We'll love you just the way you are, If you're perfect

Jag hittade denna bild i Tyras blogg och blev lite smått chockad. Jag kan i vissa fall tycka att det är lite "häfitgt" med denna typen av annonser/reklambilder men här tycker jag verkligen att de har gått för långt. Man ska vara försiktig när man leker med såna här starka ämnen tycker jag, för även om de som har gjort den tycker att det kanske är en kreaktiv idé som ligger rätt i tiden så blir det ändå helt fel på något sätt..

Vad tycker ni?



Bild: Tyra Sjöstedt
Rubriken: Inas facebook.






There's no end.

Jag kan inte tänka att jag är den enda som känner att precis när allt plugg börjar lugna ner sig och avta så kommer det en ny bomb? Eller så kommer man på saker som man precis glömt?

Just nu sitte r jag och skriver om mitt Svenska tal till engelska då jag ska hålla tal på Tisdag i Engelska. Men gud vilken ångest! Inte bara att jag måste stå där och skaka som ett asplöv igen, utan nu ska jag göra det på engelska, lycka till!




Jag är kär i dig

 

 


What to do?

Fest eller mysig tjejkväll? Vi får se vad denna Lördag har att erbjuda!



Lördag lördag lördag

Som konstaterat så är det Lördag idag. ÅH vad skönt det är med helg! Bara ligga i sängen och dega och mysa med min älsklingspojke, det är vad jag kallar perfekt!

Idag har jag inga direkta planer.. Det var prat om att åka till Cissi ikväll för lite mys men vi får se hur det blir med det.. Cissi: Smsa mig!
Nu ska jag titta vidare på en dödålig film som går på 6an. Trevlig helg!


Äntligen Fredag

Min Fredag har varit bra hittils. Dagen börjar med lite bowling på friluftsdagen och sen åkte jag och jobbade, och här sitter jag nu.
Om typ en kvart ska jag åka till Marcus för nu är han hemma. Nej nu orkar jag inte skriva mer! Hejdåååååå


Trött

Nu ska jag sova, och skönt ska det bli!

Svenskalektion

Fyfan vad mycket snö det är ute! Dagens konstaterande var detta.
Just nu sitter jag på Svenska lektionen, vi har vikarie och han verkar lite... hm... skum? Som alla andra vikarier haha.

Nej, nu ska jag sätta igång med att analysera en debattartikel!

Smoooothie!

Godmorgon kära världen!

Ni vet när sängen är sådär superskön som den aldrig är sådär som typ himmelriket? Så var i alla fall min säng när jag skulle kliva upp, hate it. Jag tror jag tryckte på snooze säkert 7 gånger hehe. Men men, nu är jag uppe och sitter och dricker min frukost, ja jag dricker en havresmootihe till frukost.

Tänkte skriva ner recept och visa en liten bild på den ikväll. Den är nämligen perfekt om man har svårt att få i sig frukost då det känns som att man nästan dricker milkshake! Plus, det som är det bästa av allt att jag står mig på den enda till lunch, alldeles perfekt!

Jag ger upp

Nu ger jag upp med bloggen för idag och hoppar in i duschen och efter det sängen. Efterlängtas, ja.


Renovering

Om bloggen ser konstig ut så är det för att jag håller på att renovera! Skriver ett inlägg sen när allt är klart!





Så otroligt less bara.

Nu har jag lugnat ner mig lite så tänkte skriva ner varför jag är så arg. Jag kan ju börja med att säga att den här dagen har varit den värsta bergochdalbanan hittils, ilska, lycka, ledsamhet, ensamhet, oro, nervositet.. Ja listan är lång. Men för att komma till saken nu då.

I natt ringer Marcus och väcker mig, jag hör knappt vad han säger för jag är så trött och kommer inte ihåg större delen av samtalet (om man nu kan kalla det det). Men det jag hör gör mig näst intill klarvaken.
Marcus har fått ett schema som ska gälla tills han muckar i sommar och efter hans schema så har hans mamma bokat vår New York resa som vi ska göra i vår.
Så vad tror ni Marcus säger som får mig att vakna ur dvalan? Jodå, de dumma idioterna som göra deras schema har såklart ändrat det! So guess what? Han har ju såklart inte ledigt när resan är bokad. SÅKLART!

Jag är inte bara arg för att det eventuellt inte blir någon resa men för att Marcus föräldrar är helt underbara människor som inte behöver det där krånglet och Marcus behöver det verkligen inte efter allt jävla skit han får ta från lumpen. Han såg fram emot New York så otroligt mycket, och det gör jag med. Men såklart så ska ingenting gå vår väg utan det ska alltid bli något fel någonstans. Alltid.
Så nu vet jag inte om det blir någon resa, jag vet inte när Marcus är ledig framöver eller hur mycket, jag vet ingenting. Det enda jag vet är att anledningen till att Marcus ringde halv ett i natt (han brukar ringa vid åtta - nio tiden) är att hans idioter till befäl har låtit de stackars pojkarna slita från klockan sju på morgonen till klockan tolv på natten.
Visst, de har sådana veckor ibland men denna vecka skulle inte vara en sådan, den här skulle vara betydligt lugnare och inte i fält eller sådant.

Jag måste säga att jag är så jävla less på allt som har med pliktverk, militär, lumpen och mossgrönt att göra! Förortsungarna säger fuck polisen, jag säger fuck pliktverket!




Rubrik?

Tisdag idag då? Jag måste säga att jag är helt och hållet inställd på att det är Fredag av någon konstig anledning.. Underbara tanke!

Jag hade tal i Svenska idag, jag talade om att rökning är skadligt. Det gick väl helt okej, men för fan vad nervös jag var! Trots att det bara var mina vänner i klassrummet så skakade jag och hakade upp mig på ord. Nej.. Tala inför folk är nog inte min grej, om jag inte får skoja och sådant vill säga för då är det inga problem. Så länge jag får bjuda på mig själv så är jag kolugn.
Just nu sitter jag i skolan och har Engelska, inte alls så kul. Efter skolan ska jag bara hem och dö, men först ta mig igenom snöstormen som verkar vara på G utanför fönsterna.
Känner hur huvudvärken börjar tränga sig på ordentligt, kanske av sömnbrist men också för att jag är så otroligt förbannad!!!
Tänkte ta och skriva ner allt det i ett inlägg när jag kommer hem så jag kan göra det i lugn och ro.
Nu ska jag ägna en sista rad åt min älskling som jag vet har det jobbigt i lumpen. Jag tänker på dig älskling och längtar tills du kommer hem på Fredag så jag får krama och hålla om dig <3




When I say jump, you say how high?

Efter ett långt slit med både Isabelles hår och en skoluppgift i Illustrator så sitter jag äntligen och varvar ner med ett glas té, självklart är det favoriten just nu: Rabarber & Grädde! Tänkte att jag skulle ta det lite lugnt innan jag blir alldeles uppspelt av Paradise som börjar om tjugo minuter haha.

Men som utlovat så hade skulle jag ju visa vad jag köpt idag så här kommer det! (Jag köpte en foundation också men den tog jag inte kort på)

Kavaj - BikBok 149 kronor REA



Halsband - JC 35 respektive 29 kronor REA!






Freeze a moment

Lite smått dålig uppdatering på sistone, jo jag vet.. Men nu kommer en liten i alla fall!

Idag har jag hunnit med många saker. Jag har självklart varit i skolan, hade bara en lektion så efter det åkte jag och Cissi och tränande en stund. Sen var det bara att åka hem, lämna sakerna, slänga lite käk i magen sen åkte jag med Isabelle till Globen och handlade lite fina saker på rean. Issi köpte hårfärg så just nu färgar vi hennes hår, ska även slinga det sen.

Visar lite senare vad jag köpte!






lunch

Nu blire lunch med Ina, vi ska äta indiskt!





Vadå Paradise före pojkvännen?

Hehe... Förlåt min underbara älskling <3





Mange Schmidt

Fyfan vad Mange Schmidt är underskattad! Prisa gudarna, snubben är grym!



Vem e han?



Glassigt



Giftigt






Monki

Kan någon förklara för mig varför jag inte spenderar mer pengar på Monkis butiker? Jag hittar otroligt mycket fina saker på sidan varje gång jag går in och tittar men sen glömmer jag bort att gå dit...

NOTE TO MYSELF: Handla mer på Monki!



Kollage av mig
Monki




Check!

Nu har jag äntligen beställt min älsking!





Nils?

Nu har den lilla kusinen äntligen kommit till världen! Det blev en knubbig liten pojke, som sist jag hörde, ska heta Nils (awsome namn förresten!) Men detta är dock inte säkert, det är bara vad mormor hörde sist!
grattis Morbror, Lisa och Hugo till den nya familjemedlemmen! :) <3





hejdå <3

Nu har bejbi åkt tillbaka till lumpen. Bloggar mer senare eller i morgon.




My darling

Just nu sitter jag i sängen och Marcus står i köket och pillar med något.
Det är såna här dagar när vi inte gör någonting alls som jag inser hur mycket jag älskar min pojkvän, och verkligen hur mycket jag behöver honom. Nu vill jag verkligen att han ska stanna hemma föralltid!

Jag älskar dig min underbara Bubbe <3





På jobbet

Nu har jag jobbat två timmar och ska när som helst gå ner och möta cissi och sen åka och äta lunch. Sen har jag bara en lektion och det är grafiskkommunikation så det är ganska chill, känns som en avslappnad och skön fredag!
Vid tre någon gång kommer Marcus tillbaka till huvudstaden också så då ska jag ju självklart träffa honom och pussa på honom hela dagen, har saknat honom såååå mycket!

Shit, inser att jag verkligen måste tvätta händerna, man blir skitig av att sprätta och packa film! Hejdååå, hörs väl på grafiska.




När som helst kan jag få en kusin!

Min morbrors tjej väntar barn just i detta nu, plutten skulle ha kommit igår så vilken sekund som helst nu skulle jag kunna få en kusin!
De har tagit beslutet att inte veta om vad det blir för något så det är ju lite extra spännande att se om det är en pojke eller flicka, jag hoppas på en pojke!

Hoppas allt går bra, tänker på er <3




Bloggar

Varje gång jag sätter på min lilla dator så läser jag ett antal bloggar, först läser jag mina vänners bloggar och sen alltid tre andra. Självklart läser jag andra bloggar också men de följder jag inte, dessa bloggar läser jag varje dag. Varför läser jag dem? Alla tre ger så otroligt bra inspiration och alla tre verkar vara tjejer med fötterna på jorden.

Så här kommer tre, enligt mig, läsvärda bloggar:





torsdag va?

Det kommer inte bli så mycket uppdatering idag. Jag sov till elva och nu ska jag åka och jobba, när jag kommer hem är jag antagligen helt slut.
Men man vet aldrig, det kanske kommer några inlägg ikväll ändå. Så länge får ni lyssna på den här låten, enjoy!

Ni kan spola en halv minut fram, då börjar låten! :)






Simmes humor!

Min kära vän Ina skickade en annan parodi på denna låt men den här föll mig mer i smaken, jag skulle faktiskt säga att den beskriver min humor underbart bra! Här får ni se!






Somebody to love - Leighton Meester

Wow.. Är det bara mig som Leighton har slagit med häpnad? Jag menar, hur grym är hon inte? och hur underbart snygg är hon inte? Nej alltså, jag är mållös.

 


Facelook

Idag ska jag använda mitt underbara halsband som jag fick i julklapp men inte använt än!

 

 


"Jaaaaaaaaaaaaaaaa! Det finns nog en god trots allt!"

Rubriken var det en i min klass som hade postat på facebook, under var eb kommentar där det stod: skulle du också ha tal idag?
Jag skyndade allt jag hade och loggade in på vårt intranät och såg då att min svenskalektion var inställd och att vi inte skulle hålla tal idag, är det bara jag som känner lyckan?
Med tanke på att jag inte pluggade in det så effektivit igår så känns det här som himmelriket kan jag ju säga! Nu ska jag typ.. Sova tror jag.




GRATTIS!

Grattis på 18års dagen min älskade Johanna! Hoppas verkligen du får en grym födelsedag och massa fina presenter!

Barndomsvännen <3






Pissdag

Nu ska jag gå och lägga mig och få ett slut på den här jävla pissdagen. Förhoppningsvis blir morgondagen bättre, men jag tror fan inte det. ÅÅHÅHÅHÅHÅH, så less på allt och alla. FUCK OFF!






älskade moster

Här sitter jag och borde plugga men i stället kollar jag in min mosters bilder på facebook, vilket visade sig vara ljuvligt roande! Så jag tänkte visa en fin bild som jag hittade som är tagen för kanske 100 år sen? (men min moster är bara ehrm.. 25.. jag ljuger aldrig..)

Varför levde inte jag då, och varför var inte jag så cool som hon? :O

 

 


Which one?

Jag behöver verkligen help!
När jag får pengar senare så måste jag som sagt köpa en ny väska. Jag har inte gjort det innan för att jag inte hittat någon jag tycker om, men nu har jag hittat två. Den lite dyrare är jag absolut dunderkär i och har varit det huuuur länge som helst. Men grejen är att det kommer svida i plånboken då jag måste spara det mesta av mina pengar.
Så frågan är: Ska jag köpa den billigare just för att den är billigare, eller ska jag köpa den jag verkligen är helt kär i och aldrig kommer tröttna på?

SNÄLLA HJÄLP!!

 

 


No work

Det blev inget jobb idag.. Den jävla tvärbanan var försenad i hundra år så jag hade inte hunnit dit ens. Men i morgon, då blire till att tjäna pengar genom tunga lyft! höhö...






Tisdag

Alldeles nyss lekte jag, Ina, Cecilia och Oliver kurragömma i korridoren. Oliver räknade och vi gömde oss i samma skåp och stod och fnissade, gissa om han hittade oss fort?

Efter skolan ska jag köra en snabbis träning på gymmet med Cecilia och sen ska jag åka och jobba. Det är bra när man har en pappa som behöver extra hjälp på jobbet, det är inte fancy eller så, ska bara packa lite ehmm... Varor och liknande. Men det är soft, då kanske jag har råd med en väska så min syster kan få tillbaka sin haha.

Nu har vi någon media lektion, och vikarien som vi har är inte här så då har vi en vikarien för vikarien!




HAHA

Paradiset utan Catja? Hahahaahh I don't think so!




but why?

Något jag är otroligt less på när man har vänner som bara hör av sig när de vill ha något, så fruktansvärt tröttsamt!




Philip

Tjena mittbena!

Vad ska man säga om denna Måndag då? För att sammanfatta med tre ord skulle jag säga: Törst, smärta och trötthet. Haha gud va bittert det lät!

Idag har det inte hänt speciellt mycket annat än att jag har ridit. Hästen jag fick idag var Philip som jag inte kan komma ihåg att jag ridit förut.. Men Isabelle hävdar att jag har det dock!
Jag har alltid trott att han ska vara elak och ganska bråkig men shit vad jag hade fel, en helt underbart mysig kuse! Därimot förstör hans storlek det lite för honom då hans hals är ungefär 30 meter lång och så vidare, men bra gick det i alla fall! Enligt min ridlärare i alla fall haha.

Philip







<3

 

 

 


Inget äventyr idag

Det blev inget äventyr för mig idag. Istället fortsatte jag med städning och äntligen är jag klar. Jag måste säga att jag känner mig rikitgt duktig när jag nu har rensat, sorterat, omplacerat, dammsugit, dammtorkat och skurat mitt rum! Nu doftar det gott av såpa där inne istället för typ urk haha.

Idag ska jag inte göra någonting mer idag än att bara sitta haha, och inte göra något alls. Denna helg har verkligen varit en sådan där man inte träffar någon och inte gör något, men jag tycker det kan vara skönt ibland också. Att bara vara :)




ska börja dra mig

Nej mina vänner, nu börjar det bli riktigt sent. Jag ska börja dra mig mot sängen och hoppas på att jag somnar någon gång.

I morgon ska jag städa vidare, g u d  v a d  k u l . . . not? Och sen ska jag eventuellt på äventyr och titta på lite saker som kanske kommer resultera i att jag får en inneboende i mitt rum. Det blir en liten hemlis tillsvidare!





baby

Nu vill jag att min älskling ska komma hem ♥, tycker det räcker med den där jävla militärskitträningen! Jag tycker han ska vara här med mig i stället. Och så tycker jag att det är orättvist att alla får vara med sina pojkvänner när de vill förutom jag!

Det är precis vad jag tycker det!




Värsta tunga guzzarna

Hahahaha jag måste säga att det är ganska kul att städa mitt rum! Jag hittar så otroligt många gamla minnen från nian, bland annan en raptext som vi var tvugna att göra på musiken.
Tänkte skriva ner den här nu:


Det är fredag eftermiddag
Jag sitter i klassrummet och har min sista timma.
Jag längtar tills skolan ska ta slut så jag kan dra ut.
Jag tänker inte sitta hemma idag
För jag ska på en fest med jävligt mycket drag.

Efter skolan ska jag möta en flicka somhar fixat dricka
För hundrafemtio spänn, hon är från och med nu min bästa vän.

Sen åker jag till Alis hem,
Han bor på Karlskronavägen 5.
Vi ska fixa oss till festen så vi inte ser ut som pesten.
Hoppas vi kan haffa och kanske skaffa en varsin lite guzz
Så vi kan få en puss.

Men nu ska vi inte sitta här och sega,
Nu drar vi till tuben och träffar lite flera.

Innan vi ens har kommit fram
Ser jag en guzz som jag vill hålla i min famn.
Men hon har redan en kille, med jävligt hög promille.

Så jag får väl fortsätta leta
Det finns garanterat fler tjejer som är glödheta.

Vi börjar närma oss björkhagen
och jag känner mig redan dragen.
Men hör högtalarnas bas,
Dom som har festen kommer få fett mycket knas.
Men ingen bryr sig för alla är som i extas.

Jag går in genom dörren till festen.
Alla blickar riktas mot mig
och jag känner mig som värsta hedersgästan.

Alla dansar och har kul
De flesta känner nog för ett strul

De kommer fram en tjej
och frågar om hon får se min grej,
Men jag sa nej för jag hade redan
siktat in mig på en annan tjej

Vi hade kollat på varandra hela kvällen
Hoppas jag inte gör henne på smällen

Det gick som jag tänkte,
jag spred min säd under ett träd

Några veckor senare fick jag reda på
att jag hade fått HIV

Detta var sången om den sista dagen i mitt liv

Det var vi som skrev låten: Elsa, Christina, Johanna och jag <3





Cleaninglady

Nu vill jag att alla som läser detta (speciellt mina vänner som sett mitt rum på sistonde) ägnar en tanke åt mig och önskar mig lycka till. Jag ska nämligen börja städa mitt rum, från golv till tak, och då kan det krävas en hel del tur för att inte gå under eller att inte bli uppäten av alla dammråttor....

Detta är då en av dammråttorna som bor under min säng! WISH ME LUCK!






Skolveckan är slut

Nu ska jag snart packa ihop mina saker och då är denns skolvecka slut, känns alldeles jävla underbart! Nu efter skolan ska jag åka och möta mamma på söder, vi ska hämta ut hennes nya glasögon som har kommit och hyra filma till ikväll. Det blir nämligen en lugn helg för mig med filmmys och en hel del städande.

Nu ska jag dra, hejdåååÅ!



Tröttsamt

GUD! Jag är så olidligt trött idag! När jag satt på tunnelbanan påväg till skolan så kände jag hela vägen hur ögonlocken började ge vika och nu när jag sitter vid datorn så fastnar blicken titt som tätt och jag försvinner i en dvala haha. Skönt med helg? JA!


Nej nu måste jag tagga till lite så jag inte somnar i tallriken på lunchen. Den här låten kanske kan hjälpa?

MOT GYMMET!


denfjortondejanuaritvåtusentio

Jaha, nu är det bara en dag kvar sen är det helg! Kan säga att det efterlängtas från mitt håll. Man börjar verkligen känna att vinter sätter sina spår i både kropp och själ, tröttheten är ju förfan olidlig.

Men nog med klagandet! Tänkte inte skriva ett jätte långt inlägg, utan mest berätta vad jag ska göra idag, spännande va?
Efter skolan, som slutar om en halvtimme, ska jag och Cecilia gå och träna lite på gymmet. Det blir dock inte en jätte lång stund eftersom jag har lite bråttom sen. 
Isabelle rider ju idag så jag måste hem och äta och sen ska vi åka till stallet. Det ska bli jätte kul att sitta och frysa i flera timmar, nooot. Men men, lite småmysigt är det att gosa med hästarna haha.

mer cravings..

Dagens, månadens, kvartalets, årets, äsch ALLA TIDERS VILL HA! Jag kan dyrt och heligt lova er att jag aldrig velat ha en väska mer än denna från modekungen.

 

 


Morning after dark

Morning after dark är verkligen en stark favorit för mig nu! En riktigt skön låt att lyssna på, lika bra att ha i mp3n och så som att köra på fest, mums.
Något annat som är mums är Nelly Furtado som är så otroligt pissigt snygg i videon. Me likey.

 

 


Black and grey

God kväll mina kära vänner!
Min tripp till stan gick väldigt bra faktiskt, dock hittade jag ingen pälsväst.. Jag hade ett presentkort på Vero Moda som jag fick i julklapp av Marcus föräldrar och det användes idag kan jag ju säga!
Ps. Isabelle köpte sina första högklackade skor (Isabelle är min lillasyster för er som inte vet), och jag måste säga att de är otroligt fina! Är lite småsur över att hon har en storlek mindre än mig och att jag inte kunde ha dem, fuck..
Oversize kavaj - Vero Moda ca 380 kr
Skor - H&M 199 kr





Nu är skoldagen slut!

Nu har jag slutat och ska åka in till stan med Åsa innan Isabelle kommer in så jag slipper vara ensam haha. Ska kolla efter en pälsväst, fick nämligen feta cravings när Lovisa köpte en förra våren!

powderpink craving

Denna underbara kavaj från Gina Tricot har jag suktat efter enda sen jag såg den första gången och varje gång jag ser den vill jag bara ha den mer och mer. Tror nog att den kan bli min vid nästa studiebidrag..!
Den finns även i ljusgrått och den är minst lika underbar!

You are, who you wear it's true

 

 


Jag och Ina är great!

Jag vill bara ta det här inlägget till att gratta mig och Ina för att vi fick MVG på Arbets miljö och säkerhetsprovet! Så grattis till oss :D



Notera maxpoängen på mitt prov! ;)





Nya ridkläder?

Jag har sedan länge varit i ett stort behov av nya ridkläder, speciellt lite varmare kläder. Alldeles nyss hittade jag Ågestas webbshop (stallet jag rider på) för deras kläder, och jag måste säga att det finns precis vad jag vill ha och behöver!

Collagetröja - 175 kr




Jacka - 490 kr






Candle light remix

Jag älskade den här låten som den var från början men jag måste säga att den här remixen har höjt den till stjärnorna i mina ögon!




Yes I'm the one and only but I'm not the only one

Am I the one and only
Cause you're the only one





Lycka!

Här har vi sex stycken lyckliga och förväntansfulla brudar inne på resebyrån i Farsta, nu är det på riktigt tjejer! <3




RESAN ÄR OFFICIELLT BOKAD!

Fucking extas!





Fullspäckad dag

Jag tänkte bara dra min dag lite snabbt innan jag måste gå!

Nu snart ska jag åka in till Ringen med Marcus som ska köpa en present till sin pappa som fyller år idag, grattis Uffe! Sen klockan två ska jag ta tunnelbanan till Farsta och möta upp mamma på vägen, väl där ska vi möta upp alla små sötnosar som ska med på vår resa i sommar. Vi ska nämligen boka biljetterna helt och fullt nu och lägga första handpenningen!
Eftersom min farmor också fyller år idag, grattis farmor!, så ska jag dit efter allt är klar med resan. Det blir lite lunch och sådana grejer, dock kommer jag komma lite sent... Så vi får väl se om hela släkten har ätit upp all mat innan man hinner dit haha.

Sen när allt det är klart ska jag hit (hem till Marcus) igen och vara med honom de sista timmarna innan han åker igen. Vet inte vad vi ska göra, men bara ta det lugnt antar jag, kanske bära över alla tusen saker jag har här hem till mig igen... Vi får se! Haha.

Nu ska jag rulla! Hejsvejs!



ZAKYNTHOS 2010

Den 16 juli 2010 ska jag och mina kära vänner åka på en riktigt tjejresa till Laganas på Zakynthos! Fyfan vad kul vi ska ha, och va grymt det kommer bli! Är taggad till tusen och önskar att vi kunde åka nu nu nu nu!

 

 


underbar förmiddag

Förlåt för i morse älskling <3

Min förmiddag har varit väldigt bra! Jag och Marcus åkte in ganska tidigt, vid elva kanske, till ringen och åt lunch. Äntligen fick jag min efterlängtade sushi och han åt kyckling med jordnötssås. Det var för övrigt asgott!
Sen fick vi lite tid över och då gick vi i lite affärer och jag fick ett par jätte fina trosor och ett tre par söta strumpor med volanger på :) Kanske, kanske kan visa sen!


Laxen är lätt godast!



Nu är det grafikerlektion så ska fokusera lite! Hejdååå




TILL CISSI

Kolla här Cissi! Jag har hittat en sida för dig, och han är singel! :O SATSA!





Uuuäääk

Skola i morgon = Rubriken




pass

snart drar jag och kommer inte tillbaka.




17:14

Jag har vänt på dygnet, så jävla mycket. Somnar vid halv fyra och vaknar vid tre varje dag, och jag börjar skolan i övermorgon. Heja?

Idag har jag alltså bara sovit och duschat haha. Men jag har också pratat med Lovisa som berättade att hon har halvbokat vår resa till Grekland, woho! Nu är det bara ett problem, samma som alltid: Pengar? Jag kommer lyckas spara ihop en hel del men det kommer saknas, men så tänkte jag att jag fyller ju faktiskt 18 i juni så då kanske man kan få bidrag som present? Bra plan va?
Vi får hoppas det löser sig! Vi har tio dagars betänketid om vi ska ha resan och rummen eller inte... Måste prata med mami och papi!

Snart ska jag åka till Cissi för att prata om resan med min älsklingar och ha lite tjejkrökmys :) Förhoppningsvis ramlar 20.000 kronor ner i min väska från himlen under kvällen också....

Det ser väl ganska skönt ut det där va? (Hotellet)



Humor!

Du är som en ängel som ramlat ner från himlen, synd bara att du landa på ansiktet.




baby



There’s always that one person that will always have your heart
You'll never see it coming cause you’re blinded from the start
Know that you’re that one for me, it’s clear for everyone to see





SÅ VÄRT

Skämt åsido..




Morning after dark

Nyår, nyår.. Haha! Jag tänkte inte berätta så mycket om nyår, annat än att jag hde väldigt roligt och att det var en låååång natt haha. Här kommer lite bilder i alla fall


Tittade på fina raketer
på skanstullsbron



Nyårskyss <3










"I'll show you mine if you show me yours.."

Rubriken är kanske det bästa citatet från alla Harry Potter filmer...




YAY!

GOTT NYTT ÅR FRÅN MIG OCH STOFFE :D <3





RSS 2.0