Slutar om en timme


Efter skolan ska jag hänga med den coolaste katten i stan! Och ja ehm vi ska till stan haha. Nej men skämt å sido, efter skolan ska jag åka och träffa Vilma i stan, vi ska pröva lite bikinisar och kanske blire lite shopping också!



Vilma i sin bästa form!

Det går bra nu!

 

 


I stick to what I prefer




Trust is like a mirror, you can fix it if it's broke


Fan vad härliga klipp jag hittar, sådana som man bara ryser när man hör!



Men detta stämmer ju också så grymt hårt!


Dude, I'm Chuck Bass



Oj oj oj, höj ljudet, lyssna och njuuuuuuuut! Damn he's a sexy motherfucker!






fan

fitthelvetesjävlaskit nationellaprov.

jag hjärta dig


Så fin väska!

 

Xpress your style

Nu tycker jag att alla ska rösta på min "insida" av min väska så jag vinner denna, vore super! KLICKA!

 


Hemmåt


Nej nu åker jag hem, slut för idag, tack för idag!

Budget


Anledningen till att jag aldrig skriver ut priser och köpställen på mina kollage är för att nästan inget, om ens något, är från Sverige och allt, exakt allt är pissdyrt. Det ska endast vara för inspiration! Men nu är det så att min älskade vän Vilma blir lite arg för att hon aldrig har råd med plaggen så jag har lovat henne att köra en budget, och vem vet, jag kanske fortsätter med det ;)

















Klänning, svarta solisar, top med nitar, top med blommor, örhängen: TopShop
Gladiatorsandaler, beige bikinitop, bruna solisar:
Lindex
Kjol, buister, paljettbikini, shorts, armband:
H&M
Vita tygskor:
DinSko


Time for lunch


Om en kvart är det lunch, och fyfan vad det känns bra haha. Magen kurrar ihjäl sig snart, det känns som att någon sitter och bankar där inne! Självklart så blir det indiskt denna tisdag ;)


Denim love


Fasiken vad denim slår hårt i år, men det är ju inte så konstigt! Så freaking fresh!






Modekungen


Modekungen i mitt hjärta är allt jag säger! Enda sen jag klickade mig in på sidan för huuur länge sen som helst så har jag haft många favoriter, bland annat min älskade väska! Men här är lite andra fina ting från modekungen!


Ps.


Måste bara skriva av mig några rader.


Fyfan vad jag är less på människor som öppnar käften och snackar om saker som de inte har någon aning om, som bara hittar på för att få bekräftelse. Fyfan vad det är synd om människor som hittar på saker för att de inte trivs med sig själva, för att de måste klanka ner på andra.
Fyfan för människor som är så otroligt patetiska att de lever på att försöka få andra att må dåligt, och försöker leva på att trycka ner alla andra så de ska se bättre ut.


Fyfan för dig.

Godnatt


Kom på att jag börjar pisstidigt i morgon så det är dags att börja dra sig.. Marcus kommer över, och kryper ner i sängen med mig så slipper sova ensam, när han har lekt klart med sina kompisar. Problemet är bara då att jag aldrig kommer vilja gå upp i morgon haha.


'Cause everything is never as it seems

 

 

 

 


Hello sailor


Sailor, eller seglarmodet har aldrig riktigt varit min grej. Men nu på senaste tiden har det börja krypa in i mina tankar, men bara i små detaljer, det är snyggast tycker jag! Men gillar med det stört mycket så kan man ju köra en hel outfit, det är upp till var och en det haha.





SO DAMN GOOD


Hej alla glada! Lite smådålig uppdatering sista tiden, I know! Men man kan inte göra allt haha. Tänkte berätta en liten rolig sak som gjorde mig förträffligt glad såhär på kvällskvisten!

Idag hade vi nationella prov i Engelska, tal delen var det. Jag var lite smånervös då min engelskalärare inte verkar tycka om mig så mycket och det har inte gått så bra i det ämnet för mig hittils, då jag tycker att det är ett av mina starkaste ämnen, men så går det när man har fel lärare.. Det är bara att bita i det sura äpplet! Men för att komma till saken så tyckte jag att provet gick bra idag, men var inte säker att hon tyckte samma sak. Men tydligen så tyckte hon det med måtta!

Fyfan vad trevligt det känns! Nu får vi bara hoppas att resten av proven går suveränt, så kanske det räddar mitt betyg!

 


äckellördag


Denna lördag är inte mig dag, punkt slut. Jag känner mig skit stressad och ledsen, har typ gråtit större delen av dagen, inte alls så kul.

Nu ska jag och älsklingen åka till sickla för att köpa en datorstol och senare blire bio, Alice i Underlandet ofcourse! Får se om vi kanske äter ute också!





Min Fredag, med bilder haha


God morgon, god morgon!
Just nu sitter jag i skolan med Gabriel, eller ja, han är och lämnar in sin sladd till vår lilla hustomte här i skolan. Datorn ville inte riktigt fungera som den skulle. Så jag sitter ensam haha. Men nog om det!



Vi ska snart gå och möta upp Cissi och Lovisa för lite lunchtime, jag har redan bestämt mig vad det blir för lunch för min del: Kyckligsallad med bulgur, så freaking gott!
Efter lunch har vi Grafisk kommuntikation, jag ska då lämna in mitt bokomslag som skulle varit inne förra veckan, men ett litet missöde hände och jag hade arbetat med fel upplösning, så det var bara att göra om! Hoppas det duger nu bara!



När den lektionen är slut så har även min skoldag tagit slut. Då kommer min lillasyster Isabelle in till min skola, vi ska åka till kista för att kolla på en klänning till hennes bal. Jag är förövrigt hennes personliga stylist haha, bra att man duger till något!



Och sen, när jag har gjort allt detta så händer det bästa med hela dagen!!!!! Marcus kommer hem :D ÅH VAD JAG LÄNGTAR!!!!!!! Jag ska pussa sönder min finaste, underbaraste älskling!!!!

 

 


Spetsbikini

På nelly.com så kan man göra egna bikinisar! Bidraget som vinner kommer skapas och säljas på deras hemsida, men framför allt så får alla bidrag ett litet presentkort, mycket roligt!

Här är min bikini, klicka på bilden eller länken för att rösta på den!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 


Stort tack!


Fan asså tack till Linnea som klippte och färgade mitt hår idag! Jag är så pissigt jävla as nöjd haha! Känner mig riktigt fresh kan jag ju säga!

Resultatet:


Plugg?


Idag är jag som sagt ledig men jag borde verkligen sätta igång och plugga ändå.. Kanske efter top model? Ja jo kanske...

Run this town




pepplåt!

Zebra


Där har du min zebranagel Cissi, fräsig va?


Jumpsuit


Jumpsuiten måste ju vara sommarens största hit! För mig är den en självklar stjärna


 


Nattis!


I morgon är jag ledig, vi har studiedag och de flesta ska ha utvecklingssamtal då men inte jag! Så i morgon ska jag åka till Maria Nila i Globen för att en vän ska klippa och färga mitt hår. Det är bra när man har vänner som går frisör på gymnasiet, de är hemskt duktiga men det blir inte lika dyrt som om man skulle gå till en färdigutbildad frisör. Me like!

Om alla är snälla i morgon och inte gör något hyss så kanske jag visar en bild hur det blir! (mest beror det på om jag lyckas ladda Marcus kamera, jag kan säga att det är ett mysterium!)


Ungefär så ser barret ut just nu!


In style


Tänkte ta en sista liten inspiration innan det blir dags för sängen. Denna outfit känns bara så jävla rätt! Något jag ska ge mig ut på jakt efter är en randig kavaj, that's for sure!





Morfar

 

Idag har det gått tre år sedan du försvann från oss.
Tre år utan dig känns overkligt, det känns inte som att det är sant.
Men jag älskar dig morfar, och saknaden går inte att beskriva.

Hoppas du har det bra där uppe bland molnen


Oh snapilidapeli!


Inte så kaxig nu VA VA VA VA VA ?!??!?! (Haha, det är bara Cissi som förstår skämtet i det här inlägget!)

 


BEAUTIFUL DIRTY RICH


 


GYM


Nu ska jag och två töntar gå till gymmet, vi ska vara asfitness! PEACE!



Sometimes I feel like I live in Grand Central Station




Soligt värre


Jag vaknade idag av världens härligaste känsla! Jag hade känslan av att det var sommar, solen sken och snön på huset mitt emot hade smällt, men icke! Fint väder är det dock och man ska inte klaga. Jag firar detta fina väder med att ha mina nya vita Converse på mig, riktiga vårkänslor det!

Nu är det Svenska, hejdååååå


Done, finito


Nu är jag äntligen färdig med inlämningsuppgiften! Känns otroligt skönt att ha fått det gjort. Lite trist att vår skrivare verkar ha slut på röda toner så alla bilder blev typ blå/gröna men det är ju texten som räknas i vilket fall som helst. Så Ina om du ser det här innan i morgon så vet du! Men det är utskrivet i alla fall.

Dags för sängen mina vänner, see ya!




Sommar, nu tack!

Det kan omöjligt bara vara jag som tycker att den här vintern har varit way to long och att sommar skulle sitta fint nu? Jag tror inte det i alla fall!

 


Epoker


Just nu sitter jag och pluggar, går det bra? Nej. Uppgiften är att skriva om tre olika litteratur epoker eller vad det heter haha. Ska väl ta och fortsätta att skriva om Tristan och Isolde nu, ville bara dela med mig av det hemska som försegår här!


Happy summertime

I sommar får H&M klä mina fötter! Kan tänka mig alla dessa tre på Zante och här hemma. Helt fantastiska!




Draperad pastell

 

 


Kelian


Ken Ring är inte någon jag normalt lyssnar på men hans låt Kelian är ju för fan to die for! Jag blir helt sentimental och snyftig haha. Och hur fint är inte namnet Kelian?

 


Epic


Veckan som kommer

 

 

 


Run for your life


God morgon, god morgon!
Seg uppdatering i helgen, ja.. Men men. Vi tar nya tag nu i veckan! Om tjugo minuter ska jag pallra mig iväg till tunnelbanan för att dra till gymmet och ha idrott. Dagens lektion innebär för mig att jag ska springa två kilometer så fort jag kan, good luck chuck! Men mp3n är laddad även om inte jag är det haha.

Just nu sitter jag förövrigt i min säng med mina nya klackar på mig i hopp om att jag ska kunna gå ut dem lite, dragkedja på den ena vill inte riktigt ta sig hela vägen upp än. INTE KUL! Men men, än så länge ligger snön och då tänker inte jag glida runt i mina killerheels!


Chinossponsraren


Idag klickades två par chinos hem från ellos, förträffligt bra pris!


Bara för att jag har världens bästa pojkvän ;) Tack bejb! <3


tiden rinner iväg


Nej nu måste jag verkligen bums i säng! Kan ju berätta först att allt på gymmet gick finemang och att jag åkte till stallet senare och där gick allt också bra. Men det tar på krafterna att ränna runt, sängen here I come!



Idag i omklädningsrummet efter gymmandet. FRÄSHT!

Nu beger jag mig till gymmet


Skoldagen har lidit mot sitt slut och jag ska bege mig till gymmet med kära Cissi och Ina! Time to bränna some fett mhuhu. Nej gud vad trött jag är, mycket svammel, hejdååååå.



Dagens färdiga uppgift. Ett grupparbete där jag skulle göra fram och baksidan till en broschyr och detta är resultatet!

oh no


Ingen inspiration överhuvudtaget idag, så jag säger gonatt! Sov gott!


Trötter


Idag har det varit en lång dag, eller kanske inte men det känns så! Orkar inte riktigt skriva mer just nu men fixar nog lite kollage sen eller något.

pussar

A splash of color


Det har varit mycket om färger idag i bloggen så varför sluta prata om det? Haha. För även om dova färger är otroligt fräsigt så måste jag säga att en rejäl färgklick verkligen kan lyfta en hel outfit!




Äckelsnygg


Åh fyfan i helvete (ursäkta de fula orden) vilken perfekt väska! Min med nitar undertill från modekungen har ju gått sönder, den går fortfarande att använda men är ändå sugen på en ny och den här bara skriker KÖP MIG!



Både jag och Vilma är helt förtrollande kära i vår älskade kappsäck!





Leather and lace


Skinn och spets på allt som går känns jääävligt rätt!




VOGUE UK


Beige, grått, vitt och nude är enligt mig helt genialt!




 


Mår skiiiiiiiiit

Åh fyfan vilken inte rolig morgon. Mår illa som ett stolpskott och huvudet dunkar som fan. Usch.


School

God dag alla små apor!
Jag sitter nu i skolan med mina kära små loppor Lovisa och Cecilia. Vi känner hur tröttheten, efter gårdagens slit med idrotten, börjar rulla på. Ögonen börjar ge vika kan jag ju säga.
Cissi och Lovisa är sööööta

Äntligen klar!


Nu har jag suttit och skrivit en uppgift som ska vara inne i morgon hela dagen! Och nu är jag äntligen klar och skickat in den, SKÖNT! Nu blir det bums i säng! Hejdååå


simpli[city]

 

 


Simplicity is the key

 

pics: Stockholm Streetstyle och Fashionpics

Pretty damn good!


Loggade just in på skolans intranät och såg en trevlig överraskning!



Jag fick MVG på superhjälten jag gjorde i Grafisk Kommunikation!


"Ni får komma bara ni är jättesnygga och kåta"

Hahah ja det är dit vi ska nu! Ett gäng killar på Kungsholmen ska vi nu, haha fyfan vad kul vi har! hhaha. Minut och varm choklad säger väl allt?
nu ska vi fortsätta vår natt, peeeeeeeeeeacde



See ya!


Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan göra mig klar och traska iväg till Pernilla för att dricka té, umgås och klippa mig! Sen ska vi till Vilma och äta middag, fixa oss och sedan lite party party! En riktig heldag med bästa vännerna! <3




Måste införskaffas


Alla mina ridkläder och tillbehör börjar bli riktig slitna, men det jag är i störst behöv av just nu är nya ridskor. Funderade på ett par rejäla ridstövlar men tittade runt på lite hemsidor och kom fram till att ett par skor och chaps känns mer användbart och varierat, plus att med mina vader kan det bli svårt att hitta stövlar haha.


Saturday night


Ikväll ska jag ut med mina fina pinglor och göra natten farlig!
Jag tänkte visa vad jag tar inspiration av ikväll, dock blir det inga sådana klackar som på bilden, de är hos skomakaren..


Uppe med tuppen


Nu är det äntligen helg, och efterlängtad har den varit, speciellt att få sova lääääänge! Men vafan, varför är ju uppe klockan nio på morgonen?! Så otroligt störigt!!!!


Tidigt sänggång


Fast det är Fredag så ska jag gå och lägga mig nu, tidigt. Är helt slut och kan inte sluta gäspa haha. Gonatt!


Ett mästerverk!

Jag tittade just in min kompis Inas blogg och fick se den mest spektakulära videon jag någonsin har sett! Låten Telephone av Lady Gaga och Beyoncé har varit en favorit länge nu, och när jag såg videon så blev min crush ännu starkare.

9,32 minuter av ren underhållning!




I'm gonna rock your world

 

 

 


Plugg, någon?

Pluggandet som jag sa att jag skulle ta tag i har jag inte sett av än haha. Och nu börjar Vampire Diaries som jag känner att jag MÅSTE se haha. Så plugget.. Ja det får vänta en sekund.



pussssssssssssss!


Wanna party in champagne?

 

 

 


Fredag hela dagen, och en del Torsdag


Nu är det äntligen Fredag, men veckan har ju gått jätte fort, tycker ni inte? Denna dag för mig består av skola, lite ärenden och sen plugg när jag kommer hem. Det blir hemma hela kvällen, ska ju ändå ut i morgon! Så jag kanske belönar mig själv med lite grönsaker och dipp :) Mjo, det blir det nog!

Igår så var dagen ganska lugn. Efter skolan så skulle alla som inte har en praktikplats än sitta kvar i skolan och leta, vilket jag gjorde men efter en halv timme så kände jag att jag lika gärna kunde göra det hemma, så jag gick.
Jag var hemma en kort stund sen var det bara att bege sig till stallet för Isabelles ridning, som för övrigt gick jätte bra, hon är så duktig så!
Men det var inte bara det som var lyckat med vår vistelse! Jag kan ju säga att jag numera har en praktikplats, jag ska praktisera i stallet i en månad och det känns jätte skönt! Förra året stod jag ju inne på Gina Tricot hela våren och såg den springa förbi men nu får jag vara ute på landet och bara njuta av hela våren, kan inte bli så mycket bättre! Plus att jag får spendera varje dag min Dandy älsklingen hihi.



Nu ska jag börja avrunda, Grafiska lektionen börjar om tio minuter så jag ska ta och tagga till haha! Hörs senare!



I'm not sleepy

Jag borde verkligen slänga mig i säng nu men jag är så himla inte trött! Det kanske blir lite Scrubs och How I Met Your Mother först, hehe.



En passande bild för mitt dilemma kanske?

Ge mig vår!..


..Så jag kan springa omkring klädd såhär!





Lyckan är för fan överdriven just nu!


Gissa mina vänner vad som äntligen fanns i min storlek?!?!?!?!

Ellos, 450 kronor. YEEAH



Ja, ni gissade rätt...!


It dosen't matter if you're black or white

 

 

 


Samhälls lektion

Sitter nu på samhällslektionen. Man ska arbeta med personligt brev och CV men det har jag redan klart så jag gör inget, egentligen ska jag jobba lite med annat men koncentrationen finns helt enkelt inte!

Lånande Cissis webbkamera haha.




Jag bönade och bad..

...och jag fick! Tack Ina!


Darling

 

Jag saknar dig min finaste <3

 


Easter inspration


Snart är det Påsk! Eller ja, om ett litet tag men gult är inte fult så här får ni Påsk haha.



Prov

Nu har vi slutat, eller ja, inte helt, inte vissa. Ska nu gå och skriva ett Engelska prov som tydligen ska vara piss svårt, fyfan va kul!



Vår runt hörnet snart?

Hot mess

 

And I'm like hot damn, let me make you my boo!

 

 


N.Y

 

 

 


Grafisk

Damn vad kul det var att gå upp klockan 6 i morse, jag kan ju säga att solen inte ens hade gått upp.
Dagen började med massa nyheter, de flesta sjuka och dåliga faktiskt men det fanns en gnutta gott i det också. Nu ska jag göra ett bokomslag, jippie..


Nighty night


Dandy älskling

 

Ridningen idag gick mycket bra. Vi övade olika galoppövningar vilket är Dandys favorit sysselsättning så det var kul att se min älskling få springa av sig lite. Isabelle var med och tog en otrolig massa bilder på mig och Dandy, tack!

 

 


Lovley


Nu har jag varit borta härifrån så länge så jag tänkte att jag skulle sprida lite kärlek i bloggen, kanske för att vårkänslorna har sprudlat idag?


I'm not dead!

Hejhejhejehej hemskt mycket hej!

igår åkte Marcus tillbaka till helvetet så nu blir det nog lite mer fart på bloggen, men inte förns ikväll, har fullt upp hela dagen! Snart ska jag packa och pallra mig iväg för att möta Cecilia och åka till skolan, usch.



Hello lovers!

"Leverans om 1-3 dagar"

 

 


Icecold baby

Min älskling är hemma så bloggen ligger på is. PEACE!



RSS 2.0