:D :D :D :D :D

Om en halvtimme ska jag åka in till Centralen och möta Marcus! :D Yaaaaaaaaaaaay äntligen!



nitarnitarnitarnitarnitarnitarnitarnitarnitar!



OMG OMG OMG OMG OMG! JAG ÄR KÄR!
Dessa otroligt snygga sandaler är från Chap n lle och de kostar 449 kr. Tyvärr så är det lite för mycket för ett par sandaler för min del annars hade jag beställt dem nu på en gång!
Sjukt jävla underbara i alla fall..



Färdig shoppat!

Nu har jag varit på stan och jag kan ju säga att jag fick springa som en galning för att hitta det jag ville ha! Tog bilder med telefonen men jag fattar inte hur man laddar över bilder till datan (a) så ni får se bilder från Gina Tricots hemsida i stället.
Om det är någon som har en LG KU990i Viewty telefon och som vet hur man gör så får ni gärna förklara, teknik är inte min starka sida..
Men det här köpte jag iallafall:

      
  • Jackan - 299 kr
  • Linne - 149 kr

310709

Nu är det inte många timmar kvar tills jag får pussa på min älskling :) Men tills dess tänkte jag ta lite egentid och dra till stan och strosa i affärer, tror att jag får med mig lite saker hem som jag kan visa senare. Nu ska jag hoppa in i duschen! Ha en bra dag så länge!



(Var väldigt sugen på att ha min mintgröna t-shirt från Gina idag men den verkar vara helt borta! :O)




Läääääängtar

Ååh åh åh vad jag längtar till i morgon! Fast det bara har gått några dagar så saknar jag min älskling så otroligt mycket. Jag är ju så van att få prata med honom om det är något som inte känns bra eller om jag är ledsen eller vad som helst, det är det jag saknar mest. Det är antagligen det jag kommer att saknar mest, hans röst och hans famn..

KOM HEM NU NU NU ÄLSKLING!!



Black, white & grey CRAVINGS!



Får nog ta en tripp till Gina Tricot på Lördag!



En och en halv timme senare var jag hemma..

Igår kväll så åkte jag och Vilma till Zinken för att möta massa peeps från skolan mfl. Vi drog upp till ett jätte mysigt berg där vi satt natten lång. Kvällen började riktigt bra, vi körde hårt med våra 3,5or (HAHA) och det var en skön stämning, senare blev det väl som det blev men till sist så bestämde vi oss för att dra på Bögfest i Tantolunden.
Det var ju bara det att när vi väl kom dit så var det slut och det enda som var där var några ungdomar med cyklar som gick runt och sa Cykel Pär, jag tror både jag och Ville blev riktigt förvirrade haha. Men sen kände vi att vi hade fått ut det mesta av natten så Vilma och jag traskade hem enda från Tanto till Hammarby respetive Björkhagen och jag var hemma en och en halv timma senare! :)


(Gammal bild på mig och Ville)


Natti natti

Nu ska jag diska min disk och sen sova, känner att gäspningarna börjar rulla på för fullt. Gonatt världen!
Längtar till Fredag.. <3



YAY YES FUCK YEEEAAAAAAAAAAH!

ÅH JAG ÄR SÅ GLAD :D!!!! Marcus får permis i helgen trots att vi hade läst att han inte skulle få det!! :D Så på Fredag natt ska jag möta honom på Centralen! ÅHHHHHHHHH ÅH ÅH ÅH jag är så lycklig!!! :D


--

Nu har min älskling åkt, eller han åkte ju halv sju på morgonen. Jag vill inte ens tänka tillbaka på när vi skulle säga hejdå, det var en av de hemskaste upplevelser jag någonsin varit med om. Tur att han får permission på helgerna (dock inte nu i helgen så vi träffas inte förens om två veckor). Men det jobbigaste är nog att jag inte kan ringa honom om det skulle vara något, eller om jag bara vill höra hans röst.



Jag älskar dig mest av allt älskling, oavsett.



Rubrik

Igår rakade jag av Marcus allt hår och om en tjugo minuter ska vi åka in till Centralen och säga hejdå. Jag hatar äckellumpen!!



Birthdaysex

Without a broom I might just sweep you off yo feet
And make you wanna tell somebody how I do






Simme bloggar sämst

Ja det har jag faktiskt gjort på sistone men jag har en ursäkt, jag har varit hos min farbror utan dator, glömde bara berätta det! Men jag tror inte att det blir mycket bloggande den här veckan med tanke på att Marcus åker på Måndag.


Rihanna!

Fy i satan vad den här bruden är as cool! Hon kör verkligen sin egna stil till 100 % och hon rockar den! Rihanna är verkligen en insperationskälla tycker jag :)









Om tio dagar..

...Händer det hemskaste! Om tio dagar åker Marcus iväg i elva månader och gör lumpen, ja han får permission på helgerna men inte varje helg. Men det kommer bli jobbigt ändå, som fan. Nu träffas vi ju i stort sätt varje dag, jag får pussa och krama honom hur mycket jag vill, jag får gråta i hans armar så mycket som behövs men framförallt så får jag prata med honom varje dag. Jag förstår inte hur jag ska klara av att inte höra hans ord och hans röst i mina öron varje dag. Det kommer bli omöjligt, så känns det nu iallafall.



Jag älskar dig oavsett och genom allt älskling.




Whuluililllililill (kom inte på något bättre)

Jag har inte direkt haft någon blogg lust de senaste dagarna och därför har det inte blivit många inlägg, där har ni en förklaring till det. Men i dag har jag iallafall varit i Skärholmen Centrum med min lilla älskling och köpt två par jeansleggings :) Nu ska jag gosa sönder min sötnosälskling haha, gud va gulligullig jag var idag då.. Hejsvejs!


Nerbäddad i sängen..

..Och säger gonatt nu, sov gott alla mina vänner! Saknar er <3



CRAVINGS!



Åh jo ja! mmmmmh! Så snygga är dom och dom ser ju så bekväma ut också. Synd att man inte har råd att punga ut 500 spänn just nu bara. Men dom är i alla fall från Bianco.



YAY!

äsch! nu skiter vi i det här och drar på fest, ses i dimman folket! ;D



Stan idag!

Idag ska jag till stan med Marcus. Ska köpa ett par svarta jeansleggins (om jag hittar några bra), någon gosig tröja och sen får vi se om pengarna råkar spenderas på något annat också så får vi väl se! ;) men jag ska försöka hålla på dem så gott jag kan.. hehe..

Vi tar stan i morgon i stället och myser idag!


Sommarens partylåt!

Black eyed peas - Bom bom pow





En sån borde jag ha!



49 kr hos Modekungen.se



Wiihooo!

Nu har jag klickat hem en liten grej från Ellos som kommer om någon vecka här framöver, det ser vi fram emot! Ni får se när de kommer vad det är :)



Ett litet förlåt till mina vänner

Förlåt för att jag inte hört av mig på ett tag men det börjar bli riktigt jävla skitjobbigt det här med att Marcus åker iväg om två och en halv vecka. Jag orkar inte göra någonting, vill bara ligga hemma. Jag hoppas ni förstår, förlåt.


Veckoplanering av den resterande veckan

Onsdag: Skulle ha träffat Marcus men nu blev det inte så, så då ska jag inte göra någonting alls.
Torsdag: Till stan med älsklingen för att shoppa lite
Fredag: Ska se Brüno med Marcus på bio!
Lördag: Har inga direkta planer
Söndag: Har inga dirketa planer

Inte speciellt planerad vecka men det blir mycket tid med Marcus nu innan han åker. Det känns lite som man måste ta vara på all möjliga tid som man har tillsammans. Så det känns lite extra jobbigt när han ringer och säger att hans kompis ska sova där en natt till, för att de aldrig träffas.

Jag behöver dig nu mer än någonsin älskling.



Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut..

Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som Jag Hade Dig Förut



Underbar, underbar, uuuuunderbar låt! Jag kän tänka mig att jag kommer lyssna sönder den här låten när min älskling rycker i lumpen.. Det börjar kännas ganska jobbigt nu förresten, det känns att det är väldigt snart.



Jag har inte gått och lagt mig än, kan inte sova...

Om dig
Namn: Simone Rylin
Ålder: 17
Smeknamn:  Simme
Sysselsättning: Just nu, absolut ingenting. Annats är det ju sommarlov!
Bra egenskaper: JAG HAR BARA BRA EGENSKAPER :)
Dåliga egenskaper: Ja ni fattar..
Linje/klass: Media, efter sommaren också grafisk design, MP2B
Hårfärg: Brunett
Ögonfärg: Grööööna
Skostorlek: 37 - 39

Senaste person som
Sov i din säng: Förutom jag så var det min älskling
Du pratade med: Mamma
Du gick på stan med: Marcus
Skällde på dig: Mamma tror jag? Eller kanske Marcus?

Senaste
Låt du hörde: Lars Winnerbäck - I dina ögon
Film du såg: Jag kommer faktiskt inte ihåg..
Mat du åt: Kalaspuffar och mjölk (mat?)
Kram: Marcus
Puss: Marcus
Känslan: Ledsamhet, oro och rädsla blandat
Resa: Luleå
Dröm: No memory
Boken du läste: En shopaholic i New York (för typ 7 minuter sen)
Personen du träffade: Förutom familjen - Marcus
Personen du pratade i telefon med: Syster tror jag
Personen du fick sms av: Marcus
Gången du åt en 7-eleven korv: Tror att jag aldrig har gjort det?
Gången du var utomhus: När jag åkte hem från älsklingen vid 21.00?
Gången du sov: 17.00 igår
Gången hela din familj åt middag tillsammans: 16 maj
Saken du köpte: Ett armband, en tröja och en tunika tror jag

NU VET NI!





Jag har en fråga! Eller mer av en efterlysning!

Jag undrar om det är någon som vet var man kan köpa svarta jeansleggings? Jag vet att det finns på Gina Tricot men dom sitter inge bra på mig.
Så om någon vet var det finns - skriv gärna en kommentar!
:)




Dagens låt

Fergie - Big Girl's Don't Cry

 



Regn.......

Varför regnar det hela tiden? Det är ju sommarlov, då ska det väl ändå vara sol? Nej nu är jag less på det här, jag vill ha riktig sommar!


Malaco Truly Exotic

Jag har precis smakat en Malaco Truly produkt för första gången, smaken jag provade var Exotic och den var alldeles underbar! Riktigt fruktig smak och trots att de var lite sega så var det en riktigt hit för mig, kan lugnt rekomendera de här små söta godisarna, som ett nyttigare alternativ (om de nu är det?).




MUMS! :D


Sitter och tittar på MTV..

..Sådär på kvällskvisten och då spelas en gammal goding som jag tänkte slänga in innan jag går och lägger mig denna tidiga morgon!



Hade nästan glömt bort den faktiskt men den är ju riktigt fräsig!



mmmmhmhhh käääärleeek!



Dessa små älsklingar tror jag minsann att jag ska klicka hem i morgon! Wuuuuunderbara!



Nu är jag äntligen HEMMA

Ja jag vet, jag kom hem igår men jag hann bara vara hemma hos mig i ungefär 5 minuter innan det var dags att springa iväg till pappa för att hämta min nya telefon (<3333333333 ÄLSKAAAA) och sedan vidare till Marcus för att sova. Nu sitter jag på balkongen med datorn, ett glas saft och Ben&Jerrys Strawberry Cheesecake! Och så självklart den underbara utsikten över globen och ett väldigt häftigt molntäcke!
Anledningen till att det inte blir några bilder i detta inlägg är för att jag varken fick USB sladd, headset eller installationsskiva när jag fick telefonen, skit Elgiganten! så det har inte riktigt kommit igång än. Ni ska även få bilder på min shopping från Luleå, däribland de mest uuuuunderbara skor som finns! Men det tar nog ett litet tag.. Hejsvejs så länge!

(funkar inte att ladda upp bilder på bloggen ens ju! :O)

Home sweet home..

Nu är jag hemma i Stockholm igen! Tyckte att alla skulle veta det bara :)


Twilight.. SKRÄP!

Jag har precis sett den stora succén Twilight och jag måste säga att jag blev väldigt besvilken efter den stora hysterin som har varit om filmen. Jag tycker inte att den var speciellt intressant överhuvudtaget, den var långtråkig och det hände i stort sätt ingenting. Dessutom tycker att det var en del detaljer som bara kändes superbilligt: Till exempel vissa vinklar och sådant, jag menar hälften av filmen var ju bara skog och konstig dålig musik, ingen action alls.. Nej usch jag blev riktigt besviken! Dessutom tycker jag att skådespeleriet inte heller var något vidare, bara trams och strunt filmen igenom. Så jag har riktigt svårt att förstå vad alla tycker är så fenomenalt med filmen? Är det att man tycker att Edward är snygg? (håller inte med om det) men det tycker jag nog inte är ett tillräckligt skäl att hylla en film. Och jag måste säga att det inte är så att jag inte tycker om filmer som den här, för det gör jag men det här var definitivt ingen höjdare!



Nä, det där var inget för mig och det kändes som att det kastades pengar i sjön.
BESVIKEN!







The Proposal - var den bra?

Ja det tycker jag faktiskt att den var. Den var väl kanske inte en jätte höjdare för den var ganska förutsägbar men utöver det så var det en bra film :) Den var gullig men samtidigt rolig så det var en bra mix av olika nöjen i den, plus att den var inspelad i så olika miljöer vilket också gör (enligt mig) att det blir intressantare att titta! Så jag tycker den var sevärd men därimot kan man vänta tills den kommer ut på DVD och se den då, då blir den nog lite prisvärdare.





RSS 2.0