Sjukt sjuk

Hur kul är det att vara jättesjuk på självaste valborg? Inte alls kan jag tala om för er! Dessutom missar jag mitt omprov i Matte, hoppas jag kan komma in och göra det under praktiken, kan verkligen inte göra det idag.
Det är jätte konstigt men så fort jag går ut och rör på mig så är det som att halsen korkar igen och när jag kommer in igen så kan jag knappt andas, jag förstår inte vad jag har för konstig sjukdom och hur jag har kunnat fått den.

Hoppas alla får en bra valborg och att alla är FRISKA! :)





Té, gröt och Greys

Ja ni det är precis vad som försegås i mitt vardagsrum, har precis ätit middag nämligen gröt för det är det enda jag känner att jag kan få i mig när jag mår såhär pissigt och så lite mangoté med honung i också! Och så är det ju självklart Greys Anatomy som visas på min TV :) Det är säkert bra mot förskylningen det.





Dagens truddilutt

Milow - Ayo Technology





Brittan till Stockholm!

Britney Spears kommer till Stockholm - Globen och självklart om vi får biljetter så ska vi gå! :D Det skulle vara grymt!





Nytt - Veckans pjuks

Tänkte börja med en ny programpunkt eller vad man ska kalla det, ska försöka att komma ihåg att uppdatera den varje vecka. Alla som känner mig vet ju att jag är lite (mycket) av en skofantast så därför tänkte jag lägga ut lite tips om snygga pjuks en gång i veckan :) Enjoy!



Den här skon är från Bianco och jag måste säga att det inte direkt var någon sko jag gillade när jag först såg den men sen kom den i den här isblåa färgen som kändes helt rätt! Tänk er vad snygg den blir till ett par bruna ben.
Finns även i sju andra färger om man nu inte skulle gilla just denna men gillar skon.



Det bästa jag har



Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now



Kan inte sova

Min hals gör så ont att jag inte kan sova, men nu har även huvudvärken kickat in trots att jag har tagit två tabletter.. Jag har väl varit vaken i en timme nu ungefär vilket inte kommer bli roligt senare idag för jag MÅSTE nämligen gå till skolan trots att jag är sjuk, det är förstås vår sista riktiga skoldag i morgon. Heja mig! Nä nu ska jag fortsätta pilla mig i naveln och vänta på bättre tider.


Praktikblogg

Nu nästa vecka när vi ska börja praktisera så måste vi blogga om det minst tre gånger i veckan, jag ville inte använda min vanliga blogg så jag gjorde en ny: Simmes Praktik. Så om någon skulle vara intresserad av att veta hur det går för mig när jag är ute på praktik så kan de läsa den bloggen också :)


Vad tycker ni?

Jag som är ganska rastlös av mig har tröttnat på min header redan haha, så jag har gjort en ny som inte är lika dark även om den är svartvit!



Vad tycker ni, ska jag byta? Och är den fin överhuvudtaget?



Gårdagens shopping!

Igår var jag i stan med Åsa och Deniz för att vi (jag hade väl själva känslan mest kankse..) kände att vi var tvugna att spendera lite pengar! Detta blev resultatet för mig:





Rosa
- Gina Tricot 99 kr
Vita - Vila 249 kr
Skor - Deichmann 99 kr



L I K A M E D K Ö R T ?

Det här resultatet kändes ju sådär haha :P

Simone
Marcus:
9%

Driver du med mig? Även om Simone och Marcus skulle vara de enda människorna på jorden så skulle det inte funka.

Kärlekstest

Sjuk

Igårkväll när jag kom hem till Marcus så började jag må jätte dåligt, det visade sig att jag har feber och min hals är helt konstig, svullen och jag hostar ihjäl mig.
Så idag missade jag Nationella prov i matte och om jag inte går till skolan i morgon kommer jag inte hinna klart med min hemsida och jag kommer då får IG i MultiMedia, bra tajming att bli sjuk? Nej.
Nu ska jag dö vidare, för det är så jag känner mig - död.


Nervööööööös

Jag känner mig lite nervös.. Praktiken börjar nästa vecka och jag slutar även ettan i gymnasiet då kan man säga eftersom jag inte kommer tillbaka för än skolavslutningen i stort sätt.
Jag hade även min siste mattelektion någonsin idag, jag valde ju nämligen att ta bort matten till tvåan så HEJDÅ MATTE! :D känns jääävligt skönt!


Ja ni...

Gårdagen var super mysig när vi var hos Ina, resten var bara vilt! Berättar mer senare :)


Matlagning!

Just nu är jag och tjejerna hos Ina och det ska lagas mat, Cissi och Ina tjafsar om någonting i köket som är lite oklart medans vi andra sitter och tittar på TV.
Snart ska vi väl börja göra oss i ordning för sen blir det dricka haahhahahahah! :D HEJDÅ


FREEEEEEEEEDAG OCH JAG ÄR HAPPY!

Men dagen började inte så bra, eller iallafall inte när vi kom till skolan för då visade sig att heeeela våran musikvideo som ska vara klar och inlämnad idag var borta, HELT BORTA! Så det var bara att börja om, det är det vi gör nu, eller Åsa gör för jag förstår inte programmet hehe..
Förutom det så har vi precis haft nationella prov i Engelska, först när jag såg ämnet så trodde jag att det skulle gå åt helvete rent utsagt men sen när jag började skriva så flöt det bara på och jag tror att jag fick ihop en ganska bra text till slut :) 

Efter lunch så ska vi åka in till stan och jag ska köpa en vit tröja som jag ska ha till min blommiga kjol ikväll och ett par genomskinliga strumpbyxor, kanske något annat om jag hittar också, funderar på nya solglasögon eftersom jag satte mig på mina älsklingar... Jag är en klumpeduns förövrigt!
Sen ska vi åka till ÖB för att köpa lite bär och läsk till kvällens eskapader, sedan efter det blir det väl vidare till Ina kan jag tro! 

Uppdaterar väl om kvällen i morgon eller Söndag tror jag! :)



Dagens

Idag planerar vi för fullt för morgondagen! Drinkrecept och inköpslistor görs och självklart planering av outfits ;)
Hoppas allt blir riktigt lyckat bara!






Har rast och det är tråkigt

Den/det senaste:

Du åt?
röt med äppelmos och mjölk
Du drack? mjölk då?
Du kramade? Lovisa
Du tittade på tv? irls of the playboy mansion
Du satt vid datorn med? just nu Deniz
Du sov med? min älsklings bubbe
Vad ska du göra imorrn? party untill the end of time
Vad har du gjort idag? gått upp ur sängen och dregit mig till skolan
Var det kul? nja det vet jag inte om jag kan säga
Vad vill du ha? ett jobb och större pengaflöde
Är du singel? hell no
Är du kär? hell yes
Vad vill du göra nu? krypa tillbaka ner i sängen med älsklingen
Planer till helgen? fredag: party, lördag: grilla, söndag: rida
Har du mer en 5 tröjor? ja det kan man säga
Har du mer en 2 byxor? nej jag går alltid byxlös
Vill du sova nu? skulle uppskattas, ja.



GIVE ME!!!!




Gorgeous





Fredagstaggad redan nu!

Åh gud jag vill bara ha fredag! Vi kommer ha det roligast och bäst älsklingar! <3





OMG JA TYP BAH LIKSOM TYP DOOG???!!!

Idag var jag, Ina, Cecilia, Gabriel, Lovisa och Deniz på stan och shoppade runt lite, eller ja Denix och Alex dåra kom senare men vi andra shoppade runt, eller nej, det var bara Cecilia som shoppade haha. Hon tog även hål i öronen nu efter 17 år utan, starkt jobbat gumman!
Det rubriken handlar om och det jag tänker komma till nu är att när vi satt på Donken för att pausa lite så kommer världens coolaste människa in där (noooooooooooooot) KISSIE! OMG JAG ÄR SÅ LYCKLIG! Höhö... Det roliga var att det var vissa där inne som verkligen reagerade så haha, men inte vi. Vissa fick svårt att äta, andra blev arga men de flesta mest skrattade, usch nej gud!

Lägger inlägget i kategorin Celebs för det kändes kul haha.


Jag blir galen!

Jag håller på med min hemsida i photoshop och är nästan klar med en undersida när hela skitprogrammet hänger sig!!!!
Allt jag har gjort kommer bara försvinna och jag måste börja om, FUCK!!!


Beslutet är taget

I Söndags så pratade jag och Marcus om hur han skulle göra med lumpen, och han ska göra det. Jag pratade lite med mamma om det där, eller hon pratade med mig och jag var mest sur, men iallafall så sa hon att jag måste stötta honom om jag älskar honom. Och jag känner också att jag inte vill vara den personen som tar bort en sån stor möjlighet för honom, så jag sa till Marcus att jag tycker att han ska göra det men att det kommer bli svårt och jobbigt.
Så den 27/7 rycker min älskling in i elva hela månader, men det kommer ut något bra utav det som jag inte tänker berätta nu, det blir en överraskning!


Förlåt för den dåliga uppdateringen!

idag blir det en rejäl uppdatering, men den kommer inte direkt för nu måste jag göra lite grejer! Kan ju berätta att håret blev bra, tillslut iallafall...


Idag eller snarare igår

Var det Vilmas födelsedag! Jag skulle ha lagt upp det tidigare men det har varit en stressig dag.
Men GRATTIS VILMA PÅ FUCKING 17 ÅRSDAGEN! :D



Puss på dig bästa vän, även om det inte riktigt är som förut..



Colors

Nu ska jag färga håret, får se om det blir någon skillnad. Visar före och efter bilder sen!


Idag

Idag ska jag och min syster Isabelle åka in till stan och fika, plus att jag ska kolla på ett par underbara skor hihi!
Fick lite grejer ärvda av Marcus igår också som jag hade tänkt visa sen, det är så bra att ha en pojkvän som växer ut kläder och sådant haha :)


Min mamma brännmärker mig

Ja jag vet att det är hemskt, men det är sant....
Alldeles nyss bad hon mig fixa plattången/locktången (det är en sammansatt) men därimot berättade hon inte att den var på och varm så jag greppade runt den och brände toppen på tummen och mittensektionen på långfingret :( nu kan jag knappt röra mina fingrarna så jag måste sluta skriva.
Hejhoppppp!


ÄNTLIGEN! JAG VANN!


OMG INA JAG FUCKING VANN! JAG HAR KÄMPAT SOM  ETT FÅR! YEEEEEEEEES!!!!!



Inspiration and fascination





Bilderna tagna från Glamour


Matbrist

Jag är hungrig, fick ingen lunch idag. Tänkte äta i skolan men alla ville äta på Falafelkungen men eftersom jag inte äter pommes så finns det inget annat alternativ där om man ska bli mätt, så jag tänkte att då kan jag ju åka hem och äta eftersom ingen kunde offra sig att äta något annat med mig men vi har ju såklart ingen dirket mat hemma. Så jag är hungrig, men jag ska väl försöka att få ihop något nu.


Torsdagen den sextonde i fjärde tvåtusennios låt

Soulja Boy Tell 'Em Ft. Sammie - Kiss Me Thru The Phone




Allihopa kostar 99 kr!





Uppdatering

Vet inte om det kommer bli så mycket uppdateringar innan jag får veta om Marcus ska göra lumpen eller inte, för jag mår inte bra. Men jag ska försöka såklart.
Känns som att jag är väldigt nära ett breakdown.

Ville bara meddela det.


Min mysiga påsk i Nyköping!

Nu hade jag tänkt ta tag i att berätta om min påsk i Nyköping, har inte gjort det tidigare för att det har kännts rätt jobbigt att skriva allt haha. Men nu kör vi! (Sorry att inlägget kommer så sent men jag har inte hunnit ladda in alla bilder och inlägget kändes inte fullständigt utan :P)

Efter en timmes tågresa anlände jag, mamma, mormor och Marcus i Nyköping och vi blev hämtade av min morbror och hans tjejs son Hugo, sen körde vi iväg ut på landet till deras söta lilla hus.
Deras hus var verkligen hur fint som helst och så var utsikten, det ligger nämligen på en äng och på morgonen kan man gå ut och äta frukost med tranorna och hararna.
Men i alla fall, när vi kom fram så fick vi varsin liten räkbakelse, kan man säga, att äta. Jag har ju inte gillat räkor innan men efter den goda måltiden så är jag nu en räkätare haha. Blev lite chockad också för mamma lät mig dricka vin till maten! Hon vet ju att jag konsumerar alkohol lite då och då men jag trodde aldrig att hon skulle tillåta det när hon var med eller så.

Fredagens aktivitet blev att åka bil hur länge som helst för att sedan komma fram till kusten och vatten i mängder. Vi hade en mysig piknik med pastasallad och festis i skogen vid vattnet och sen satt vi bara och myste i solen resten av tiden vi var där. Det kändes verkligen som att det var sommar med fiskmåsarna som skrek sig hesa och båtarna som åkte förbi.
Som alla barn så tyckte Hugo att det var riktigt roligt att kasta stenar i vattnet, vilket jag måste säga att jag också tycker så jag gjorde han sällskap. Marcus enivisade sig om att han skulle klara att kasta macka men det visade sig att jag var ju liiiiiite bättre på det än honom haha.


Jag hittade en fin båt :)

Sen åkte vi hem igen och jag måste säga att vägarna vi åkte på väg dit och hem var det sjukaste jag har varit med om. Det var så mycket kringelkrokar och svängar att till och med jag som tycker om att åka bil mådde jätte illa, det kändes som en väldigt hemsk berg och dal bana, dessutom var det grusvägar på vägen dit vilket gör det väldigt guppigt också.
Jag tyckte väldigt synd om min älskling som mår illa bara av att sätta sig i en bil, kan inte ha varit kul. Jag såg på honom under en tid där att han mådde jätte jätte dåligt och jag blev faktiskt ledsen av att se det, jag tror att jag har kommit in i det där att om han mår dåligt eller är ledsen så blir jag det också. Det har väl någonting att göra med att jag älskar honom så otroligt mycket, jag trodde verkligen aldrig att man kunde älska någon så mycket som jag älskar honom, jag kan inte ens beskriva det..

På självaste Påskafton - för det var väl det som var på Lördagen? Så åkte vi till min morbrors tjejs mamma för en otroligt god och mysig påsklunch!
Vi hade ju redan fått våra påskägg som vi fick fylla själva med naturgodis så det var småbarnens tur nu. Det bjöds på påskäggsjakt vilket resulterade i tre påskägg var till barnen, det var dom nog väldigt nöjda med.
Innan det var det tipsrunda och jag måste säga att det är nog bland det tråkigaste jag vet, men vi kände att vi skulle vara med ändå. Vi hann svara på två frågor innan Hugo och hans kusiner hade plockat ner alla fjädrar som visade vägen, så jag och Marcus gav upp och gick tillbaka och satte oss i solen, det var hur varmt som helst, rena rama sommarvärmen!

Innan vi skulle åka hem till Stockholm igen så ville jag åka till Kålmorden, så där tillbringade vi dagen. Det var jättekul att åka dit, men fick minnas tillbaka lite från man var liten liksom.
Täner inte skriva så mycket om det mest visa några bilder på de söta djuren! Men jag måste säga att delfinerna som jag inte har bild på var helt underbara, men kände sig helt fridfull.




Sen var det dags att åka hem och det var min påsk det, hoppas alla hade ett bra lov!



Simone Rylin

Åk inte
Stanna här
Jag vet att du vill
Men snälla
Bara för vår skull



Eva Dahlgren

Livet är som en hiss,
det enda som skrämmer
är om den står still



Tänkte försöka berätta det hemska nu

Om jag inte börjar gråta vill säga.

Igår efter jag hade druckit kaffe med Åsa (hon drack, inte jag) på trappan på Hötorget så gick jag och mötte Marcus för vi skulle till Webbhallen och byta hans router eller hur det nu stavas.
Jag hade en sån där glad dag som jag har ibland, trots det som hände med praktikplatsen tidigare på dagen och jag bara skrattade och studdsade omkring. Men det skulle tydligen inte bli långvarit.
Vid lunchtid på dagen ringe jag Marcus för att berätta lite saker och han sa att också hade nått att meddela men att vi skulle ta det sen.
När vi hade tagit vårt nummer på Webbhallen så bad jag honom berätta vad det var, och efter som jag alltid tjatar så bestämde han sig för att göra det på en gång utan att jag skulle behöva göra det. Jag trodde verkligen att det skulle vara en skitsak men nej, det var något som jag har vartit så lättad över för att jag inte trodde att det skulle bli så.

I början av vårt förhållande berättade nämligen han att han hade sökt en plats i lumpen men kom inte med och han var väldigt besviken över det, men jag var bara lättad! Jag vill ju inte att han ska åka iväg i 9 månader och jag bara eventuellt får träffa honom på helgerna.

Så där, mitt på Webbhallen kom det hemska: Han har blivit antagen. Jag kunde inte ens stå kvar, var tvungen att springa ut och sätta mig utanför, för tårarna bara rann. Jag kunde inte behärska mig, det gick inte, hela min värld bara rasade.
Min första och enda tanke var egentligen att jag inte kommer klara det, tänk om det tar slut och det inte är vi längre? Det skulle kännas ofattbart.
Jag vill verkligen kunna säga att jag är glad för hans skull men det går nästan inte, jag har aldrig i hela mitt liv velat något mindre än det här.
Det är inte riktigt säkert än, han har fått en plats men han har inte tackat ja än, han ville prata med mig först och höra vad jag tyckte. Men jag vill inte stå i mellan honom och något som jag vet att han har velat sen han var liten och alltid drömt om. Men samtidigt är jag så rädd att vi inte klarar det, för ärligt talat, jag kan inte se mig själv med någon annan än Marcus och jag vill inte att det ska ta slut, någonsin, så känns det nu i alla fall.

Jag känner mig helt tom i hela kroppen, jag håller på att börja gråta hela tiden, mina ögonlock är svullna för att jag redan har gråtit så mycket.



Det känns hemskt att säga men jag vill verkligen inte att han ska göra det, det är det sista jag vill. Men det spelar ju inte alltid någon roll..


Hemskt och gonatt

I morgon har jag en väldigt hemsk sak att berätta, men vi tar det i morgon, ska sova nu. Gonatt sov gott!


Kategorier

Nu har jag äntligen gjort kategorier till min blogg men jag insåg snabbt att jag inte orkar lägga in alla 355 inlägg i olika så jag kommer börja med dom från och med nu!




Dagens låt

Beyoncé - Halo





Jag måste veta!

Anything you can do, I can do better
Anything you can do, I can do to


Är det någon som vet vad den text raden kommer ifrån? Eller ja hela låten då? För jag har nämligen gått hela dagen igår och funderat på detta men inte dirket kommit fram till något. Jag sökte på youtube och kom fram till någon film eller nått men jag vet inte, det kändes inte riktgt rätt. Så om någon vet får de gärna säga till vad det är från!


JAG SKA STÄMMA H&M

Några av er som läst tidigare vet nog att jag hade en säker praktikplats på H&M DIVIDED i Gallerian. Dom skulle skicka scheman förra veckan och allt var bra, trodde jag..
Idag ringer dom upp och jag svarar glatt eftersom dom inte hade skickat schemat och det där än så trodde jag att det hade med det att göra, men jag hade fel.
"Hej det är Blablabla från H&M i Gallerian där du skulle praktisera! Jo jag har pratat med facket som vi måste göra om vi ska anta praktikanter och dom sa att vi inte får göra det förens i höst.."

JAHA! JAG ÄR KÖRD! tack så mycket! Jag har ju liksom tackat nej till andra som har ringt. Som tur är så hade jag kvar Gina Tricots nummer på Götgatan och ringde dom och jag får praktisera där istället.
Det var ju verkligen tur med tanke på att dom redan hade två praktikanter under den perioden jag ska praktisera. Så nu är jag väl lite lugnare men jag var så arg alldeles nyss att jag skakade och knappt kunde prata, känner mig fortfarande yr faktiskt.

Men jag är med andra ord väldigt arg på H&M nu..


Äntligen hemma

Nu är jag hemma från fina Nyköping, det har varit en väldigt händelserik och rolig helg som jag tänker berätta om senare för nu är jag helt slut och ska snart över till Marcus för att sova.

Hoppas folk har haft en lika trevlig helg som jag! :)


Bye bye Stockholm

Hejdå Stockholm och alla här! Nu åker jag till Nyköping över helgen och kommer hem på Söndag. Ska försöka skriva lite så mina vänner får lite update haha.

Ha en grym påsk och ät inte för mycket godis! ;)



Lily Allen, svarta naglar och regn

Påsken har ju börjat så nu blir det väl en del påskägg, mat och allt annat som hör till. Men vart tog det fina vårvädret vägen? Bara massor av regn och piss, uuuusch!
Medans Marcus gör läxor, spelar dataspel, och något annat konstigt så underhåller jag mig med att lyssna på Lilly Allen och måla mina naglar svarta. Kan inte säga att det blev så bra, det har nog blivit lite gammalt och degigt..

Lilly Allen - Knock 'em out




Tävling hos febb



Riktigt snygga grejer det där!
febb.blogg.se



Gårdagens och dagens eskapader

Det blev ingen bio igår, vi var för lata men vi skulle ha sett Fast and Furious. Vi åkte hem till mig och tog det lungt istället, mycket skönare.

Idag ska jag bara packa för senare i eftermiddag ska vi åka till Nyköping för att fira påsk. Har inte så mycket mer att skriva än så, men Glad Påsk om jag inte hinner skriva något mer efter det här in lägget!


Ett jävla springande

Allt gick bra med ungdomsmottagningen tillslut, men det blev väldigt mycket spring fram och tillbaka från och till apoteket.
Men nu är det löst och jag har en årsförbrukning bredvid mig haha.

Senare ikväll ska jag och Mackan gå på bio, vet inte vad vi ska se än bara men någonting bra blir det nog :) jag kan berätta senare vad det blev och om den var värd att se!
Innan det ska jag försöka träffa Vilma också, men vi får se hur det blir med det för hon är med sin syster som kom hem idag från utlandet någonstans om jag inte minns fel, hehe.


En arg Onsdags morgon!!!

Idag är jag arg, ja jag är jätte arg! I fredags var jag på ungdomsmottagningen i Odenplan för att skriva ut ett nytt recept på mina minipiller, barnmorskan som jag träffade sa att hon skulle skicka iväg det så fort som möjligt och om allt går som det ska så SKA receptet finnas hos apoteket samma dag. Men nej, det gjorde det så klart inte, och det finns inte där än heller.
Så jag ringde dit igår och sa som det var och hon jag pratade med sa att hon skulle be den människan som jag träffade i Fredags att ringa upp mig någon gång under dagen (det här var vid elva tiden igår - tisdag). Har dom ringt än? NEJ!
Och det finns inget recept på apoteket som tillhör Simone Rylin, så idag ska jag åka dit och fråga vad dom hålller på med.
Ni kanske undrar varför det är så brottom, jo mitt sista piller som är kvar är dagens piller..
Så nu ska jag äta klart frukosten och åka iväg till det där skitstället. Det är synd tycker jag för jag var väldigt nöjd med den undomsmottagningen men nu känns det bara som dom skiter i sina arbetsuppgifter och sådant, eller typ inte bryr sig om oss som går dit. Nej gud vad arg jag är!


Dröm sött!

Nä nu ska jag kasta ut min syster från mitt rum och sova! Gonatt världen, ses i morgon. <3


Sentimentalt party med popcorn

Just nu sitter jag i sängen med en popcorn skål och en saft flaska, plus att jag lyssnar på gamla grejer som man blir lite sentimental av...







Till Ina och Deniz

Ni får skicka lite mer låtar av det här Häst Bandet! :)


Love is perfection, perfection is shoes

Black still fit





Jag har bloggat dåligt

Ja det är precis vad jag har gjort men jag har bara inte orkat sitta vid datan dom senaste dagarna. Har inte direkt gjort något speciellt heller, förutom igår då.

Igår så var det min och Bubbsebubbens fjärde officiella månad tillsammans så vi gick ut och åt på restaurang. Jag ville inte bestämma ställe den här gången så då skulle det bli en överraskning med indiskt, det var ju bara det att Marcus pappa försa sig haha.
Men det gjorde inget, vi hade en jätte mysig kväll där i alla fall och maten var gudomlig! Efter det fick jag så sjukt ont i fötterna för att jag glömde nylonstrumpor som jag måste ha i skorna jag hade för att dom ska sitta skönt så då tvingade Marcus mig att ta hans skor och han skulle gå barfota. Det kändes lite konstigt så jag sa nej men envis som han är så gav jag med mig till slut och det hela slutade att jag gick genom söder som en clown och han otroligt rädd för att trampa i glas. Söt pojkvän jag har tycker jag! :) Älskar dig Bubbse.
Sen åkte vi bara hem till mig och sov i stort sätt tror jag, vi kanske såg på SATC men det är lite oklart i minnet just nu..



Idag har det varit en väldigt lugn dag, det mest ansträngade jag har gjort att att gå ner till centrum och äta thaimat till lunch men that's it.

Nu ska jag väl dega vidare eller liknande, har ju gjort det hela lovet hittills så det verkar som ett säkert kort!


Ledig måndag

Idag ska jag åka till stan med mormor och syster :) Nu ska jag hjälpa Marcus med fönstret haha


Soliga älskade Lördag

Hittills idag så har jag och Marcus bara tagit det lungt men nu snart ska vi gå och köpa suchi, och sen gå och kolla på hans mammas nya lägenhet :)

Skönt att vara ute i solen tycker jag! HEJDÅ


Go Simme

Jag har äntligen fått praktikplats! I och för sig på H&M men ändå, det blir nog bra. Då kanske man kan få ett sommarjobb eller helgjobb eller liknande :)
Nu ska jag titta på SATC med min datanördsmongoälskling!




NU SLUTAR VI :D


H U N G R I G

Hann inte med speciellt mycket frulle i morse, lite flingor och mjölk bara. Så min mage gör uppror just nu, det känns som jag har en liten gubbe i min mage som håller på att gräva sig ut ur den, inte alls så hel skönt om jag ska vara helt ärlig.
Så jag och Ina ska äta på Ashas där dom indisk buffé som är smaskens! Då kan vi äta oss tjocka haha.

Måste bara säga att jag känner mig väldigt äcklig idag, hann inte duscha i morse heller så det känns som att jag luktar jätte mycket svett haha, FRÄSH! Plus att jag tog en tröja av Marcus som jag tror låg i smutstvätten vilket inte heller är super mysigt.. Så nu vet ni det, jag är äcklig! Mohahaha.
Men jag är ändå fett schtekig, har u köpt nya solglasögon nu så jag och Ina steker som fan!


Party Fredag!

Dagen börjades hos Marcus, jag sov ju där i natt. Sen åkte jag till Odenplans ungdomsmottagning för att kirra lite grejer, hehe. Nä, men behövde ett nytt recept bara. 
Nu sitter jag i skolan med Åsa och Ina och klipper ihop våran musikvideo, det är mycket spännande måste säga!

Efter skolan ska jag nog åka hem för mormor har ju kommit hem! Så får Marcus komma dit sen, jag det blir nog bra (jag tänker och planerar om det är någon som undrar). 
Och senare ikväll blire chillkrök i Tanto med björkisbrudarna och kanske Ina och hennes skåning kompis :)

Det är min dag det, hur ska ni tillbringa eran fredag?



Mammas mor

I morgon kommer mormor! Och jag är jag jätte glad för jag saknar henne super mycket! Och på Torsdag eller Fredag ska vi åka till min morbror och fira påsken, vilket ska bli väldigt skönt för jag känner att jag nog behöver komma bort från allt lite, eller inte allt, inte Marcus hihi, han ska ju följa med.
Hoppas bara att det är lika fint väder i Nyköping som det är här i Stockholm :) Vill ju njuta av våren så gott det går.


Fan!

Åh vad jag är arg på mig själv! Jag har ingen chans i världen att behålla mitt MVG i Engelska som jag hade i nian, fick bara VG på muntliga nationella och det var ju inte bra.
Tyckte inte att det gick dåligt så förstår inte varför. Nu kanske folk tänker: Men vadå? VG är ju inte dåligt. Men det känns dåligt när jag hade MVG förut, då har jag ju sänkt mig liskom.
Det var inte kul, nu kommer jag gå och grubbla på det hela dagen och vara nedstämd. Jag hänger ju alltid upp mig på saker tyvärr.


Idag

Jag skickade iväg hela 10 kuvärt (!) med CV, personligt brev och ett brev från rektorn i sökande om praktikplats. Nu är det bara att hoppas att någon antar mig, annars får jag ju sitta i skolan i 5 veckor och praktisera där - AS KUL! Nej...

Jaja nog om det! Efter skolan åkte jag och Ina in till stan för att hon skulle handla upp sitt studie bidrag haha. Hon hittade två t-shirtar, ett par skor och kanske något mer som jag inte kommer ihåg.
Det var mycket trevligt, också för att jag stötte på några filurer som jag inte har träffat på jätte länge så jag ska nog träffa Linnea och Cattri i helgen också tror jag :) Det blir nog trevligt om det blir av.

Skulle egentligen på en spelning ikväll men eftersom Deniz hörde av sig så sent så hinner jag inte åka med, den börjar liksom sju och är i Huddinge och hon hörde av sig för 20 minuter sen, inte bra inte bra det.
Så jag blir hemma och degar hela kvällen, men det gör mig inget för det är väl Greys ikväll? :D Och blir det en jätte god vårig middag, pasta sallad med currydressing och annanas. Det kanske inte låter någe vidare men det är super!

Nu ska jag lägga mig i soffan och deeega!


TA MIN AN SOM PRAKTIKANT, SNÄLLA?!

Jag är i skolan och ska söka praktikplats, det går dååååligt! Så om någon som läser det här känner att dom vill ha en praktikant i någon form så hör gärna av er!


RSS 2.0