Och till pojkvännen då?

Jag är i stort behov av hjälp nu igen.. Jag har ingen aning om vad jag ska köpa i julklapp till pojkvännen. Så jag tänkte att om något har ett grymt tips som inte kostar en förmögenhet så får ni mer än gärna dela med er! Vad ska ni köpa till era pojkvänner? Jag kanske får inspiration!






En förvånadsvärt bra måndag

Min måndag, måste jag säga, har varit relativt bra! Det är inte något man kan säga ofta haha. Skoldagen var väldigt chill, det hände inget speciellt.
Efter skolan åkte jag till stallet där det var typ elfel? haha, svart på toaletterna var det i alla fall... Men när jag väl kom in i stallet får jag en trevlig överraskning, jag var nämligen uppskriven på min älskling Dandy! :D Lektionen gick förövrigt grymt bra! Dandy gick i fin form och var riktigt stilig haha. Men nog om hästarna, nu ska jag göra té.





Baby

Om bara några dagar kommer du hem, om bara några dagar får krama dig, om bara några dagar har det gått ett år.
Jag saknar dig baby, och älskar dig så otroligt mycket.




Troja

Nu har vi adventsfikat här hemma, och nu är det Troja på trean. Vilken förträfflig kväll :D




Inte lätt inte

Det är inte lätt att plugga när grannarna renoverar köket och mamma dammsuger..
Hur ska jag hinna klart?



Första advent - Söndag - Plugg

Idag är det första advent! Alltså börjar julen knacka på dörren, jag tycker dock att det känns otroligt långt tills tomten kommer. Men i alla fall så ska jag och mamma adventspynta här hemma idag, vi ska också dricka glögg och äta lussebullar, lite lussefika med andra ord :) Det blir nog mysigt!

Men först är det plugg som gäller, dagens ämne: Psykologi. USCH! Det är altl jag säger. Nu ska jag försöka få ihop min filmanalys på filmen The Notebook (en av mina absoluta favoritfilmer!), man ska skriva om allt som har med psykologi och göra i filmen. Vi får väl se hur det går..
Sen har jag även en uppgift om anorexi som jag måste göra. Hoppas jag hinner bli klart med allt idag bara. Så att det mesta är klart tills på Torsdag då Marcus kommer hem, så jag har tid att umgås med min älskling när han väl är hemma..

Nej nu måste jag runda av och sätta igång! Wish me good luck!



Grattis Ina!

Jag vill bara säga grattis till min vän Ina som har fått en lillebror! Så grattis älskling! :D <3 <3 <3



Heeelp!

Jag behöver hjälp! Jag ska troligtvis klippa mig i veckan, vilket känns grymt efterlängat. Det börjar verkligen bli kristider i mitt hår haha. Men såklart, när det gäller mig, så har jag ett litet dilemma.. Jag vill göra något nytt med mitt hår men vet inte riktigt vad. Så är det någon som har något tips? För jag känner verkligen att jag vill ha lite förändring..

Ungefär såhär ser mitt hår ut nu, det är dock lite mörkare och kortare på bilden än vad det är just nu..
I need some god damn help!

 


Du

Det är nästan läskigt hur mycket jag behöver dig baby <3



O R K A R I N T E

Jag orkar verkligen inte plugga idag! Men måste man så måste man.. FAN




Uppe med tuppen!

Eller det känns så i alla fall.. Det känns som att alla ligger och sover men inte jag, trots att klockan är tolv haha. Men jag vaknade dock vid tio. Jag ska nämligen till min kusin för lite god mat och fika om jag minns allt rätt? Det är födelsedagsfirande som gäller! 
Men jag har inte all tid i världen så nu måste jag göra det sista klart sen ska jag möta upp Isabelle och åka om en halvtimme. Ha en bra dag tills vidare :)

Tänkte att ni skulle få en bild på min knäppe kusin.. haha! Den Rylinska släkten alltså, det finns inga ord..




Slut på denna fredag

Nu är fredagen slut och mina vänner har gått hem. Det blev inget pluggande som var planerat utan i stället blev det idol, aladdin och en massa skratt. Med andra ord: en riktigt lyckad fredagkväll! <3

Skönt nog är det dags för sängen nu, det känns väldigt välbehövt! Men får inte sova så länge i morgon, ska nämligen till min kusin klockan ett.. Men några timmars sömn ska jag få minsann! Så nu säger jag gonatt, pusssss

Fina Ina som också var med ikväll <3 (hon var ju inte med på bilden nedan..)

 


Oturen fortsätter

Oturen ligger verkligen i hela dagen idag, man skulle kunna tro att det är Fredagen den trettonde..
På Grafiska lektionen går allt skit, ALLT ALLT! Men oturen fortsätter hänga över oss som ett moln när vi precis missar bussen. Men tro inte att det är slut där inte! Vi hinner i och för sig med tunnelbanan i god tid men sen går det bara utför. Det är förseningar såklart! Så tunnelbanan stannar ett antal gånger under vår resa hem, jag tror resan från Odenplan till Björkhagen tog en timme. HELT SICK!

Men nu sitter jag, Cecilia och Lovisa äntligen i mitt vardagsrum som tre nördar med varsin dator i knäet. För oss blir det inte en partyfredag som för alla andra (även om vi verkligen skulle vilja :/) utan vi ska plugga, WOHOOOOOOO!
Ina är den enda som inväntas sen ska vi gå och handla och sen ska vi sätta igång. Det blir dock Idol ikväll också, så vi får lite mys :)





Just my luck

Jag har verkligen mina dagar då jag inte har någon tur alls, och då menar jag verkligen INGEN alls! Dagen börjar med att jag knappt kan ta mig ur sängen men när mamma kommer och knackar på min dörr så var det dags.
Jag gör mig i ordning, det gick ju i och för sig felfritt hehe. Men sen när det är dags för frukost så finns det bara äckligt bröd så det blev mackor med endast smör, usch.

Stressad som jag var så sprang jag runt hemma och letade efter saker och packade väskan, då ser jag att jag har missat tunnelbanan som jag skulle ta, och inte bara den utan den efter också! Jaja tänker jag, inget att göra, nu går jag. Så jag går till tunnelbanan och det är tre minuter, YAY tänker jag. Men nej nej.. Man ska aldrig bli för glad. Då är det såklart förseningar, inte mycket med tillräckligt för att man ska hinna bli irriterad.
När jag väl kommer till Centralen för att ta bussen till skolan så blir det bara värre.. Jag kommer upp för rulltrappan och ser att BÅDA de bussarna jag kan ta till skolan rullar iväg utan mig! :( Så det var bara att sitta där i tio minuter och frysa röven av mig. Vilket resulterade i att jag kom 25 minuter försent! HEJA HEJA!

Den här otroligt fina bilden satt jag och roade mig med igår på någon hemsida som Cecila skickade, snyggt va? NOT




Natti natti

Åh shit vad jag gäspar! Nej nu ska jag ta mig själv i örat och gå och lägga mig, skööööönt! Gonatt peeps <3

En bild på två freaks...




En vecka kvar

Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag längtar till den tredje december! Det är nämligen då min älskling kommer hem och hemma i tio dagar. Jag saknar honom så mycket att jag inte vet vad jag ska ta mig till.. Jag får ju inte ens prata med honom då han ligger i fält.
Dels är det den längsta tid vi någonsin har varit i från varandra, men när han kommer hem så kommer det också vara den längsta tiden vi har varit med varandra sen den 27 juli så det ska bli underbart! Ååååh jag önskar verkligen att det var nästa torsdag nu!

En fin bild på Marcus från hans student <3


Multimedia nu igen

Undra varför jag alltid uppdaterar bloggen när jag sitte på multimedian? No one knows..
Men idag går det i alla fall betydligt mycket bättre än förra gången! Jag är förstod faktiskt nästan allt den här gången och det gick riktigt fort att bli klar med knappen som vi skulle göra. Det större problemet var att förklara allt för Gabriel då mitt guldfiskminne har en tendens att svika mig!

Efter den här lektionen har vi bara en till, en långing, men sen slutar vi! Det känns riktigt skönt. Men sådär ändå för när jag kommer hem måste jag råplugga och sen åka till stallet och frysa haha. Juste! ISSI OM DU LÄSER DET HÄR! GLÖM INTE ATT DU SKA ANMÄLA DIG TILL TOMTEHOPPNINGEN IDAG!




It's never over

Jag har suttit i två dagar med en skoluppgift och preciiiis när jag börjar bli klar så upptäcker jag att jag har gjort fel. Man skulle göra tre reklam bilder trodde, kruxet var att det tydligen skulle vara en kampanj också och eftersom mina bilder inte hängde ihop med varandra så var det bara att börja om. Får göra resten på lektionen i morgon för nu måste jag verkligen sova! OCH SKÖNT SKA DET BLI!




Jag lär mig!

Idag har jag och mamma tvättstugan.. Hittills har vi inte kommit så långt med första vändan är klar. Det hela är en liten vuxenutbildning till mig då jag inte kan tvätta själv, hehe. Det är ju faktiskt inte sååå tråkigt, men inte världens nöje precis heller haha. Nu ska jag plugga lite medans vi väntar på att gå ner igen.


Vilken människa

Lyssna på låten och bara ta till dig. Beyoncé har verkligen en förmåga att tilltala och beröra en med hennes sång och texter. Om man behöver gråta ut så är det här verkligen rätt låt att göra det till, speciellt det här klippet som är live med henne. Både hon och en själv blir tårögd, det är riktig musik.

 


P L U G G

Det är nog det enda ordet jag kan tänka på just nu. Därför kommer det ingen uppdatering på den här bloggen inte, jag har verkligen inte tid.





Hillman

Idag gick ridningen förvånadsvärt bra! Vi jobbade med böjningar på volterna och på böjt spår, Hillman som jag red är lite kämpig på den fronten med det gick bra tillslut och han gick i fin form. Det känns som en bra comeback från förra gången då det fick hemskt (dock med en annan häst..).

Hillman <3

 

 


Gårdagen - party lördag

Lördagen var mycket trevlig! Jag hade väldigt kul med mina finaste flickor <3 Allways a pleasure honeys. Mer än så tänker jag inte berätta, bilderna får tala för sig själv.
















Spåra!

Nu har vi precis ätit middag, Cissi lagade jätte god köttfärssås och spagetti! :D Vi har också hämtat kvällens alkohol och jag kan bara säga att spåra är ordet! Strax ska vi börja fixa oss och knäcka första cidern! Hoppas det blir en grym kväll!
Jag och Lovisa gjorde en fin pyramid!





21112009

Visst är det jobbigt när man ska få tag på någon så svarar de inte? (Lovisa och Cecilia känn er träffade! <3) Jag sitter i alla fall och väntar på att dessa personer ska svara, speciellt den förstnämnda.. Men det vill sig inte det! Ska bara slänga ner alla saker i väskan sen ska jag åka till Cissi för middag, fixning och partaj! Hoppas ingenting går snett ikväll.. Har dock en stor känsla av att det kanske kommer göra det, not goodie.

Grym taggatill låt!

 


So so so so so sooooo tired

Nu är det dags för sängen, vilket känns underbart skönt och välbehövt! Förhoppningsvis får jag vakna upp till att min älskling kommer hem under dagen (och väääldigt tidigt på morgonen), saknar honom så mycket nu! Kan verkligen inte komma på ett bättre sätt att börja dagen på <3

Dröm sött <3



Fredagen är slut

Ikväll var det mystime med Vilma, Pernilla och Johanna. Vi gick först och köpte mat och tillagade den, det blev kycklig, klyftpotatis, sallad och bearneis (smör, haha)! Vi hade riktigt mysigt, det var precis som gamla tider. En skön kväll med en bra blandning av musik, skratt, prat och en skvätt rödvin, det måste verkligen göras om snart.

De bästa vännerna man kan ha <3





Dags för lunch

Nu om några minuter ska jag och Gabriel gå och möta våra darlings för lite lunch! Det känns välbehövt då min mage kurrar sönder, tror att pannkakor skulle passa bra! Hörs senare! <3


Bad romance

Jag har haft lite delade meningar om Lady Gaga's låt Bad Romance.. Men nu spanade jag in videon för första gången, och trots att jag tycker att början låter som en fotbollssång, så börjar den falla mig i smaken! För jag måste verkligen säga att det nog är den bästa musikvideon jag någonsin har sett.





Avbrott!

Jag gör ett avbrott från pluggandet för jag måste visa dessa underbara skapelser! Shit va H&M börjar komma med snygga pjucks! Otroligt snyggt med krokodilimitation och det gludiga på klacken.



Jag skyller på pluggandet

Det har varit ganska dålig uppdatering här i bloggen och jag skyller helt och hållet på att jag har sååååååå mycket plugg att göra. Det ska jag försöka fortsätta med nu också så det blir inte mycket mer än såhär.. Återkommer snart dock!


"sliding on a shrimpsandwich!"

Denna dag har nog inte varit den bästa. Alla har varit trötta och tjuriga (så förlåt om det blev en del fräs från min sida, i skolan <3). Många känner nog stressen som har börjat byggas upp, det kan nog bero mycket på det också.
Nu sitter jag och försöker skriva gestaltningsuppgiften som vi har i Svenska och som ska vara inne på fredag. Måste bli klar idag så att en kille i min klass hinner läsa den och kommentera, det är nämligen en dum del i uppgiften.
Koncentrationen är inte på top dock men jag måste verkligen ta tag i det.

"sliding on a shrimpsandwich!"
är förresten dagens citat!



Veckoplanering av resten av veckan!

Onsdag: RÅPLUGGA.

Tordag: Plugga, stallet med Isabelle.

Fredag: Middag & mys med Vilma, Pernilla och Johanna.

Lördag: Troligtvis träffa Marcus på dagen och kanske fest på kvällen.

Söndag: Fortsätta plugga!

"JAG VILL KNARKA"

Ni får ursäkta min tråkiga humor, men det här är så jääävla kul!

 

 


Starkt intryck





En ny love!

Kei$ha - Tik tok är verkligen en nyfunnen kärlek för mig! Lyssna och njuuuut!





Jag tänkte att jag kör tills datan dör?

Jag kommer verkligen aldrig komma sova i natt, jag känner det på mig. Det är inte så att jag inte är trött, för det är jag. Men jag kan aldrig riktigt sova på Söndagar, helt klart en för känslosam dag..
Men jag tänkte att jag sitter vid datorn tills datorn dör och sen får jag väl se om John Blund kan komma och hjälpa mig på traven.

Min helg har varit helt underbar! Jag ville verkligen inte att den skulle ta slut men som alltid kommer den hemska Söndagen och drömmen blir verklighet igen.
Det kan ju tyckas att det är lite överdramatiskt att beskriva helgens slut och veckans början så. Men för mig är det mer än att jag måste gå till skolan. För mig är det att mitt hjärta åker tillbaka till basen och att han inte kommer hem igen förens den 3 december, vilket känns som en hel evighet. Så även om denna helg har varit underbar så känns det väldigt hopplöst och värdelöst just nu, det känns som att jag rullar ner för en backe på en cykel utan bromsar. Det är svårt att förklara men känslan är olidlig. Jag bara önskar att den här tiden går fort..

"Jag tänker att i tio dagar ska vi bara springa och hoppa i gräset!" - Åååhh vad jag älskar dig! <3


JAG LACKAR FITTA!!!!!!!!!!!!!!!1111

INGENTING FUNKAR I DET HÄR JÄVLA FITT FLASHPROGRAMMET! ALLT GÅR FEL OCH INGENTING BLIR BRA! ÅÅÅÅRÅRÅRÅRÅHHH JAG KOMMER FAN BLI GALEN SNART!!!!! ORKAR INTE!!! SKITFANHELVETEPISSFITTBALLEHORADÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖ

 


Fredagen den trettonde.

Denna "otursfredag" börjar på ett relativit bra sätt. Jag vaknar av att klockan ringer tidigt som fan och är helt förvirrad (har ju sovit till två varje dag denna vecka). Jag kommer inte ihåg vilken tid jag skulle gå upp, ställer alltid klockan tidigare än jag ska gå upp för jag måste ligga och dra mig.. Så tänk er en Simme, helt stört förvirrad, har bara sovit fyra timmar, YAY!
Sen går jag upp och gör mig klar och märker då att jag är klar en halvtimma för tidigt!
Vad gör man då? jo man tar sina kedjor som man äger och börjar pimpa sina skor.. Man skulle ju faktiskt kunna tro att jag är en morgon människa. Dock blev resultatet sådär, troligtvis på grund av sömnbristen, ska fortsätta senare!

Nu har jag min första lektion, Multimedia. Alldeles ensam för Gabriel är inte här idag och alla andra ligger och sover, KUUUUL! Not.. Wish me luck.


Fanfanfan

Nu ska jag sova, kommer dock inte kunna. Ovissheten gör mig galen, snälla hör av dig. <3


Rubrik?

Nu ska jag ta och göra mig i ordning för att åka till stallet, måste slänga i mig lite middag också. Hoppas den är klar snart.. Isabelle ska hoppa idag, hon hoppas på Pirat så vi får väl se. Har hört att jag tydligen måste fota också haha. Lycka till Simme!




Löööve

Åh ibland älskar jag verkligen min syster! Jag har suttit hela veckan och haft chokladcravings och som en räddande ängel kommer hon med en stor fet chokladkaka! :D <3 löööööve på det!


Dag 4

Nu har jag varit sjuk i fyra dagar. Jag har suttit/legat i soffan i fyra dagar. Jag har inte varit ute på fyra dagar. Måste säga att jag är riktigt road.. Not?
Men idag tänker jag gå utanför dörren i alla fall! Jag tänker följa med Isabelle till stallet, jag måste ju få lite frisk luft. Nu ska jag fortsätta göra absolut ingenting :)


I <3 Animal Planet!

Nu har alla mina vänner gett upp och pallrat sig själva i sängs, men inte jag neeej. Jag har lyckats vända lite på dygnet nu när jag har varit sjuk hela veckan. Men snart tror jag att det är dags för mig med, det är dock svårt att slita sig från TVn..
Jag tittar på Animal Planet och av någon oklar anledning är jag helt fascinerad, speciellt när det är program av hajar. God knows why men jag tror att det är storleken, de är ju för fan monster!

Det här var den största jag kunde hitta (synd att den inte var levande), men tänk att möta den där när man tar en simtur..

Raaaaaaaaaawr!

 


Why?



Varför ringer du inte? Varken igår eller ikväll.. <3



Yummie!

Nu är det Grey's, vilket känns otroligt underbart och perfekt för kvällen! :D LÖÖÖÖÖVE



Designen!

Nu har jag jobbat med headerna hela dagen nästan och nu är jag äntligen nöjd hah! Det enda som behövs fixas nu är att inläggsrubrikerna ska centreras och att textfältet ska vara bredare :) det ska ängeln Gabriel fixa när han har tid <3

(Om det inte är en jätte stor bild på mig i headern så tryck på F5, då blir det rätt!)

Sjuksjuksjuksjuksjuk

Hela veckan lång! Dock börjar det bli bättre nu, men det är sämre än vad det var igår. Det går upp och ner som en jävla berg och dal bana!
Sitter just nu i alla fall och håller på med en ny bloggdesign, måste ha något snyggt snabbt så jag får tillbaka blogglusten. Känner bara att jag inte vill blogga för att jag inte tycker om bloggen haha. Vi får se om jag blir klar idag, skulle nog tro det med tanke på att jag inte har något annat att göra..


Skoltrötta?

Alla som redan hade gått tvåan när jag gick i ettan sa att jag inte skulle klaga för att jag inte visste vad som väntade. Jag tänkte att det inte kunde bli värre men oj vad fel jag hade. Jag har aldrig varit mer stressad eller typ helt ärligt deppig än vad jag är just nu. Jag kan verkligen inte vänta tills om 38 dagar!

 


Gina cravings

Tillägg: Jag ser nu att jag har skrivit fel på your, det ska vara you're


(Care)

Jag har knappt inte kunnat äta på hela dagen då jag är väldigt sjuk, men nu, NU! När klockan är kvart över 12 på natten, då blir jag hungrig..


Idag är det Inas dag! <3

Grattis fina Ina på 17 årsdagen! Nu börjar du bli en stor flicka! ÄLSKAR DIG <3 :D



Tidig morgon och huvudverk - Fredagen börjar bra?

Sitter och väntar på att vår Multimedia lektion ska börja, vilket den verkar göra nu. "Lektionen har officiellt börjat" säger min lärare nu. Nu ska jag väl sätta igång med uppgiften då, fast jag inte vet hur man gör en enda grej. GOOD LUCK SIMME!


NU vet jag var Cissis och Lovisas nästa pojkvänner gömmer sig :O




YOU RAISE ME UUUUUUUP! (bara Isabelle förstår)

 


Taggad till tusen, NOT

Om tjugo minuter ska jag åka iväg till stallet, min syster ska rida. GUD VA KUL! Regn och kallt som fan, nej jag hade hellre varit hemma och pluggat till och med.


Under månen

då vill man skrika börja om och stanna kvar
men vem hör en sådan sliten kommentar?

inga svar





´




Are you game?








Så som det var då, är blått en minne nu


Texten är knas

Bloggen ser lite konstig ut, texten är för stor. Jag skulle försöka ändra lite med texten i designen och allt blev stort och konstigt, det är därför det är fult. Det går inte helller att ändra tillbaka... Som tur är ska Gabriel hjälpa mig med en ny design! :) <3


Handsmycke?

Det är ju en "ny" trend, även om det är något som har kommit tillbaka från våra föräldrars unga tider. Men det har ju blivit lite av den nya bloggtrenden eller vad man ska kalla det.
Själv tycker jag inte alls att det är fint, jag tycker det ser typ hippieaktigt ut, nej verkligen inte alls snyggt. Håller ni med eller tycker ni att det är en ball grej?

 


Mormor <3

Jag vill ta en liten sekund och prata om min mormor. Jag menar det till 100% när jag säger att jag världens bästa mormor! Hon är en riktig bullmormor hon, bakar, lagar otroligt god mat och allt man kan tänka sig. Men sen hat hon en twist; Min mormor springer runt i klackar och är den mest modemedvetna äldre damen jag någonsin träffat! Det roligaste som finns att göra när man åker till henne är att shoppa med henne, min bästa shoppingvän!

Jag pratade precis med henne i telefon och jag måste säga att varje gång jag gör det så lägger jag alltid på med ett stort leénde på läpparna, mormor är ett rent lyckopiller.

Hon är samtidigt den där som man alltid kan komma till, utan att det är några problem. Mormor är också min största förebild. När min morfar var sjuk så tog hon hand om honom varje dag medans hon själv har en ledsjukdom. Det krävs en otrolig styrka för att klara det, och det är just därför som jag ser upp till henne så mycket. Hon har ett hjärta av guld.

Jag älskar dig mormor, världens bästa!



o n s d a g

KALLT! Ja det är verkligen ordet för idag. Det har verkligen varit kallt idag, överallt, men speciellt ute då. När jag klädde på mig ytterkläderna i morse så satte jag på mig skinnjackan och tygskor, dum gjort.. Sen preciiiis innan jag ska gå så tittar jag på termometern och ser att det är +1.5 grader ute och jag ångrade genast mitt val emn jag hade inte tid att byta, då skulle jag inte hinna till tunnelbanan. Så dagen har varit kall för mig som sagt.
Ja, det var väl dagens care..

Annars så har väl inte dagen haft så mycket att bjuda på direkt.. Har bara haft tråkiga lektioner hela dagen lång, som vanligt. Därimot fick vi reda på en helt underbar nyhet som kommer rädda vår partyfredag men det tänker jag inte säga! Mohahahha. Tänkte ta och visa vad jag köpte igår när vi var och shoppade men vi får se om jag orkar hehe.

Nu ska jag titta klart på Projekt Runway, dricka lite värmande té känns som en bra idé (ej rimmat med flit).


Dags för sängen!

Nej nu attans bullar känns det som att det är dags för sängen! Ska bli otroligt sköööönt :)

Tänkte säga ett extra gonatt till min söta älskling som jag saknar hemskt mycket. Dröm sött gubben, du är det bästa jag har och jag älskar dig så otroligt mycket.



ENDLESS

KAN SKOLDAGEN ALDRIG TA SLUT?  DEN ÄR FÖR LÅÅÅÅÅÅÅNG!


Nationalism

Vi har precis avslutat samhällslektionen där vi är indelade i grupper, vår grupp arbetar med nationalism. Det går helt okej men i en ganska långsam takt, vi har en del koncentrationsproblem hehe..

Efter skolan ska vi åka och shoppa! Jag ska köpa mina älskade skor och lite leggings tror jag, kanske ett halsband också. Vi får se hur mycket pengar jag vill lägga ut.


Top Shop must haves

 


-

Stressed and I wanna let it go
Lets go way out spaced out
And loosing all control







When you feel so tired but you can not sleep

Min dag har väl varit sådör, i alla fall till jag kom till stallet men det kommer vi till snart. Dagen började med att jag försov mig så jag missade första lektionen, heja mig.. Sen rullade dagen på som vanligt.
Men när vi kom fram till stallet fick jag mig en trevlig överraskning! Jag tittar på listan där det står vem man ska rida och det står ingen annan än Dandy bakom mitt namn! Min lilla söta älsklingshäst! Lyckan bara sjöng, jag har saknat att rida Dandy så mycket, världens bästa häst, no doubt!

Nu inväntas middagen, korvstroganoff! (stavning?), det ska bli så gott!! Hela resan till och från stallet så pratade jag och Isabelle om olika ätbara saker och hur gott hur allting hade varit just då. Känner fortfarande starkt för kladdkaka och godisnappar..

 


RSS 2.0