We lived wearing black





 

 


Take it off

There's a place downtown,
where the freaks all come around
It's a hole in the wall
It's a dirty free for all





Diamonds are a girls best friend


Ingen ork

Idag har jag försökt uppdatera men varje gång när jag ska ha börjat skriva så känner jag bara att jag inte orkar, så denna fredag blev blogglös. Ganska skönt!


Aj!

Jag tycker, precis som många andra, att dessa skor från bebe.com är döläckra! Det är otroligt snyggt med den lite större peep toe på ankelboots.
Men en sak som jag har tänkt på är: Strängen som man har mellan tårna, som på flipflop. Lär inte den göra förjävligt ont med höga klackar? Det känns ju lite som att den ska skära in i huden och göra jätte ont!
Men vad vet jag?


 

 


Pluggningens dag

Idag blir det verkligen rejäl råpluggning som gäller! Så jag kan ju säga att uppdateringen idag inte kommer vara på topp!

Nu ska jag sätta igång, wish me luck!


Ojsan hoppsan

Sitter och pratar med syster min och blev lite djup i ämnet fjortisbloggare haha. Men de teorierna kan vi ta en annan gång för nu är det dags för sängen!

Later bitches.



Thriller

Om ni läser lite längre ner så skrev jag om att vi filmade en dans idag, vi fick VG vilket var högsta betyg. Här är dansen:



Och ja, vi är proffisionella dansare.....?


Hotpink is hot!

Do you dare to do pink?

 

 


Telephone

Ojojoj vilken låt! Min absoluta favorit låt just nu är Telephone av Lady Gaga och Beyoncé!






Love Converse!

Någon som hittar en favorit?
Personligen älskar jag de med svarta nitar och såklart de helvita!

 

 


Bad update

Idag har det ju inte varit så bra uppdatering här i bloggen men jag har inte haft med mig datorn till skolan idag så det är därför.

Jag kom hem för kanske en halvtimme sen och är helt slut! Hela dagen har jag varit så otroligt trött, nästan sjukt. Skoldagen gick bra, inte så mycket ansträngande moment idag. Där i mot så spelade vi in vår fina dans till Thriller och fick VG, GRYMT!
Efter det blev det en svettig stund på gymmet, fyfan vad jag tog i idag! Men det känns skönt och verkar sådär fint i benen nu efteråt haha.

Nej mina vänner, nu ska jag krypa ner helt och hållet under täcket, det är pisskallt här inne!



Patrik 1,5

Sitter just nu och tittar på Patrik 1,5 som går på Tv. Har faktiskt inte sett den förut men jag måste säga att det verkar som en jätte mysig film! Ska nu titta vidare så jag inte missar något. Säger också gonatt nu för nu stänger jag av datorn, dröm sött!






Bad Boys

Denna låt av Alexandra Burke och Flo Rida har verkligen växt i mina öron(?) sen jag hörde den första gången! Nu gillas den starkt!


angelic..

Jag sitter och pratar med Vilma på msn, vi diskuterar topshops kläder bland annat. Jag kommer då över en alldels änglalik klänning som jag var tvungen att lägga upp här. Se och njut!






Smått och gott från Ginat

 

Kom pengar kom!

 


Get the look

Budget:
Jeans: H&M
Skor: forever21
Tisha: forever21
Väska: Modekungen
Halsband: H&M
Solglasögon: H&M
Ring: Modekungen

Lyx:
Jeans: Citizen of Humanity - Net-a-porter
Skor: Brian Atwood - Net-a-porter
Tisha: La Garconne
Väska: Miu Miu - Net-a-porter
Halsband: hfm.com
Solglasögon: Chloe
Ring: Stephen Webster

Vita Converse?

Jag är just nu på jakt efter ett par vita höga Converse, men där i mot så tycker jag att det är lite saftigt att betala nästan 700 kronor för ett par tygskor så jag försöker hitta lite rabattkoder eller billigare någonstans... Det går sådär kan jag ju säga.

 

 


One fur, two looks

Tänkte börja dagen med ett lite kollage! Det är en päls men på två olika sätt, hoppas det gillas!

 

 


NU!

NU är jag hemma! Bara ungefär 6 timmar senare, tjohoooo! Vi fick gå till stallet från farsta strand då vi missade bussen, vi fick gå hem från gullmarsplan då bussen aldrig kom och med mängden med männiksor som väntade så skulle vi aldrig kommit med den bussen heller.

och jag har bara ett enda ord: KALLT!


Mot stallet

Nu ska jag åka iväg till stallet! Vi får väl se om jag kommer fram i detta kaos som råder över stockholm haha. Nej, nu måste jag dra, hejdåå!



Tisdags inspiration

Idag är jag bara hemma så det blir ingen dirket outfit idag, eller ja, myskläder och senare ridkläder haha. Så jag tänkte dra en liten tisdags inspiration! Det här tar jag inspriation av i morgon:

 

 


minnen minnen minnen

Ibland när jag är väldigt trött, som just nu, så har jag en tendens att flyta iväg bland gamla minnen. Ibland blir man lycklig, ibland ledsen men för det mesta så skrattar jag bara åt hur dum man var och vad man gjorde då som man aldrig skulle kunna göra nu. Tänkte dela med mig av två sådana minnen.

Man har ju många lycklig minnen, speciellt härliga sommarkvällar som kommer och spökar. En som jag tänker på speciellt är när jag och några vänner åkte till något ställe på röda linjen, vi gick i säkert en halvtimme för att komma dit vi skulle. Kvällen var utsedd till att bli en grill/krökkväll vilket den också blev. Vi gick där med våra öl mitt i sommarnatten, alla var helt överdrivet lyckliga och allt var fantastiskt! Det enda som fattades var badkläder, då hade det varit perfekt!
Den kvällen är ett lyckligt minne.

Men sen har vi ju sommarkvällarna där man bara tänker: Vad fan höll jag på med?
Jag gick mot en kompis som jag inte umgicks så mycket med. Vi skulle åka till hennes kompis i akalla om jag inte minns fel och ha lite trevligt. Alla fyra hoppade in i en taxi (som ägdes och kördes av denna kompis) och så åkte vi hela vägen till slut destinationen. Jag kan säga redan nu att detta blev en lång kväll, för oss alla.
Hela kvällen så regnade det men solen sken fortfarande, så det blev en fin regnbåge och stämningen kändes därför ännu trevligare på något sätt.
Vi satt i den här killens vardagsrum (som bestod av ett bord och några stolar, lägenheten användes inte i normala fall) och drack och drack och drack, jag kan inte förstå hur mycket jag fick i mig den kvällen. Stämningen var dock på topp och skratten ekade bland höghusen.

Men tillslut var det dags för mig att bege mig hemåt. Han som hade längeheten följde mig till tunnelbanan, vilket var en jädrans tur med tanke på att jag var på främmande mark.
Jag kommer ner på perrongen och inser att jag inte har någon aning om hur man tar sig hem där i från och jag insåg då också att jag var helt ensam. I lätt panik får jag upp telefonen och ringer en killkompis, han förklarade då hur jag skulle åka, jag skulel gå av i fridhemsplan. Efter detta tappar jag telefonen i golvet och det kommer fram en lite kille, på kanske 13 år och hjälper mig sätta ihop mobilen och säter mig på ett säte och säger att jag ska sitta där. Nu i efterhand måste jag säga tack till den kloka lilla man som hjälpte fyllesimme.

Jag kommer till fridhemsplan och går av, och vilka står inte där om inte två av mina killkompisar med bil och ska skjutsa mig hem. Vilka änglar tänkte jag! Det var en livad biltur hem till Björkis, och jag minns att jag gav min kompis som körde alla mina småmynt som jag hade i min fejk LV plånbok, vilket var en del småmynt!

Nu kanske ni som har läst allt detta undrar, vad var det hon tänkte "vad höll jag på med" åt? Jo, det var vad som hände på den bilresan hem som jag tänker så åt, i och för sig med ett skratt rullande på tungan men ändå. Det visade sig senare, flera år efter, att den bilresan förstörde tre vänskaper, ett förhållande. Och tydligen så förstörde jag någons liv....

Även om jag kanske tycker det är synd att jag idag inte har kontakt med dessa pojkar så ångrar jag inget. Jag fick höra en gång i tiden att man aldrig ska ångra det som en gång fått en att le, så det är precis vad jag inte gör. Ångrar inget!



Din röst

När du ringde idag, första gången på hur länge som helst, så gick det ett glädjerus genom hela min kropp. Att få höra din röst ikväll var precis vad jag behövde, samtalet gav inte bara lycka utan också vetande om din kärlek. Jag älskar när jag hör på dig hur mycket du älskar mig, hur mycket du saknar mig. Du ska veta att jag älskar och saknar dig minst lika mycket mitt hjärta!

Du är den finaste som finns min älskling, världens finaste! ♥





Who dosen't love shoes?


The title says it all.

 

 

 


segt

Lite dålig uppdatering idag men jag är helt seg i huvudet så det är därför. Det får bli skärpning med det senare!


Smart drag

Haha jag vill bara påpeka att jag tycker att jag har otroligt smarta grannar! De som bor högst upp i vårt hus har ju inget "skydd" över balkongen, så det kan tänkas vara en hel del snö på den. Så nu skottar de bort all snö, vilket inte är så konstigt. Men nu till snilleblixten! Varför skotta snö när det snöar? För det gör det just nu, snöar utav bara helvete... Nja, inte det smartaste va?



Morgondagen och god natt

Nej nu måste jag verkligen sova! Ska nämligen åka pulka med brudarna i morgon, och så ska jag skicka iväg alla jobbansökningar. (Wish me luck!) Så jag känner att jag kanske borde få lite sömn i alla fall, med tanke på att jag inte är helt frisk än.

pussssss


Cash någon?

Kan inte någon vara snäll och ge mig en drös pengar typ.. NU?
Jag vill shoppa, och det är verkligen nu.
DET KLIAR I FINGRARNA!



Vårcravings

Nej nu är jag jäkligt less på den här kalla och långa vintern! Så nu bjuder jag på lite vårcravings som man kan drömma framåt med.


 

 


The Hills

Nu är det The Hills och efter det The City för min del! Det är jag värd efter allt slit haha.






To die for

Är inte dessa bilder to die for?
Tre riktigt fina fotografier.


 

 


Work it

Nu har jag äntligen skrivit klart allt som ska skrivas, till alla ställen jag ska söka så nu ska jag bara skriva ut, köpa frimärken och skicka iväg. Håll tummarna!


Lördag

God eftermiddag kära befolkning! Haha.

Idag, som föregående dagar, ska jag ta det väldigt lugnt. Jag ska skriva klart mitt CV och lite så, måste börja söka jobb och kanske praktikplats.. hehe. Men jag ska försöka att hålla uppe gårdagens underbara uppdatering haha, vet inte vad jag fick för ryck igår, men det är väl bara positivt antar jag!

pusssssssssss


hahahah

Du sjunker mer i mina ögon dag efter dag bruden, haha.


Blue

Nu säger jag gonatt med en riktigt färgklick! Nämligen den härliga och underskattade färgen BLÅ!





Promnight

I sommar så slutar min syster nian och ska då ha bal. Men eftersom shopping inte är hennes favoritsysselsättning så har hon överlåtit det hela en smula till mig.

Såhär tycker jag att hon ska vara klädd i vilket fall som helst, bortse från den fula väskan, hittade ingen annan just nu. Men man kan säga att detta är en inspiration även om klänningen är ett måste!

 

Klänning - Topshop
Skor, väska - Have2have
Smycken - Åsitas


At least I got your love forever..

..and forever, you got mine.

 


Wow..

Jag finner inga ord, titta bara. Helt sjukt.




Carmen Kass

Carmen är en kvinna vars utseénde jag aldrig riktigt fastnat över, men så såg jag några bilder som fick mig att äta upp mina tankar! Hittade lite fler bilder där hon är riktigt vacker också som jag tänkte lägga upp nu.

Gillar mest den första och den sista.


















Påminnelse

Detta är en påminnelse till mig själv: gå in på ELLOS hemsida och kolla på det där du skulle kolla, kommer du ihåg? Hemsidan var ju nerstängd just nu så kolla nästa gång du läser detta.

(Nej, jag är inte sjuk i huvudet.. Bara lite kanske.)


love details






fashionpics


I wear heels bigger then your dick

accessorize with silver






Oh New York

En del av de som läser vet att jag skulle åkt till New York i april, men resan blev inställd då Marcus inte fick ledigt då. Men för kanske en timme så ringde Marcus söta mamma och berättade att hon hade hittat en resa tre dagar senare än det engentliga avgångsdatumet. Så nu är det bara att hålla tummarna på att älsklingen är ledig då!

Vill ju åka såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket!




The city's your playground

 

 


.


Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

Idag är det en sån där jobbig dag. En dag där jag saknar min älskling så mycket att jag inte ens kan pressa fram ett leénde. En dag där jag heller inte kan tänka på något annat än honom, och varje gång jag tänker på dig min fina älskling så blir det nästan värre. Jag förstår nu vad du menar att du försöker att inte tänka på mig när du är där borta, för det blir faktiskt värre. Kanske låter hemskt, men det är sant.

Jag hatar att när du är borta så saknas en del av mig, den viktigaste delen av mig. Jag känner mig ofullständig och ensam. Du är den enda person som jag kan prata med om allt, och när du inte är här då finns det ingen som förstår mig helt.
Ja nu rinner tårarna min älskling, de rinner för dig, för att du inte är här. Men mest för att jag älskar dig! Du är den finaste som finns, den enda som gör mig hel.

Jag älskar dig Marcus Hägglund, mitt hjärta ♥




Sjuk på en fredag.

Usch fy och blä. Så känner jag just nu. Huvudvärken bara dånar, illamåendet trycker på och jag mår skit. Gick till skolan igår men fick åka hem efter lunchen för jag mådde inte alls bra och denna fredag blev också en hemmadag.
Ligger och tittar på Avatar i brist på annat, känns som en bra underhållning när man är sjuk. Dock är det inte så bra kvalité så det förstör rullen lite men men, älskar filmen ändå!

Förresten, kul att vara sjuk på en fredag? Not. I och för sig så hade jag inga planer så det blir en lugn hemmakväll, antingen i sängen eller soffan, längre än så tänker jag inte röra mig idag.



Var är pojkvännen när man behöver honom? - I skogen.



Skit också!!!

Här har man målat naglarna, gjort fransk manikyr och hela skiten! Detta för kanske en och en halv timme sen. Och så ska man ta på sig lite strumpor och vad händer då? JO HELA JÄVLA SKITEN FUCKAR UPP OCH BLIR FULT!! Hur lång tid ska det ta för nagellack att torka egentligen?

INTE SÅHÄR LÅNG TID I ALLA FALL!!!!



Kyla, stallet, stillastående - nej tack?

Om en halvtimme ska jag åka till stallet med min syster. Hon ska tida och jag ska stå och frysa i hur många timmar som helst. Taggad? Nej, fan heller!

Men men, jag får ju mysa med min andra älskling ett tag. Min första älskling hihi!





Lilla räven rävis

För ungefär en timme sedan fick jag ett sms av min syster där det stod att det var en räv utanför oss! Är det inte lite häftigt ändå, att man bor i "stan" och att man ändå har rådjur och rävar utanför fönstret?

Söto!







Rude boy

Hörde Rihannas låt Rude boy för första gången just nu och jag kan säga att den på en gång blir en ny favorit! Och videon är ju så jävla fresh, så det gör ju det hela lite bättre om man säger så.






Pretty in pink

Hur mysigt och romantiskt ser inte detta ut? Tänk er brunbrända ben, en hög hästsvans och puderrosa! Åhhhh!





Nattinatti

Nej nu är klockan snart ett, då kanske det är dags att börja dra sig till sängen? Det är ju trotsallt skola som gäller i morgon.

Här har vi min ensamma säng.
Baby, du saknas kom hem!

 

 


Fantastisk.

 

 


Mums fillibabba

Dessa fina skor har jag varit och tittar och smakat lite på den senaste tiden, tycker det verkar som en jävligt bra investering till våren. Men de är ju lite pengar ändå, de kostar ca. 400 kronor så det är där jag tvekar. Kanske inte borde köpa så mycket mer skor nu... Hehe...



Skor: Dinsko
Bild: Jag


Sjukkkkk

Hur kommer det sig att när det är vinter så känner man sig sjuk hela tiden? Nu är jag i och för sig sjuk, men även när man inte är det så känner man sig nere, äcklig och hängig. USCH!

Har legat hemma hela dagen, började med att titta på en av mina älsklingsfilmer nämligen "En shopaholics bekännelser" och efter det blev det lite SACT! Kändes alldels underbart och passande haha. Och vad händer nu då? Jo, Greys börjar, kan det bli bättre? Tror inte det.


Sängen väntar

 

 


Jordgubbar, socker och mjölk

Ja hörrni, det är precis vad jag sitter och mumsar på såhär på kvällskvisten! Det känns som att det är sommar i min mun :D


It's dark but pretty

Jag måste säga att jag fann det väldigt roligt att göra dessa inspirationskollage så nu kommer det en ny kategori i bloggen, nämligen: inspiration.

Detta kollage tycker jag talar rätt bra för sig själv, det är väldigt mörkt och lite goth men så bedårande snyggt! Jag kan ju säga att det inte finns något på bilden som jag inte skulle dö för att ha i min ägo.

 

 


Lovisa kommer få inneboende!

Om en timme är evetuellt denna lägenhet Lovisas, HOPPAS! Då kommer hon få två inneboende kan jag ju säga...

Edit:
LÄGENHETEN ÄR NU I LOVISAS ÄGO! GRATTIS GUMMAN!





Spring in Paris

Jag tänkte dela med mig av lite underbar inspiration till vårgarderoben! Går mer än gärna klädd i något liknande när det börjar bli lite varmare!




Rysningar är bara en liten del av upplevelsen

Jag kikade precis in på Gaybloggen där han hade lagt upp den nya tappningen av "We Are The World" som MJ. och Lionel Richie skrivit en gång i tiden. Jag hade aldrig hört den nya varianten av låten, men så fort de började sjunga så var jag fast!

We Are The World är en låt som alltid legat mig varmt om hjärtat då den väcker många fina minnen från förr. Men den nya tappningen är helt jävla underbar! Plus att det är så fint att de har klippt in Michael också <3


 

 


Doutzen Kroes

Den här kvinnan är verkligen så otroligt vacker!











För Inas skull

Ja då kör vi en liten miniuppdatering då! Mest för Inas skull haha, hon är arg över att jag uppdaterar så dåligt.
Idag började dagen tidigt, väldigt tidigt. Grafisk Kommunikation var första lektionen och vi fick då lite information om den nya uppgiften vi ska börja med, nämligen bokomslag. Jag känner mig inte sådär helglad efter som vi ska arbeta i ett program som jag inte riktigt är överrens, det är InDesign jag pratar om.

Men men, till lunch blev det mossarella och parmaskinka fylld kycklingfilé med pesto och pasta. Det var mycket mumsigt och nu är jag nästan överdrivet mätt!
Dags att börja lyssna lite på min Samhällslärare nu, annars blir hon nog tjurig..



Pälsväst

Om jag inte minns fel så skrev jag ett inlägg för ett bra tag sen att jag var på jakt efter en pälsväst (fuskpäls ofcourse!) Men det resulterade i en dag på stan utan en enda väst i handen påväg hem.
Med tanke på att min budget inte är sådär heeel stor så ville jag ha en med et mindre pris men hittade absolut ingen under 600 kronor.

Men för ett tag sen satt jag och kikade lite på H&Ms hemsida och klickade mig in på rean, och vad fanns där? Jo! En pälsväst för endast 199 kronor, som hittat! Jag har sett den i butik så jag har sett att den inte ser "billig eller fuskig ut", vilket är ett måste!
Så nu har jag i alla fall beställt den, den ska komma på posten någon gång nästa vecka, lääääääängtar!!

 

 


fasion is a constant and beautiful way of being

 

 


Pulka är inte bara för småbarn!

Det blev inte en så lång pulkaåkning för mig och Isabelle men kul var det! När jag tittade igenom bilderna så såg jag att vi ser helt vettskrämda ut på varje bild.. Läskigt att åka pulka..













Ge mig Acne

Jag sitter och drömmer mig bort i dimman om Acne. För det är något jag gör, när jag är uttråkad så tittar jag på skor, då blir jag glad haha.

Och om jag kunde ge dessa till mig själv i Alla Hjärtans Dags present så skulle jag bli glad, skämt åsido.. Men i alla fall så är det två par underbara pjäser.

Tänk om man hade pengarna bara!

 

 


valentine's day

Idag är det den dagen som man ska fira med sin/sina älskade. Tyvärr är inte min älskade hemma på denna dag. Så jag ska fira den ensam, eller nej jag ska nog inte fira den alls.

Det kanske låter bittert men som en kär vän sa igår; Alla hjärtans dag är ju egentligen bara ett datum.
Men för alla er som har någon att fira det med, eller om ni väljer att göra det själva så önskar jag er en underbar dag i vilket fall som helst!

Tror jag ska gå ut och åka lite pulka med min lillasyster, det får bli denna dags planer.


Drar en snabbis

Gårkvällen var så jävla grym! Festen var jättelyckad och jag hade kul enda till halv fem i natt då det bar i säng. Det blev ett litet pyamasparty haha.

Snart rullar brudarna hit för en chillkröktjejkväll, ska bli riktigt kul att träffa alla :D



Good girls go bad

Denna låt taggar vi till förresten!




Tagga till

Nu sitter jag och Cissen råfixade och färdig i min säng. Det enda som fattas är middagen som vi ska äta när Lovisa kommer med vinet. Sounds good? Yeah.


Redovisning

God Morgon världen, vilken underbar dag!

Om en dryg kvart ska jag redovisa min superhjälte. Det känns jävligt skönt att jag faktiskt är klar i tid för en gångs skull, och att jag är nöjd!

Sen blir ju allt liiiiite bättre när man får veta att vi som redovisar idag får sluta tidigare, awsome! Nej nu ska jag ladda för redovisningen haha.

Ha det bäst!


Freeeeeezing

Nu ska jag åka till stallet och frysa i 4 jävla timmar! Hejja hejja!!



Superhjälten är klar!

Efter otroligt många timmars slit så är jag äntligen klar med min första bild i Illustrator! Uppgiften vi fick i Grafisk Kommunikation var att man skulle göra en superhjälte med sitt eget ansikte.
Vi skulle även arbeta med såkallade referensbilder, vilket betyder att vi skulle ha bilder att utgå från. Jag hittade dock en bild som var exakt så som jag ville ha och "kalkerade" mest av kroppen och bakgrunden!
Min blev väl kanske inte helt lik mig, men näsan och ögonen är ganska lika i alla fall!

För att vara första gången i programmet så är jag otroligt nöjd! Här är resultatet av min She Hulk!



Closeup! Dessa ögonfransar tog mest tid av allt, många timmars slit!





usch

Jag mår fortfarande inte bra.. Känns som att jag ska kräkas. Mår jag såhär i morgon så blir det ingen skola i morgon. Så vi får se hur det blir med det.


Man var dum och naiv en gång i tiden.

Hoppas att mejlet hjälpte dem som hade mindre tur. En tanke går till er.

Läs hela artikeln här, och om du också har råkat ut för denne vidriga "Oscar" så ring in! Han måste fan bli åttalad!!




Veckoplanering

Helt plötsligt så blev resten av min vecka väldigt planerad så jag känner att jag måste skriva ner det haha.

Torsdag:
Skola, träning och stallet med Isabelle.
Fredag: Skola, fixning + förkrök? med Cissi och Lovisa, fest hos Vilma!
Lördag: Tjejkrökarkväll med Paula och flera
Söndag: Vara jävligt sliten och bakis!

 

 


Pimp that shoe up!

Efter en otroligt trasig tumnagel så blev jag äntligen klar med dagens projekt!
När jag letade efter vinterskor så ville jag gärna ha ett par boots med nitar på, men på grund av min dumma fotvrist så hittade jag inga som passade. Och vad gör man då? JO! Man gör det själv ;)

Före:



Efter:



HAHA! Fyfan vad mina skor ser stora ut på bilderna! Det är ju bara en 39.. Och ja, jag ser också hur smutsiga de är, måste nog ta tag i det också.

Top Model

Just nu är det Top Model 7, toast och varm choklad som gäller! Mums..






So sick

"God morgon" alla apor!

Idag är jag sjuk.. En konstig sjukdom som gör att man känner sig förträffligt bakis. Alldeles underbart när man faktiskt inte har druckit! Jävligt orättvist tycker jag... Men what to do?

Nu ska jag ta och plugga lite så man känner sig lite duktig när man ligger i soffan hela dagen.



superhjälte

Ojojoj vad klockan rinner iväg när man koncentrerar sig! Enda sen jag kom hem så har jag suttit och jobbat med vår Grafiskauppgift och nu har jag bara håret kvar på min superhjälte som jag gör i Illustrator.
Detta är första gången jag jobbar i programmet och med tanke på det så tycker jag att det blir jätte bra. Jag vill inte visa riktigt än då det ser lite knäppt ut när den inte har hår haha, men senare kommer ett smakprov!

Nu ska jag ringa Marcus och sen hoppa in i duschen. God Natt alla glada!



En lagom påverkad Simme i fredags hahahaha, den bjuder vi på!






Nyrenoverat!

Nu har jag gjort om designen på bloggen igen haha! Men nu är jag faktiskt helt och hållet nöjd, så nu får denna stanna. Hoppas alla gillar den lika mycket som jag gör!

Så tryck F5! Så ser ni garanterat den nya :)



Mumma

Såhär vill jag gå klädd varje kväll på Zakynthos i sommar! Lätt, mönstrat, guldigt och fräsigt! Precis som det ska vara.




Klänning: Halens
Armband: H&M
Halsband: Ellos
Väska: Bianco
Skor: H&M


I <3 wedges

Dessa undebara skapelser är från Nelly.com! Och är de inte to die for? Jag har nog hittat min vårfavorit i skohyllan, kärleken för wedges bara växer och växer!







Sveriges bästa uppdatering?

Jag skulle säga att rubriken inte direkt stämmer.. hehe.

Men jag känner verkligen såhär: när Marcus väl är hemma så vill jag fan inte sitta vid dator och skriva massa inlägg, jag vill vara med honom. Så det är den enda anledningen till min fenomenala uppdatering!



GRATTIS KYLSKÅPET!


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA CECILIA!
Idag fyller Cissi arton och vi ska fira henne till tusen!
Älskar dig gumman! <3 <3 <3





It's a lie

Those who say that love is allways beautiful are liars.


<3

Hittade en bild på mina favoritpojkar som jag inte sett förut. Saknar lillkusinen någon otroligt!




Yes sir!

Män med vapen, vad är det med män med vapen? Igår berättade Marcus att det roligaste med lumpen är när de får skjuta med alla vapen (han räknade upp massor av benämningar, jag fattar ingenting). Det kanske är lite av en pojkdröm? Att få skjuta med riktiga vapen?

Haha, jag trodde de flesta skulle se farliga med en sån där i famnen, men jag tycker bara du ser söt ut i din lilla keps älskling!







Förtrollande är ordet

Jag var inne och läste shopalicious blogg där hon tipsade om dessa underbara skapelser. Och oh lord I'm in love again! Snyggingarna är från Vagabond och går för 600 kronor, ska man satsa? Jag brukar ju dra gränser på skor vid femhundralappen för att jag inte ska bli ruinerad men vafan, de är ju förtrollande!







RSS 2.0