Rubrik

Sitter och tittar på det andra avsnittet av Desperate Housewives och det är så jädrans spännande! Men snart är det dags för sängen, det är redan för sent med tanke på hur tidigt jag ska upp i morgon. Uhhhh.... inte kul!

I övermorgon (torsdag) kommer Marcus hem :D ÅH vad jag längtar! Jag ska pussa, krama och gosa sönder honom när han kommer hem!

Jo juste en sak som jag kom att tänka på när jag såg den här reklamen för Dolce & Gabbana är hur otroligt sexig den är! Men inte på det där jobbiga porriga viset som det kan bli, utan snyggt och sexigt liksom. Mjaaau haha.

Lite överredigerad dock men jag gillare haha.


Mitt hjärta <3

Snart tio månader tillsammans älskling. Du är det bästa jag har och jag älskar dig så otroligt mycket, även om det är svårt ibland. Men vi klarar det, det gör vi alltid.
Du och jag föralltid, eller hur?

♥♥


Snart är dagen slut

Snart är den här dagen också slut, är det någon annan än mig som tycker att dagarna går väldigt fort? Men tiden går på något sätt ändå långsamt.. Mjaa nej det där blev konstigt, kanske någon förstår vad jag menar kanske inte, whatever!

Idag var skolan rätt så lam, det hände inte något som var direkt spännande. Efter skolan stressade jag till Odenplan för att jag trodde att vi var tvungna att åka komunalt till stallet men när jag kommer fram till tunnelbanan så smsar mamma och säger att vi får skjuts, då kunde jag ta det lugnt.
Det gick väl relativt bra på ridningen, red Hillman så det kunde väl inte gå heldåligt haha. Och nu sitter jag här framför datorn och tvn och försöker plugga samtidigt, plus att min syster skriver till mig på msn och stöt haha. (Nu tänker folk: Men logga ut eller blocka? Men nej för jag måste ha underhållning i pauserna hehe, slut på parantes..)
Nu ska jag gå och göra té och titta på idol och försöka fortsätta plugga, BRA PLAN! Ni får usäkta men jag är på jätte jobbigt flummigt humör, därav det konstiga och lååånga inlägget.

En liten bild på mig som jag gillar också!



280909

Alldeles strax ska jag springa iväg till tunnelbanan, ska bara packa väskan och lite sånt först. Och så hoppar lilla Cecilia på i Gullmarsplan, vi på gröna ni vet!
Hår färgen blev bra tycker jag :) Lite mörkare än jag trodde med tanke på att färgen hette mörkblondt och det blev mörkbrunt typ haha men det gör inget, fint blev det i alla fall.
Nej nu ska jag ta och göra mig klar, see yaaaaaaaa!


Ny årstid, ny hårfärg

Jag har precis nästan kommit ut ur duschen efter att ha skjöljt ut min hårfärg. Förhoppingsvis så blir det en härlig lite mörkare färg, inte mycket dock! Men det får vi se när det torkar, svårt att se skillnad när det är blött.
Nu ska jag titta vidare på Hitch som går på trean just nu, sen är det sängen som väntar :)


Bubbe är hemma :D

Igår kom Marcus hem på permis och vi tog det bara lugnt, jätte mysigt! Men idag ska vi ta en tripp till stan för han har massa presentkort som han ska handla för och jag hittade inget annat än hårfärg när jag var och shoppade igår så nu ska vi göra ett nytt försök!

Nu ska vi börja röra oss, hoppas mina kära klassbrudar hade en bra kväll igår (?) <3


Livet är en lek och en sak som jag märkt i leken är att livet jag lever är på långt bort i från verklighet.

Vill inte tänka mer 
men jag kan inte sluta hoppas
men allting är på låtsas
och detta måste stoppas
man måste tänka framåt
för att orka morgondan
men det är svårt när inget längre är som det ska



I <3 Ron Pope

Det är här är utan tvekan världens mysigaste och bästa låt, den funkar alltid!

 


Äntligen!

Nu har jag suttit och pluggat till svenska provet i flera timmar men nu är jag äntligen klar! :D Skönt skönt, därimot är jag jätte hungrig och det är middag klockan sju.. Illa.
Middag det blir det i alla fall hos pappa ikväll, ska även sova där :) det känns jätte kul att vi börjar ta upp kontakten lite mer än förut när vi kanske träffades en gång i månaden och nu minst en gång i veckan.

Nu ska jag ta och göra mig lite té, mumsigt! (Allt gick bra på sjukhuset förresten!)

Blir alltid så nostalgisk när jag hör den här (;

 


The Tyra Banks Show

Jag sitter och tittar på Tyra Show och dagens avsnitt handlar om "populära" tjejer som mobbar "icke populära" tjejer och allt vad det innebär. Och jag måste bara säga att Tyra är en sån himla bra förebild! Jag blir så glad att det finns människor som hon i den här världen, hon tar på sig allt för försöker hjälpa ungdomar som har hamnat i alla olika sistsar och det är verkligen beundrandsvärt!

GO TYRA GO!



Ledig idag

Idag är jag ledig, eller ja sjukanmäld i alla fall. Anledningen är att jag ska ta en tripp till sjukhuset för lite personliga grejer, det har inte hänt något allvarligt för er som inte vet om vad jag ska göra. 

Nu sitter jag och äter frukost och tänker på mina gummor som sitter i skolan och sliter.. Kan inte vara kul <3 Nej men jag ska väl göra klart det och springa iväg sen antar jag. Har ganska gott om tid, sköööönt!

Bästa låten just nu!


It's not all good

Idag är en jobbig dag. Det känns överallt, i huvudet, kroppen, överöverallt. Ja jo det är en saknadag idag, eller snarare en saknavecka. En sån där vecka där jag bara vill att Marcus ska sluta lumpen och komma hem för alltid så allt blir som vanligt igen.
Jag ska väl inte klaga, han kommer ju hem i helgen men det är faktiskt ganska svårt när man är omringad av kompisar som har pojkvänner som kan vara med dem i stort sätt när de vill (inget illa mot er gummor). Man blir liksom ännu mer påmind om att jag inte får det, att jag inte kan få krama honom när jag vill det. Men det blir väl bättre sen, det har Marcus lovat i alla fall!

Saknar dig älskling, otroligt mycket!
Jag älskar dig.

 

 


Sååå duktiga!

Nu är man äntligen hemma efter en lååång och tråkig dag i skolan. Efteråt så gick jag och Cecilia till gymmet och tränade. Jag måste säga att vi var riktigt duktiga! Så GO OSS!
Ja och nu sitter man här framför datan, tittar lite smått på TV men ska snart börja plugga lite tror jag, hoppas jag..

Tänkte bara berätta också att det troligtvis inte blir så mycket nya bilder i bloggen då jag fortfarande inte förstår hur man laddar över från mobilen till datorn.


Stora problem i en lite värld

Just nu sitter jag i skolan. Jag och mina kära vänner började prata om engelskan och att vi i stort sätt inte vill gå dit och får ångest varje gång det vankas på grund av vår lärare.
Förut älskade jag engelska, det var verkligen ett av mina favoritämnen men nu känner jag mig nästan beredd på att sluta Engelska B och börja på foto istället (det valet finns på min skola).
Så vi gick just till våran biträdande rektor eller vad hon nu är och sa att vi verkligen vill byta grupp. Men nejnej, folk får byta men inte vi! Vi ska sitta och ha ett möte med häxan och säga att vi inte tycker om henne och att vi inte vill gå dit pågrund av henne, det känns ju verkligen jätte kul om vi nu inte får byta - för då kommer hon säkert straffa oss för att hon är hemsk.

ÅH ÅH ÅH USCH USCH! JÄVLA SKIT!


Ny design!

Sådär ja! Nu är den nya designen uppe! Hoppas att den funkar att se för alla. Om det inte är svart bakgrund (alltså inte där texten står utan utanför) så tryck på uppdatera :) Jag är mycket mer nöjd den här gången än sist, nu känns det bra igen haha. Så förhoppningsvis kommer jag få mer lust att blogga igen.

Vi hörs!


En liten uppdatering

Hej hopp gummi snopp!
Jag tänkte bara dra en liten kortis.. Mer uppdateringar kommer komma när den nya designen kommer upp, så håll koll efter det! :)



Ikväll blir det fest med babsen i Huddinge tror jag att det var, det blir nog jävligt kul! Sen ska jag hem till Marcus och sova hehe. Ja för han är ju hemma nu i helgen så vi tar det bara lungt och gosar :)
Ha det bra tills vidare!


Bloggpaus

Hejhej på er!

Ni som läser min blogg har ju märkt att uppdateringen inte har varit så bra på sistone, eller ja den har sugit. Så nu tänker jag berätta att jag tar en bloggpaus. Jag känner mig inte inspererad till att skriva någonting och det känns inte som mig att bara slänga in ett inlägg för att jag måste uppdatera bloggen. Jag skriver ju bara i min blogg för att jag har något som jag vill berätta, eller för att jag vill skriva av mig eller visa något.
Just nu känns det inte som jag vill göra något av de :P Så det blir en bloggpaus!

Vi hörs igen när jag känner att jag har något vettigt att skriva om! Ha det BÄST så länge!


Justin Bieber

Jag vet att den här videon är rätt så gammal men jag måste säga att sen första gången jag såg den (hörde?) så blev jag helt betagen! Jag och min syster satt och lyssnade på den nyss och båda två fick rysningar i hela kroppen. Om ni inte lyssna på hela så MÅSTE ni iallafall lyssna från 2 minuter in i låten till slutet. OMG! Snubben är sick!

 


Jag är inte hel utan dig <3

Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly
But how can I put into words
The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work








RSS 2.0