fler alltid finns här, och att vi älskar dig så otroligt mycket. Du får inte försvinna någonstans för jag behöver dig! Du är en sån superbra vän och jag är så glad att jag har dig. Puss på dig mitt lilla freak!



Mihihi, snygga är vi också! <3


Vill sova nu.

Åh vad jag skulle vilja gå och lägga mig just nu, men min älskling har sagt att han ska ringa ikväll så jag tänker sitta uppe ett tag till och vänta på det. Vill verkligen höra hans röst! Så någon halv timme till timme till blir det nog. Men sen blir det sängen, eller när jag tänker efter så går jag nog och lägger mig och läser lite Snabba Cash och inväntar samtalet.
Gonatt Sverige!


Förbannad och oälskad?

Är det någon som någongång har känt att de inte trivs hemma? Och då menar jag inte den vanliga tonårstanken "ååh jag vill flytta hemifrån!". Jag menar att man verkligen inte vill bo här, att man inte känner sig välkommen, att ens mamma har valt någon annan framför sina egna döttrar, att den personens barn får mer uppmärksamhet och kärlek än oss, att man inte spelar någon roll längre?
Så känner jag. Men det spelar ju ingen roll längre så varför skriver jag det här? Ett rop på hjälp kanske? Ett hopp om förändring? Jag vet inte, jag vet ingenting längre känns det som.
Förut var du den personen som jag alltid kunde prata med, oavsett vad det var. Om jag försöker göra det nu så har du inte tid eller så verkar du inte vara intresserad. Det verkar som att du bara har tid för honom och aldrig oss längre, allt annat är viktigare än oss.
Det är inte vårt hem längre, det är ert. Det är inte vårt liv längre, det är ert.
Du säger att han inte kommer flytta in hit eller så men varför ska han eventuellt säga upp sin lägenhet och ställa sig i kö för en fyra när det räcker med våran trea till oss tre? Varför är det en nyhet som jag hör i förbifarten utan att någon har nämnt ett ord om det till oss? Är inte vi med och bestämmer? För sist jag kollade så bodde vi också här, det är inte bara ni två och det är inte bara ert liv, men det verkar du ju inte förstå.
Den enda gången du låter trevlig är när du pratar med honom, hur kul tror du det är att bo här? Inte alls. Jag är less, jag vill bort, jag vill inte vara här längre - för jag orkar fan inte. Vi spelar ju ändå ingen rolll.


Multimedia lektion

Jag och Gabriel roar oss och sjunger med i våra ljuva stämmor! Och så hittade vi de här söta filurerna!

 

 


GRATTIS PÅ 18 ÅRS DAGEN GABBE! :D <33333

Idag fyller Gabriel år, GRAAAAAAAAAAAAAAAATTIS! :D Fyfan va kul vi ska ha ikväll! :D <333333333333333333
ÄLSKAR DIG :D :D <3333333


Fuck yeah!

Jag blir så glad när jag får besked om att jag har lyckats bra med något, det stärker verkligen självkänslan! Fucking MVG på samhällsprovet som vi hade igår! Yes yes yes yes! :D Jag som knappt vågade hoppas på att jag skulle få G.
Happy happy!




?

Var är mina spetsstrumpbyxor? Kan någon ge dem till mig? Jag vill ha dem, nu! Mina favvosar, helt borta och säkert rädda... Fan.


Här får ni en bok för dålig uppdatering!

Vilken otroligt känslosam tid det är just nu, inte bara för mig utan för mina vänner också. Ena stunden är allt bäst och andra sämst.
Jag känner bara att jag är så otroligt less på falska och omogna personer, personer som sviker dem som funnits där längst och mest. Det är fan elakt. Vissa bara tar och tar och tar men ger aldrig tillbaka, blodiglar.

Men nog om det, nu ska jag prata om mig själv haha, jag ska prata ut lite tror jag nog.
Enda sen Marcus åkte i Söndags har jag varit helt förstörd, det kanske inte märks så mycket när jag är i skolan eller så men nästan så fort jag kommer hem så crashar allt och jag bara gråter. Det känns som att jag inte vet hur mycket längre jag orkar, jag älskar dig och kommer aldrig lämna dig så det är inte det. Det är bara helt otroligt jävla jobbigt att inte få höra din röst.
Jag kan ju inte direkt säga att det hjälper att det är så stört mycket i skolan nu också, jag tror jag aldrig har varit med om att ha så mycket plugg. Det är som att skolan tycker att vi inte ska ha någon fritid what so ever, det är så det blir i stort sätt i alla fall.
Så för att sammanfatta det så mår jag inte så helbra just nu, mycket möjligt att det är därför som jag inte uppdaterar särskillt ofta, har liksom ingen lust till något.

Men nog om det nu!
Idag hade vi samhällsprov, håller tummarna för att det gick bra - det kändes helt okej anyways. Vi fick även veta resultaten på Svenska provet som vi hade för någon vecka sedan och jag fick VG så det känns riktigt bra!

Nu ska jag sätta igång och göra alla psykologiläxor som jag har missat, det lär ju bli lätt när någon har ätit upp min bok! :O Juste! det är någon som äter upp mina saker här hemma! En kjol, boken, favorit strumpbyxorna och lite andra saker. SICK MAAAN!

På Fredag fyller Gabbe år, då blir det firande! :D <3

 


There's a she wolf in the closet, woooioioiiooi

Sitter hos Cissi med alla brudar för utom Ina, ja och så är ju Gabbe här också (; Planen är att vi ska plugga samhälle men det lär ju gå sådär om jag känner oss rätt hehe...
pussssssssssss


Tio månader <3

Idag har jag och min älskling varit vi i tio månader. Jag hade aldrig trott att jag kunde älska någon så mycket som jag älskar dig, hur någon skulle kunna betyda så mycket för mig som du gör eller att jag skulle sakna någon så mycket som jag saknar dig.

Du är det bästa som har hänt mig och jag älskar dig mer för varje dag som går.
Marcus Hägglund

 

 


Fredagkväll ;)

"Nu är det dags för fredagsmys" - Oliver.

Just nu sitter jag med Gabbe och Oliver i Gabbis soffa och dricker cider och tittar på en konstig film som är filmad konstig (våra åsikter). Cecilia bajsar fett på toan och de andra åkte till slussen och gjorde något. Ingen aning om vad... hihihihihihi.
JAG ÄLSKAR MARCUS HIHIHI :D

Första Oktober

Nu sitter jag, Lovisa och Cecilia hemma hos Cissi och ska precis poppa popcorn och dricka läsk och käka lite B&J. Det blir en riktigt tjejdag med fin musik och massa skitsnack, precis som det ska vara.
Den är låten är för mina tjejer <3


Vilken jävla fitta!

Nu ska jag åka iväg till Cecilia för hennes äckliga pojkvän är ett as.


RSS 2.0