2009

Mitt 2009 har varit väldigt hektiskt och med mycket blandade känslor. Det har varit allt från svek, lögner, oönskade påfrestningar och konsekvenser till absolut ren och skär lycka!

Inte bara började jag ett nytt liv med världens bästa pojkvän utan jag insåg också vilka som var mina riktiga kompisar och vilka som alltid kommer finnas där, i ur och skur. Jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv det här året och insett vad som är viktigt och vad som behöver prioriteras. Något som säkert låter ganska klyschigt är att jag faktiskt inte hade kunnat göra det själv. Så tack till alla som hjälpte mig bli den männiksa som jag är idag! För utan alla motgångar men även framgångar hade jag aldrig kunnat komma hit där jag är nu eller vara den person som jag är nu, som jag faktiskt är väldigt nöjd med att vara.

Det har varit ett underbart år, tack ni som gjort det till det! <3





<3

Du har gjort mitt 2009 underbart, tack! <3
Jag älskar dig




Handlat lite

Jag och Marcus var ju som sagt och handlade lite idag. Han köpte 2 olika drink mixar som tydligen är dödligt goda så det ser vi fram emot! Och så köpte vi ett sanning och konka brädspel med shotglas, så det blire i morgon när alla kommit i gång lite om man säger så haha.

Jag handlade ju faktiskt också lite! Letade efter armband att ha i morogn på nyår men hittade inget som jag gillade.. Men så svängde vi bara förbi H&M idag och då hittade jag jätte fina armband :) Och så hittade jag läppstiftet som jag skulle ha.

Läppstift - MAKE UP STORE; Vamp
Armband:
H&M

 


Sista dagen innan nyår

Sådär ja! Nu var det här året nästan över. Det känns bra, för det känns som att 2010 kommer bli ett grymt år :)
Idag har jag och Marcus bara sista shoppingen kvar innan nyår. Jag ska köpa ett läppstift från make up store och han ska köpa lite drink mixar till i morgon, kanske även ett roligt drinking game!

Jag måste ta och göra mig i ordning nu, klockan börjar ju faktiskt närma sig tre! Uppdaterar lite mer senare!



Rörigt

Jag har aldrig riktigt förstått varför folk hatar Söndagar för jag har alltid tyckt att det varit en mysig dag. Just nu sitter jag och mamma och tittar på Chanel filmen och jag måste säga att jag tycker om den. Den är härlig och mysig, precis vad som behövs idag, väldigt uppmuntrande!


Men jag tror dock att jag ska gå och lägga mig snart, för denna Söndag har inte varit mysig, den har varit hemsk. Jag vill bara sova och glömma att den här dagen någonsin hände, att du aldrig gjorde som du gjort.
Jo så gör jag, jag ser klart på filmen sen går jag och lägger mig och försöker ringa dig en sista gång i hopp om att du slagit på din telefon igen.



-

Många säger att kärlek är det vackraste som finns.
Men varför är det ingen som berättar om baksidorna?





bloggtorka, igen + min dag

Tjenis! (vem fan säger tjenis? :S). Hoppas det är bra med alla och att ni har haft en bra jul. Min jul har varit otroligt mysig, rolig och lyckad.

Jag har ingen direkt anledning till att bloggen stått stilla annat än att jag inte har lust att blogga, har inget direkt att blogga om. Men jag kan ju ta och berätta lite snabbt om min hektiska dag;
Min Lördag började när jag vaknade hos Marcus. Vi gjorde oss snabbt i ordning för att åka till Farsta Centrum för lite mellandagsshopping. Jag skulle ha köpt mina nyårsskor och ett par vinterskor men det visade sig att jag inte kunde ha något utav paren jag hade tittat ut. Så nu är det bara att börja om på ny kula. Jag hittade därimot ett halsband, ett hårband och en fin svart satinblus :)
Sen åkte jag hem och lämnade av lite saker för att senare gå vidare till min kusin där det var födelsedagsfirande och bjöds på god pasta sallad och våfflor till efterrätt.

Efter det var jag otroligt sugen på fest och hörde av mig till Lovisa som också var taggad men vi hittade inget som var värt att åka till så det blev en myskväll med Pernilla och Vilma. Vi satt mest och snackade skit, tittade på bilder på google haha och delade smaskiga nyheter.

Bild för ett bra tag sen haha.



Nu är det julafton!




GOD JUL ALLIHOPA :D







love you

Jag älskar dig baby <3






Dagen före dagen före dopparedagen

Nu är det inte långt kvar till julafton inte! Längtar efter julskinkan (A) haha.

Idag ska jag och Marcus ta en liten tripp till Ringen så han kan köpa julklappar. Men han är lååångsam, han gör lunch medans jag sitter här och svälter. Jaja får väl kasta i mig en macka eller något.

Nu kommer han. HEJDÅ!


Coyote ugly

Denna helg har verkligen bjudit på bra filmer, två av mina favoriter för att vara exakt. Igår var det Stardust och idag är det Coyote ugly, kan det bli bättre? Släng in lite The Notebook sen är det på top!
Nu sitter jag i alla fall och kollar på Coyote ugly som precis börjat på 5an, en riktigt bra söndagskväll tycker jag :)

 



Crawl

 


Natti natti

Dags för natten för min del, eller oj sängen menade jag. Som sagt, trött är jag.

Men jag tänkte tipsa om en liten grej innan jag somnar! Det är en sminkblogg som jag tycker är otroligt bra och lärorik! Linda heter tjejen som driver den och hon jobbar på Make Up Store om jag har förstått det rätt. Varje gång hon gör ett inlägg om sina makeups så sitter jag och dregglar och önskar att jag hade råd med alla de produkter hon använder, men även om jag inte har det så är det grym inspiration att använda med mina egna grejer! Ja det kan jag nämna också: Hon bloggar för veckorevyn så det är lätt att hitta henne på deras första sida!
Bild: Lånad från Lindas blogg.

Så om ni vill checka in bloggen så klickar ni HÄR!

Nu blire sängen för min del, gonatt!



Nyårsskor?

Jag hade planerat att ha ett visst par skor på mig på nyår, de var perfekta och jag älskade dem. ETT problem som vanligt bara; nu finns de inte på hemsidan längre! Skit!
Så jag måste hitta några nya men jag hittar inga som jag älskar lite mycket som dem.. De här är några som jag tycker om men jag vet inte riktigt... Vissa utav dem är liiiite för dyra också..




Tråkig Lördag

Fyfan vad tråkigt jag har! Det kryper i hela kroppen av rastlöshet. What to do? Jag känner mig alldeles för seg för att göra något så det är en hemsk blandning det här.

Setter i alla fall och tittar på Grinchen som går på TV just nu, sen är det Shrek så det är det som blir dagens underhållning.

 


Hemmakväll

Ikväll blev det en kväll hemma för min del, skönt det faktiskt. Sitter och tittar på Snygg Sexig Singel med en godispåse och en skvätt julmust, en perfekt fredagskväll om du frågoar mig!




TIK-A-TAK POKER HAR SLUTAT FUNKA!

 


Jullov!

Det efterlängtade lovet är äntligen här! Och tro det eller ej men jag börjar faktiskt få lite julkänslor, tror att det är snön som gör att man börjar känna sig sådär mysigt julig.

Egentligen hade vi avslutning igår men eftersom jag har en rest så var jag tvungen att skriva prov idag (som gick skit för den som vill veta).
Efter skolan idag mötte jag upp Gabriel, Lovisa och Cecilia för lunch och lite julshopping. Jag är lite i chock för det tog inte alls speciellt lång tid att hitta julklapp till min älskling Marcus, jag som haft sån ånget haha!


 


Host host host host host

Nu har jag äntligen skickat in engelskaskrivningen som jag har suttit med hela dagen lång, så skönt att äntligen vara klar. Men känner jag min lärare rätt så får väl alla i klassen IG i alla fall.

Och inte nog med det mina vänner, jag hostar ihjäl mig snart. Har sån där jobbigt kittlande hosta men som tur är gör det inte ont i halsen (peppar, peppar ta i trä..). Ska snart pallra mig iväg i säng, ska bli skööönt!



Presentkort - Helt gratis!

Jag har nu blivit medlem på en sida som heter GratisBio där man bara med några klick kan vinna gratis presentkort! Så jag tycker nu att alla mina vänner (OCH NI ANDRA OCKSÅ! :) kan ta och bli medlemmar så kan vi samla poäng tillsammans och sen shoppa för presentkorten :) Man kan även samla ihop till biobiljetter eller tidningsprenumationer!

Det går jätte fort att samla poäng! Du får 0,5 poäng när du loggar in, 0,5 när du skriver i någons gästbok, 0,5 poäng när du blir vän med någon på sidan (poängen får du 1 gång per dygn).

Men det finns sätt där du kan roffa åt dig av de lite högre poängen: Du kan vara med i tävling, värva vänner, delta i undersökningar, utnyttja erbjudanden och så vidare och det bästa av allt är att det är gratis! (Det finns även applikationer som kostar en slant men då får man ännu högre poäng så det kan ju vara värt det!)

Vart kan jag nyttja dessa presentkort tänker nog många? Då kan jag berätta att det finns otroligt mycket du kan göra med dem! Här är några förslag: H&M, GinaTricot, Kicks, Hemtex, Lagerhaus, OnOff, Siba, Scandic, Ving, Ica, PizzaHut, TacoBar, Maxi, Dinsko mm.
Det finns över 90 butiker att välja mellan! Så om du inte redan är medlem tycker jag du ska bli det nu! Det är bara att klicka här!

Om man har en blogg kan man även skriva ett inlägg liknande det här och vara med och tävla om ett presentkort från nelly.com, plus att när du gör det kan du samla 5-1000 poäng bara av att skriva några rader! Det är ju som taget!

BLI MEDLEM NU! :D

 


Owl City - Fireflies

Just nu sitter jag och lyssnar på MTV och så kommer det en låt jag inte hört förut, och åh vilket låt! Den är alldeles underbar! Lyssna och njut är det enda jag har att säga.




Bejbi

Tack för att du finns vid min sida älskling, tack för att du är mitt stöd. Det finns ingen som du, jag är så glad att jag har dig.



I love you baby <3



Ägrim

Ridningen gick jätte bra för den som är intresserad! Jag fick Ägrim och det var duktiga framsteg från förra gången, nästan inga problem alls den här gången. Vilket känns väldigt bra då han är en klurig häst.


Stallet

Om en kvart ska jag knalla iväg till tunnelbanan för att åka till stallet. Det är ju Måndag vilket betyder ridning för min del. Kan väl inte säga att jag känner mig heltaggar då det är pisskallt ute och jag inte är på topp direkt.. Hoppas det går lättsamt och bra idag bara.



It dosn't matter if it's black or white

Skor: Have2have Klänning: TOPSHOP Väskor: H&M

 


 


JÄVLA FITTHELVETE

Jag förstår inte, inte någonstans. Engelska har alltid varit det ämne som jag varit bäst på men bara för att man har en viss lärare som är helt hemsk och kommer från stenåldern så har man en IG-varning! VAD ÄR DET FÖR JÄVLA SKIT?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6209390.ab

Så jävla rätt, det är fan inte rättvist att man får IG bara för att läraren man har tycker det roligaste i världen är att underkänna folk. Jävla idioter det finns.

 


My Bitches

Snart måste jag skynda mig och packa mina saker och åka hem från Marcus, det är ju nämligen så att man väntar finbesök! HURRY HURRY är det som gäller!



Broken-hearted girl

 


Dags att dra sig

Nej nu jäklars köttbullar är det dags för sängen! Lär väl inte kunna somna men kan tycka att det är värt ett försök..





Nödvändigheter!

Ikväll är jag pojkvänsfri (kanske inte ska säga fri då jag hellre har honom här..) så jag har bestämt mig för att göra lite saker som behövs göras!

Det här är min "att göra" lista:
  • Skriva en julklappslista
  • Titta på Grey's Anatomy <3
  • Dricka hinkvis med té
  • Försöka komma i säng i tid
Visst känns allt livnödvändigt? Bra, för det tycker jag med!



When I say jump, you say how high?

Tänkte att jag skulle bjuda på lite höstcravings i svart, dreggel..

 

 

 


Natti natti

Jag ska strax bege mig mot sängen med lilla Marcus, ska bara fixa lite grejs först. I morgon behöver jag inte gå på första lektionen (Svenskan) för att jag redan är klar med talet som vi ska arbeta med, TACK LINDA!
Så det blir en sköööön sovmorgon för mig, mohahaha.

God natt bitches!



Börjar bli sjuk?

Nu är det såhär va att jag börjar bli sjuk.. Inte alls kul det där. Gick inte på första lektionen idag för jag mådde alldeles för pissigt men ska pallra mig iväg snart och gå på de två sista, DET ÄR ETT MÅSTE. Men sen blir det snabbt hem och rakt ner i sängen.

Wish me luck..


Bokat!

Gisssa vart jag ska den nionde april med min älskling och hans familj? Åh jag är helt i extas!
Fyfan vad bra det ska bli!


 


Sjätte december <3

Idag har det gått ett år sedan du och jag blev vi. Det har varit det bästa året i hela mitt liv, och det är på grund av dig älskling <3 Jag vet att det kanske låter klyschigt men du är verkligen det bästa som har hänt mig och jag älskar dig mer och mer för varje dag som går.

Marcus Hägglund, jag älskar dig oavsett!




@ Inas syster

Nu sitter jag med mina älsklingar hos Inas syster! De har precis flyttat hit och jag måste säga att det är riktigt mysigt här :) Snart är det nog dags att dra fram krökat och börja spåra höhö..
PEACE OUT!

Tonight

Ikväll blir det fest/chillkrök med de bästa älsklingarna från klassen! Love you guys <3



Haha hittade ingen annan bild när ni alla var samlade :P


Lugn fredagkväll

Ikväll blir det bara till att ta det lugnt, inget stress eller något sådant, bara mys. En perfekt kväll med min älskling.
Marcus ligger i sängen och tittar på en riktig skitfilm, (är det bara min pojkvän som har hemsk filmsmak ibland? Haha), men ska nog ta och göra honom sällskap nu!

Nej! Nu ska jag avrunda! Det blir en liten bild på mig också som jag hittade på Marcus digitalkamera :)






PS.

Ett litet by the way: Jag fick hem en man i uniform igår, hihi. En sur liten man för den delen..





Sovmorgon

Kunde det bli bättre? Jag har fetaste sovmorgonen när min älskling äntligen är hemma, det är ju som taget! Men jag måste snart börja göra mig i ordning då jag ska åka om en timme..

Efter skolan blir det lite lätt shopping med Marcus, får väl se hur det går hahaa.


Äntligen är det den tredje december!

Jag kan inte beskriva hur glad jag är för att det äntligen är den tredje! Så som jag har längtat och väntat! Nu är det bara en liten sak jag väntar på och det är att min älskling ska ringa mig och säga att han är i City igen.
Det är lite roligt faktiskt för jag har lite fjärilar i magen, precis som när jag var alldeles nykär och allt var så pirrigt, exakt så känns det nu!

ÅH ÅH ÅH ÅH JAG ÄR SÅ LYCKLIG! :D



Jag älskar dig så otroligt mycket, du är verkligen det bästa som har hänt mig <3



Memories never die

En underbar cover som tar med sig så otroligt många underbara minnen <3

 


Nu är det klippt!

Sådär ja! Nu har jag klippt mig och allt. Det blev inte så mycket förändring men vi formade till håret lite och gjorde en liten bussak som bara syns om jag vill haha. Kan tyvärr inte visa bild då min syster inte har kameran här hos mamma..... Men det kommer säkert ska ni se :)

Nöjd är jag i alla fall!




Haircut

Snart slutar vi, eller ja om en halvtimme typ. Då ska jag åka iväg och möta min syster och så ska vi gå och klippa oss! Men problemet kvarstår.. Hur fan ska jag klippa mig? :O Jag vill ju verkligen ha något nytt men jag vet inte vad..

Jaja, jag kommer väl till skolan snaggad i morgon eller något haha.


Svenska

Sitter på Svenskan och ska skriva ett tal. Jag har kommit en bra bit på vägen faktiskt men nu har jag kört fast lite granna.. Men tänkte dela med mig av lite bilder från shoppingturen igår, dock inget på det jag köpte haha, eller jo! Glasögonen jag har på bilden köpte jag igår :) Telefonen vill ju fortfarande inte funka med datorn.






Såhär vill jag se ut på nyår

 


I övermorgon

I övermorgon kommer min älskling hem, åååååååh vad jag är glad <3






Empire state of mind

I can make it anywhere,
yeah they love me everywhere



Nyårsklänning

Jag tror jag har hittat min nyårsklänning! Åh vad fin den är haha. Enkel men ändå jätte fin!




RSS 2.0